G O D M O R G E N

g o o d  m o r n i n g  s u n s h i n e !

I dag var det ganske så magisk å kunne dra seg ekstra lenge i denne himmelen av en seng. Og med ekstra lenge mener jeg ikke lengre enn 07.20, men likevel uten å våkne til en ulende alarm 😌 Nydelig! Hva er planen din på denne fine fridagen? Skal du ut å nyte sola? Jeg er faktisk litt usikker på hva kvelden min bringer, men på dagen har jeg store planer. Det skal endelig spilles inn ny videoblogg, med en person jeg vet dere både har etterlyst og savnet litt. Noen som kan gjette hvem det er? Hint: det er ikke Knollen. Gleder meg til å komme skikkelig i gang med video igjen! Det er endelig lysere tider etter en lang vinter, noe som gjør at inspirasjonen i meg blomstrer. Fremover skal jeg virkelig gi jernet på jobbfronten, og dele masse gøy! Nyt denne digge fridagen, godtfolk ✨

20 kommentarer

 1. Jeg er som deg. Elsker å stå opp tidlig på fri uten klokke. Har ingen planer i dag faktisk utenom å nyte solen, lese bok, finne fram sommerklær og rydde litt. Trening i kveld!! Gleder meg til video. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Hørtes ut som en perfekt fridag, Anja! God helg <3

 2. Tipper det er med Stian? Håper det, de videobloggene blir alltid så morsomme 😍

  1. kristinaandersen

   Stian kan jeg lage med til neste uke 😀 Denne gangen ble det Geir 😀

 3. Geir 😍😍😍

  1. kristinaandersen

   JA 😀

 4. Stian eller Geir? Morsomt uansett hvem det blir 😊 jeg har dratt meg skikkelig lenge i dag, uten et snev av dårlig samvittighet, feiret bursdagen min i går, så i dag skal jeg bare slappe av ☀️ Ha en fin dag videre 😊

  1. kristinaandersen

   Geiremann, haha! Nyt helgen, LH <3

 5. Det må vel være Stian. HAha

  1. kristinaandersen

   Noope :p

 6. Kristina! leter etter bilder av kjøkkenet ditt etter at du malte veggen svart, men finner bare bilder i mørket hehee 🙁 vil du poste noen bilder av det fine kjøkkenet ditt er du snill! vil også male sort skjønner du

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg få til ila uka, Kristin 😀 Så gøy å male!! Kjøkken eller stue du skal ta? Klem!

 7. Skal du bruke skinnbukse i morgen?

  1. kristinaandersen

   ……

 8. Du har så utrolig fint soverom 😍 håper du skal spille inn video sammen med Geir! Dere er så latterlig morsomme sammen!! 😀

  1. kristinaandersen

   Riktig! Geiremann 😀 Hihi!

 9. Hvor er senfesettet fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Lexington 🙂

 10. Hvorfor slettet du ghettogirl-innlegget?

  1. kristinaandersen

   Rakkefanten jeg skrev om syns ikke det var morsomt :p Heeeehe

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *