MANDAGSTIPSET: HJELP MOT STORE PORER

Store porer i ansiktet er noe skikkelig shit. Selv har jeg alltid vært heldig og hatt veldig fin hud, men porene mine har alltid irritert meg. Jeg føler de er store, og zoomer jeg inn på bilder av meg kan jeg ofte se porene. Usj, haha! Jeg vet mange jenter irriterer seg over det samme, og etter mange års evig jakt etter det perfekte produktet har jeg til nå kun kommet over én ansiktsmaske som faktisk fungerer sånn skikkelig. Og med det mener jeg gir umiddelbar effekt og faktisk gjør en forandring på huden.

PORE TIGHTENING MASK

Pore Tightening Mask fra Elixir er heeelt fantastisk, jeg bruker den to ganger i uka og den er et absolutt must have produkt til huden. Det er en skikkelig digg grønn leiremaske, som reduserer porer ved at den absorberer overflødige oljer og fettstoffer i huden. I tillegg inneholder den noe som heter ‘hyaluronsyre’ som jeg virkelig eeeelsker, dette er noe av det mest fuktighetsgivende du kan få på huden din. Rens huden din godt, ta på et godt lag med leiremasken og la den virke i en god halvtime til den er helt tørr. Så kan du vaske av med lunkent vann og smøre deg med en fresh ansiktskrem etterpå. Huden blir så fresh, fin og glatt etter en runde med denne. Funker helt gull

14 kommentarer

 1. Lurte bare om du går til hudpleier Kristina? Og om du går, hvor går du, og hvor ofte? Synes alltid huden din ser så fin ut 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Line! Først og fremst, takk 🙂 Jeg er supernøye på huden min, flink til å rense morgen og kveld..osv.. To ganger i måneden går jeg til hudpleier å tar syrebehandling på huden. Jeg går til Miabell Hudpleie (ikke spons) her i Kristiansand, de er superflinke 🙂 Klem!

   1. Så flink du er Kristina:) takk for tipset. Hvordan styrebehandlinger tar du ? 🙂

   2. kristinaandersen

    Elixir sin mandelpeel 🙂

 2. Sliter med det samme, så håper den hjelper mot oljete hud også 🙂 takk for tipset!

  1. kristinaandersen

   Det skal den gjøre, i hvert fall etter det som står på pakningen 🙂 Håper du vil like den, Hanne! Klem

 3. Denne må jeg prøve! Har lest mye bra om Elixir-produktene, så frister å prøve ut flere ulike produkter derfra. Håper mandagen har behandlet deg bra <3 Stor klem

  1. kristinaandersen

   Det burde du absolutt gjøre, Charlotte. Jeg er SÅ happy med serien <3 Klem!

 4. Leste visst overskriften litt for fort i disse sene nattetimer. Trodde at det stod «middagstipset», fikk derfor ikke innholdet her til å stemme helt, haha.. 😀 Men huden har sikkert godt av å bli stelt med på denne måten innimellom, takk for hudpleietips i stedet 😉 Jeg synes også at du har kjempefin hud, du ser jo alltid fresh ut 🙂

  Har du forresten fått den nye bilen din ennå? Er du i så fall fornøyd? <3

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Jaa, jeg elsker den 😀 Beste bilen jeg har hatt <3 Klem!

 5. Jeg leste:
  «Hjelper mot store promper»

  Døde!!!

  1. kristinaandersen

   HAHA!

 6. Hvor er denne kjøpt? takk for tips, sliter litt med det samme for tiden 🙂

  1. kristinaandersen

   Kjøpt på Miabell, men selges garantert flere plasser 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *