SUMMER BOWL 🍍

SO FRESH AND YUMMY 🍉

• • • • • • • • • • • • • • • •

Noe av det beste med fine dager i mai er at man endelig kan begynne å bruke uteplassen. I hvert fall de som ikke holder på å krepere av pollen 😉 Ehe. I dag fikk jeg likevel snikt til meg et lite kvarter der ute, med dagens første kaffekopp og min nye favoritt: ‘summer bowl’. Jeg er så matlei for tiden, så denne går det fort to av hver eneste dag. Jeg har helt dilla! Det er rett og slett en halv boks vaniljekesam i bunnen, toppet med oppkuttet frukt. Jeg liker å bruke banan, mango, jordbær (gledes til de norske kommer!), ananas, crispy granola og litt honning helt til slutt. SuperYum!

Nå skal jeg straks hoppe i noen lette klær og dra avgårde på kjolejakt til neste helg. Senere blir det vinos og hygge med jentene, som jeg gleder meg! Ønsker deg en super start på lørdagen

6 kommentarer

 1. Høres ut som en fin lørdag! Er så inspirerende på bloggen din for tiden, elsker det. Kan jeg få spørre hvilken granola du har? Og om det er litt av den sunnere typen? Nyt helgen, fine fine du!!

  1. kristinaandersen

   Ååå takk skjønne deg!! Berit Nordstrand sin granola er min favoritt akkurat nå, kjøpes på vanlige dagligvarebutikker 😀 Men i går var jeg tom, så måtte bruke en stappet med sukker. Digg det å, da 😀 Haha!

 2. Hei Kristina
  Ønsker deg en kjempegod helg <3 Kom til å tenke på oppussingen av badet ditt – går det bra? Kan vi ikke få en update snart 🙂
  Klem <3

  1. kristinaandersen

   Vet du, vi har ikke en gang fått BEGYNT :O Haha! Får siste beskjed til uken, og håper vi får startet asap 🙂 Er det ikke typisk med oppussing egentlig? Går liksom ikke etter planen uansett :p

 3. Elsket snappen med Milo idag!! For en nydelig hund og din humor elsker jeg. Ler forresten fortsatt av Hai videoen til deg og Ida 😂👌🏼😘 stå på!!

  1. kristinaandersen

   Æ DET HVIIIIDHAI?? Haha!! Takk, K <3 Koselig å høre!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *