I FULL BLOMST

Hvis jeg en gang skal selge leiligheten min, så må det bli i mai. Kan dere minne meg på det, sånn hvis jeg (i kjent stil..) skulle begynne med krumspring en sen vinterdag i februar? Grunnen er så enkel som at denne måneden blomstrer gata mi på en helt nydelig måte, det er jo umulig å ikke ville bo i dette nabolaget tenker jeg. Det er nemlig japanske kirsebærtrær som strekker seg fra begynnelse til slutt, og jeg bare elsker det. Kunne ikke disse trærne stått hele året? Det er jo så magisk at man bare må smile! Leiligheten min skal forøvrig ikke selges, altså. Er det en plass jeg virkelig har funnet roen så er det her. Mot alle odds, jeg er jo kjent for å bli fort lei av ting. Under flytting hit kunne min far derfor hissig meddele fra fjerde etasje med en sofa på ryggen at han «for pokker ikke kom til å løfte dette ned igjen om ett år». 🙊😂 Sofaen kom derimot ned igjen både to og tre ganger, men jeg har holdt meg her. Og det skal jeg gjøre i forhåpentligvis mange år til. Det er så fint her!

MY PRETTY STREET 🌸

nly bluse - river island skjørt
hermés armbånd - louis vuitton veske

Så mange av dere har spurt om denne blusen, og jeg skulle så gjerne gitt dere en link, men den er dessverre utsolgt. Buuuhu! Jeg er forøvrig veldig klar over at jeg ikke gjør stort annet enn å trampe rundt i off shoulder bluser om dagen, og er litt småredd for at folk skal mobbe meg på Jodel om det. Jeg er nemlig ikke på Jodel, for sånt sender meg rett i kjeller’n mentalt. Og der vil jeg ikke være, spesielt ikke når det er vår, snart sommer og soool! Så da får de mobbe meg i det skjulte, tenker jeg. Man har ikke vondt av det man ikke vet, som en rakkefant en gang fortalte meg. Det er jo forsåvidt gasnke sant, i enkelte tilfeller, selvfølgelig 😉

25 kommentarer

 1. «Så da får de mobbe meg i det skjulte, tenker jeg. Man har ikke vondt av det man ikke vet, som en rakkefant en gang fortalte meg..» Ler så godt!! 😂😂😂 Ha en fin dag vakre ❤️❤️❤️

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Gjelder på noen ting, men ikke alt har jeg lært :p Samme til deg Oda <3

 2. Fineste jenta i fineste gata 😍 Er det der du bor?

  1. kristinaandersen

   Takk Lene, så skjønn du er! Ja, tenk at jeg bor her 😀 Er så fiiint i disse dager 😀

 3. Såååå fint!!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, Renate <3

 4. Så nydelig! Kristiansand er virkelig helt fantastisk for tiden. Og du stråler! Håper du har en fin start på uken <3

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk Thea! Så koselig å høre 😀 Stor klem! Og ha en kjempefin mandag <3

 5. Åå, fine jenten og fine gaten <3 Helt nydelig! Synes du er kjempefin i off shoulder-topper – så kjøøør på! Det er jo tross alt sommervær. Om noen må spy ut noe galle pga det, vell, det sier mer om de enn noen andre. Håper du har en nydelig mandag! <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Gode deg, Charlotte <33 Så enig med deg 😀 Hvordan er mandagen din, fine? Håper du har det fiiint <3 God klem!

 6. Det er verdens fineste gate! <3 Men du, har du lest noe om at de skal "røkke opp" alle de trærne for å lage ny sykkel-/gangvei?? Mener jeg husker det var der 🙁 Tror ingeniørvesenet vil fjerne bedene for alltid, men vet det er mye sterke reaksjoner, så forhåpentligvis kommer de tilbake når arbeidet er ferdig :O
  Du er forøvrig nydelig! 🙂

  1. kristinaandersen

   Det stemmer :/ Er så irritert over disse planene at jeg har ikke oooord! Håper virkelig at det ikke skjer, men hvis det gjør – så må trærne få komme tilbake. Rådhusgaten er jo kjent for nettopp disse fantastisk fine trærne, så det er så trist at de skal røkkes opp… Huff! Bare å nyte synet mens det er der dette året tenker jeg <3

 7. Så fine bilder! Du er utrolig skjønn 😃

  1. kristinaandersen

   <3 takk snille!

 8. Nydelige bilder! Har forøvrig aldri lest noe stygt om deg på jodel, bare hyggelige ting 😊 ha en fin kveld ❤️

  1. kristinaandersen

   Er det sant? Det var jo overraskende og sjukt hyggelig, haha 😀 Klem!

   1. Jeg har aldri lest noe stygt om deg på jodel heller, det verste er vel at typ én person har kalt deg «kjedelig», men det vet jo alle at du ikke er haha. Du nevnes faktisk ytterst sjelden der inne, det er gjerne et knippe navn som hele tiden går igjen, men du er ikke blant de:)

   2. kristinaandersen

    Jeg er nok kjedelig i forhold til de andre rakkefantene, hehe :p Men så godt å høre Ida!! Gladmelding å få <3

 9. Du er så skjønn!! Du kler de off shoulder toppene veldig godt, men jeg lurte på hva du gjør med bh? Sliter så med å finne en bh som blir fin under disse toppene

  1. kristinaandersen

   Åå, tusen takk Nina <3 Jeg går uten BH, eller med sånn klisterbh 🙂 Klem!

 10. Hvis folk skal henge seg opp i om du går med off the shoulders tops mye, så oh my God, let them! Det er bare så patetisk å klare å henge seg opp i noe slikt! Stakkarslige folk, la dem ha den billige underholdningen sin, det er tydeligvis ikke mye som gir dem glede:p Du kler de toppene såå godt <3 Og som en eller annen sa så bra en eller annen gang; hva andre mener og sier om meg, har jeg ikke noe med:)

  1. kristinaandersen

   Åå, takk snille deg <33 Du er god du!!

 11. Du stråler, Kristina ! 🙂

 12. Wow !! Smashing ❤️

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *