VERDENS BESTE JENTER

L O V E  Y O U

Nina og Tone ♥ Verdens beste jenter! Det er virkelig ikke ofte jeg drar med meg kamera når jeg er med vennene mine lengre, men med tanke på at det er lysere tider og mye gøy som skjer fremover – så har jeg planer om å bli flinkere. Det er jo gøy for dere også, å se litt av hva jeg driver med på privaten tenker jeg. Og når vi først snakker om nettopp dette. Kan vi ta en liten throwback til den tiden jeg hadde med meg kamera på slep 365 dager i året og faktisk blogget absolutt alt jeg gjorde, uten stopp? Enten det var for å hente takeaway, sofaslite hos jentene, kjøre scooter eller være på skolen? Alt kom ut, fordi jeg følte rett og slett at alt jeg gjorde var superinteressant…. Haha! Savner det faktisk litt, ting var liksom så bekymringsfritt, ekte og enkelt for ti år siden. Men litt mer av hverdagslivet mitt på privaten kan ikke skade tenker jeg. Det er jo bare hyggelig! I går koste vi oss en hel haug hos Ninus – med sushi, vin og snacks. En perfekt kveld med to av de beste jeg har i livet mitt. Jeg er heldig!

I dag sov jeg faktisk helt til 10.00, og fikk seriøst sjokk når jeg så på klokka. Kan ikke huske sist jeg dro meg så lenge! Planen min om morgenjogg og en rolig søndagsmorgen gikk altså straka veien til glemmeboka, så jeg må komme meg i dusjen snart for å gjøre meg klar til å starte dagen. Knollen kommer nemlig til meg i dag, vi skal grille og lage vlog til dere. Det blir artig, i hvert fall for meg. Og dere. Denne gangen ønsket han seg forresten en annen form for betaling. En splitter ny grill. Altså hæ. Skal ikke stå på verken kreativitet eller krav i den gården, for å si det sånn 😉

15 kommentarer

 1. Så fine bilder ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 2. Takk for verdens beste kveld i går, Skjønna våres. Glad i deg❤️

  1. kristinaandersen

   Love Yoooou <33

 3. Fine jenter, og Milo da <3 Haha, en ny grill ja..! Det synes jeg ikke var så dumt å ønske seg i disse tider 😉 Jeg hadde lett vært med på videoblogg for en ny grill liksom! <3 hihi.. Håper du har en nydelig søndag! Stor klem

  1. kristinaandersen

   Takk Charlottemor <3 Milo er alltid med, haha 😀 Håper søndagen din er fiiin! Klem

 4. Kunne du ikke laget et «borddekking på 17.mai»- innlegg? Du er jo så flink på sånne ting.

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg absolutt prøve å få til! Takk for tips til innlegg Kamilla, det settes pris på 😀

 5. Altså den frysen din!!! Naaaaam

  1. kristinaandersen

   Haha I know!! Stian som fylte den opp for meg, snakk om å være alt for snill <3

 6. Hvor er smykket fra? 😀

  1. kristinaandersen

   Gina Tricot :*

 7. Fine jenter <3

  1. kristinaandersen

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *