UTEPLASSEN ER FERDIG

LUNT, KOSELIG OG STEMNINGSFULLT

MY LITTLE BALCONY

Årets uteplass er endelig ferdig, og jeg må nesten klype meg i armen når jeg ser hvor koselig det har blitt 💛  Jeg er så fornøyd! Og koser meg så der ute at jeg nesten ikke vil være inne, hehe. Jeg har ikke den største balkongen, så da handler det om å utnytte plassen maksimalt. Til tross for størrelsen har jeg likevel fått plass til både sofa, en stor grill, potteplanter og det jeg ønsket meg av ting. Så alt i alt kunne jeg ikke blitt mer fornøyd! I år har jeg virkelig brukt lang tid på å gjøre det ekstra koselig på uteplassen, slik at jeg faktisk har lyst å være der ute. Sene sommerkvelder her er så utrolig hyggelig, med god mat på grillen, godt selskap og et duggfriskt glass rosé ved siden av…. Lykke!

• • • • • • • • • • • • • • • •

Lyslenkene gjør stemningen ektra koselig, samme med levende lys i lykter. Og den lille knaggen bak sofaen var en morsom idé jeg er så glad jeg gjennomførte! Det lille ekstra, som gjorde hele uteplassen hakket mer personlig. Ikke mye som skal til sånn egentlig! Så, hva syns dere om resultatet? Jeg er så happy! Og gleder meg til mange koselige kvelder her 💛

90 kommentarer

 1. Så utrolig koselig og gjennomført!! Skjønner godt at det blir brukt mye tid der på sommeren, for å si det sånn <3 Vi har en rimelig liten terrasse, men planen er å gjøre det litt mer koselig her i løpet av mai-måned. Det er jo til og med nydelig vær i Bergen for tiden, haha <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Hører solen stråler hos dere om dagen i Bergen, Charlotte 😀 Gud så deilig, NYT!! Og lykke til med uteplassen <3 Jeg er helt sikker på at det blir dødslekker det du tryller frem, flink som du er 😀 Klem!

 2. Så utrolig koselig du fikk det! Kan jeg spør hvor du har kjøpt utesofaen? Jeg har begrenset mål der jeg kan ha min og denne tror jeg ville passet! 🌸

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Den er fra Furniturebox, men selve putene var gule og crappy i kvaliteten, så jeg måtte kjøpe helt nye fra Ikea 🙂 Klem!

 3. Utrolig fint. Inspirasjon altså 😄

  1. kristinaandersen

   Skikkelig koselig å høre! Tusen takk, Julie <3

 4. Fiiiint❤️ Du er så flink! Hva med å male den veggen bak sofaen sort? Og snekre en planke opp langs rekka som kan fungere som «bord?» kleeeem

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Elise <3 Hele "huset" jeg bor i er grått, så jeg tviler på det blir noen maling.. Men et strøk med ny gråmaling hadde gjort seg, for å si det mildt 😀 Haha! Klem 🙂

 5. Så utrolig fint og koselig!

  1. kristinaandersen

   Takk Renate, snill du er <3

 6. Kristin Amanda

  Sååå koselig! Hvor mange kvadrat er balkongen din? Lurer på om jeg får plass til en slik sofa selv, men min er bare 6kvm..

  1. kristinaandersen

   Usikker på størrelse Kristin :/ Den er ikke så innmari brei, men ganske lang – så det hjelper 🙂 Bare å få utnyttet plassen maksimalt, 6 kvm hørtes ikke så hakkende galt ut?! 😀

 7. Så lekkert😘 hvor er knaggen fra? Og den store blomsterpotta?

  1. kristinaandersen

   Blomsterpotter fra Mester Grønn og knagg fra IKEA 🙂

 8. Så utrolig koselig! Inspirasjon til min egen uteplass jeg skal innrede når jeg overtar leilighet snart!

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig å høre Synne 😀 Lykke til med ny leilighet, så utrolig gøy! Har du kjøpt din første? Klem <3

 9. Så fint. Bra jobbet. Der var det dødslekkert. Men kan du la putene ligge der om natten eller har du dem i en kasse?

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor, du er så god! De ligger der nå som det er så varmt og fint vær 😀 Men når det regner må de flyttes inn, jeg har dessverre ikke plass til putekasse. Klem <3

 10. Så utrolig fin terasse.Helt nydelig pyntet.

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk!

 11. Så utrolig fint og koselig, kjempeflink er du! Skjønner du er fornøyd ☺️

  1. kristinaandersen

   TAKK Yvonne <3 Snill du er!

 12. Så fint, Kristina! Fikk skikkelig good vibes av det her. Hvor har du kjøpt sofaen og den tøffe knaggen? Så smart. Har akkurat kjøpt leilighet og treng inspo til min tomme balkong som står å skriker til meg …

  1. kristinaandersen

   Kooselig å høre Helene, tuusen takk 😀 Knaggen er fra Ikea, og sofaen fra Furniturbox (ikke sitteputene). Lykke til med balkongen din, det er jo så gøy å gjøre sommerklart 😀 Klem!

 13. Love love love it! I want to try something like this on my patio.

  1. kristinaandersen

   Yay!! Thank you sweety <3

 14. Såå fint du har fått det!! Jeg har også en liten sofa på balkongen min og det er så digg å ha ordentlige puter og noe behagelig å sitte på, istedet for disse små klappstolene folk har… Men, hvor legger du putene du har i sofaen når det regner? Eller har du plass i benken under kanskje?
  Ha en deilig tirsdag i finværet! <3

  1. kristinaandersen

   Så enig Thea! God sitteplass er et must, da er det jo så mye mer hyggelig å faktisk bruke uteplassen 😀 De putene irriterer meg grønn når det regner, hehe. Jeg har nemlig ikke plass til putekasse, så de blir liggende i STUA. Smertelig for OCD’en min :p

 15. lekkert -lurer på målene på hagemøblene dine ?

  1. kristinaandersen

   Usikker Lin :/ Håpte jeg hadde målebånd her hjemme så jeg kunne svart deg, men det må lillebror ha tatt med seg. Beklager! <3

 16. Herrgud, så fint😧 Hvor har du kjøpt den sofaen? Og hvor stor er verandan din?

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Sunniva <3 Litt usikker på størrelse dessverre :/

 17. Så utrolig fiint!😁 må forresten tipse deg om noe du må kjøpe deg. Siden jeg vet du er like gærn etter tøymykner-lukt som meg anbefaler jeg deg å kjøpe wunderbaumen «summer cotton» til bilen din, haha!! Jeg holder på å lukte meg ihjel hver gang jeg setter meg i bilen nå😂🙈

  1. kristinaandersen

   Åh, herre – bare navnet hørtes jo helt magisk ut 😀 Takk for tips Madelen! Hvor finner jeg denne herligheten?!

   1. Regner med de fleste bensinstasjoner rundt om har de. Jeg kjøpte min shell😁 lukter virkelig helt himmelsk😁🙏

   2. kristinaandersen

    Herlig Madelen! Skal sjekkes ut 😀

 18. Lekkert ! Så mye fint du har fått til på den lille plassen. Her hadde jeg kost meg Max 😄. Klem

  1. kristinaandersen

   Takk snille Jenni, koser meg veldig der ute <3

 19. Fint:D Hvor kjøpte du lyslenken?:) den var veldig fin!

  1. kristinaandersen

   Den er fra House Doctor 😀 Og tuusen takk, Julie!

 20. Så utrolig koselig!!😍

  1. kristinaandersen

   Takk Sara <33

 21. Hvor er lampen på knaggen fra? Er det solcelle eller ledpære man må slå av og på?
  Lurer også på hvor lysranken er fra, og om denne fungerer på solcelle denne også?

  1. kristinaandersen

   Heii Christina 😀 Lyslykten på knaggen er fra Søstrene Grene. Den går på batteri, helt genial! Lyslenken går på strøm og er fra House Doctor 🙂 Er derimot veldig på jakt etter lyslenke som «lades» via solcelle. Noen her som kanskje vet hvor man kan få tak i? 😀

   1. Slik lyslenke får du kjøpt på Clas Ohlson 👍😀

   2. Clas Ohlson! Kjempefin balkong forresten 🙂

   3. kristinaandersen

    Så genialt! Da skal jeg dra dit allerede i dag 😀

 22. Koselig du har fått det. 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk!

 23. Hvor har du kjøpt lyslenkene? Jeg har leita så lenge etter noen slike til min lille balkong. Dine var så fine 😍

  1. kristinaandersen

   De er fra House Doctor, Mari 😀 Gir såå fint og koselig lys!

 24. Sara Katrin

  Wow. Så fint det har blitt.
  Den sofaen likte jeg. Hvor er den fra?
  Betalte du mye for den?

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Den er fra Furniturebox, betalte vel rundt 4000 kroner i fjor.. Men putene som fulgte med var gule og i crappy kvalitet, så jeg endte med å kjøpe alt nytt av puter. Anbefales ikke :p

 25. Veldig fint! 🙂 Hvor har du kjøpt sofaen?

  1. kristinaandersen

   Takk Thea <3 Selve sofaen er fra Furniturebox, men putene derfra var såpass dårlig kvalitet at jeg måtte kjøpe nye fra Ikea 🙂

 26. Hvor er den hvite puta fra? 😀

 27. Og lyktene? Sykt fint!

  1. kristinaandersen

   Heii Guro! Lykter fra Ikea og hvit pute fra KID 🙂

 28. Fantastisk fint og lunt😍

  Men hvilken rosé vin drikker du? Er sær på rosé vin og husker at du har nevnt en god en tidligere, men finner den ikke 😫 Trenger det som «champagne» til 17 mai.

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Du, jeg har en favoritt jeg kjøpte i Sverige i fjor. Men jeg husker ikke navn :/ Nå har jeg kjøpt en jeg aldri har smakt før, så vi får se 😀 Så lenge rosévinen er tørr er jeg happy 😀

 29. Åååååååh, helt nydelig!! Synes du er skikkelig flink til å stelle i stand det så fint hos deg:) Når jeg en gang i fremtiden er så heldig å få meg en terasse, skal jeg tenke tilbake på denne terassen din sommeren 2018 og prøve å gjenskape litt av den herlige stemningen du har fått til her:D Håper du får mange hyggelige kvelder der:)

  1. kristinaandersen

   HALLO så koselig!! Nå ble jeg skikkelig glad kjente jeg 😀 Takk for superkoselig kommentar, Linn! Så gøy at du kan finne litt inspirasjon her <3

 30. Så utrolig fint, Kristina!! Vet du hvor bred balkongen din er (kunne du eventuelt målt haha)? Har så lyst på sofa selv, men vet ikke om vi får plass.. Skulle gjerne vist dette til kjæresten som mener vi ikke får plass 😉

  1. kristinaandersen

   Jeg har ikke målebånd, haha! Søren :O Aner faktisk ikke. Meeen jeg kan dra å kjøpe målebånd i dag 😀 Purr meg igjen ikveld Silje, så skal jeg svare og så kan forhåpentligvis kjæresten din seee at sofa får plass over alt 😀 Klem!

   1. Da purrer jeg som avtalt, haha 🙂 Helt supert at du gidder å måle!!

   2. kristinaandersen

    Den er 1.70 brei 😀

 31. Så fint du har fått det!! Skjønner hvorfor du gleder deg til å tilbringe tid på denne balkongen.

  Og jeg må bare si at bloggen din er fantastisk om dagen; virkelig inspirerende med masse positivitet. Du er et nydelig menneske ❤️

  1. kristinaandersen

   God morgen Thea <3 Skikkelig koselig å høre, nå ble jeg glad!! Tuusen takk 😀 Håper onsdagen din blir magisk <3

 32. Kristina, har du sett serien «safe» fra Netflix? Hvis ikke måå du se den. Så bra!! 😀

  1. kristinaandersen

   Nei, så takk for tips Maria 😀 Iiih, så gøy med serietips! Jeg skal lese om den, jeg 😀

 33. Superkoselig! De har sånne vegghengte balkong bord vet du, som man kan slå opp når man bruker dem! Greit når man har liten plass 😊

  1. kristinaandersen

   Hvor selges sånt? Det kunne jo vært noe 😀

   1. Kathrine.

    IKEA for eksempel😀

 34. Så utrolig koselig du har det! 🙂 Hvis du ønsker et lite bord, så tror jeg Hageland(?) har noen ganske smale som man også kan trille, så de passer ganske bra inn på trange plasser 🙂

  1. kristinaandersen

   Oi! Takk for tips LH, skal sjekkes ut 😀

 35. Såå fint!!! Er teppet fra Rusta? Jeg tenkte meg dit for å se på tepper. Har nettopp flyttet til byen, helt fantastisk!! Og helt enig, det blomstrer så nydelig nå 🌸

  1. kristinaandersen

   Først og fremst: velkommen til Kristiansand skal du være Christina <3 Teppet er fra KID. Men mamma sier de har mange fine på Rusta, så ville nok tatt turen dit å sett 😀 Klem!

 36. kjempefint 😀
  Hva gjør du m alle tingene når det regner??

  1. kristinaandersen

   Det må inn i stua.. Irriterende, hehe. Men nå er det jo full sommer her, så til nå har det gått fint 😀

 37. Er så imponert over den måten du får det til å se ut som tatt rett ut fra et design/livsstilsmagasin! Dæven! Innbydende og koselig <3 Og jeg likte kjempegodt touchen med den knaggen, for en god idé:D GOD klem!

  1. kristinaandersen

   Innmari koselig å høre snille deg! Tuuusen takk 😀 Stor klem!

 38. Så utrolig koselig du har fått det! Skikkelig inspirasjon til egen balkong 😍

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, M <3 Gøy du ble inspirert <3

 39. Så utrolig fint du har fått det på verandaen 😍 Du er virkelig flink til interiør! Må forresten bare si at bloggen din er min absolutte favoritt. Som fast leser fra du startet bloggen, så må jeg si at du virkelig er en av bloggerene med mest integritet og høy standard. Bloggen din er alltid et hyggelig sted å klikke seg inn og det at du skriver så jordnære innlegg som allikevel inspirerer i massevis, synes jeg gjør bloggen din til en vinner. At du virker som en tvers gjennom herlig og god person er selvfølgelig bare et stort pluss i tillegg. Ønsker deg en flott dag videre og håper at solen varmer like godt på Sørlandet som her i Østfold ☀️ Stor klem til deg!

  1. kristinaandersen

   Sara <3 Ååå så innmari koselig kommentar å få 😀 Tuuusen takk for så gode ord, nå gjorde du dagen min <3 Her skinner solen i dag også, så man kan ikke annet enn å la gliset gå rundt 😀 Nyt dagen, gode deg <3 Stor klem!

 40. Hei Kristina 🙂 så inspirerende og fint du har gjort det <3 Vi skal ha planter ved «loungen» vår nå, og lurte derfor på om du husker navnet på den grønne busken bak de hvite blomstene dine? ☺️ De var så fine!

  1. kristinaandersen

   Heii Marte! Jeg husker ikke navn, men de er faktisk kjøpt hos Rema 1000. De har bare en slik type der, så de skal være lett å få øye på 😀

 41. Hvagjør du med puter osv på natten/når det er meldt regn? 🙂

  1. kristinaandersen

   Drar det inn, hehe 🙂

 42. Så koselig!! Hva slags blomster er de hvite?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *