EN PERLE I ITALIA

Åh, vakre Capri ❤️ Hvor skal jeg starte? Jeg er så heldig at dette er andre gangen jeg er på dette fantastiske stedet, og en ting er sikkert – her skal jeg tilbake igjen. Men da for ett par dager, slik at jeg kan finne litt roen og bare nyyyyte sånn skikkelig. Capri minner meg faktisk litt om Cannes, bare en hakket mer jordnær og vakker versjon. Det er bare en så fantastisk deilig øy! Krystallblått hav så langt øyet kan se, en amazing utsikt, murhus bygd oppover de høye fjellene, sjarmerende lokale butikker hvor du kan finne de fineste skatter og flotte designerbutikker på rekke og rad. Alt dette kombinert med fantastisk god mat og hyggelige italienere. Hva mer kan man ønske seg? Jeg er totalt frelst.

C A P R I  I N  I T A L Y

Se på dette da, dere! Første synet man ser når man hopper av speedbåten fra Napoli og ankommer lille Capri. Den turen tar cirka 45 minutter og koster ikke mer enn 20 euro – verdt hver eneste krone. I bunnen av Capri finner du lokale sjapper hvor du kan finne unike skatter til en billig penge, de har f.eks utrolig mange fine hvite strandkjoler, hatter, heklede tunikaer og slike ting. Her finner du også et lite utvalg spisesteder, og her kommer et tips – sett deg ned på en av de koselige fortausrestaurantene her og bestill deg en limonella som Capri er kjent for. Helt magisk digg og skikkelig forfriskende i varmen! Men viktigst av alt: hopp i en taxi uten tak og kjør til toppen av Capri. Det er her magien skjer.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Sentrum i Capri er muligens det fineste stedet jeg vet om, så utrolig sjarmerende og fint at jeg blir helt varm i hjertet! Postkortverdige motiver hvor enn du ser, og bare masse glade mennesker. Hvor unikt er det ikke at du finner butikker som Hermes og Miu Miu side om side, samtidig som lokale italienere selger ferskpresset sitronjuice fra små trevogner på de fleste gatehjørner? Elsk! Limoncello og ferskpresset juice av sitron er med andre ord et must når man er i Capri. I sentrum på toppen finner du også en haug av restauranter, hvor det er perfekt å slå seg ned for en digg lunsj eller middag, samt et duggfriskt glass rosé. Bare vær obs på at prisene på øya er skyhøye, hehe. Vi bestilte oss to pizzaer, to glass vin og hver vår brus. Regningen? Nesten tusen kroner. Og to bittesmå drinker? Over tre hundre kroner. Capri er med andre ord ikke et sted man drar for å besøke i en uke eller to, da blir lommeboka tom (og kredittkortet spengt…) relativt raskt vil jeg tro. Men et par dager her? Mer enn gjerne.

Italia skal jeg definitivt tilbake til innen kort tid 🙂 Et av mine absolutt favoritt reisemål! Jeg vurderer faktisk å droppe jenteturen til Cannes denne sommeren, og bytte om hele reisen til Capri. Så fint er det altså, og jeg lengter tilbake allerede. En sjelden perle i Italia, rett og slett ❤️

25 kommentarer

 1. Wow så vakkert! Hva har du kjøpt hos Fendi og Hermés? Nysgjerrig!

  1. kristinaandersen

   Hei Simone! Solbriller fra Fendi og ullteppe fra Hermes 🙂

 2. Hei! Elsker reise innleggene dine!!!! Synes ikke du skal droppe Cannes. Det er ett av mine favoritt steder. Nest etter Saint Tropez. Får vi se hva som er i posene??

  1. kristinaandersen

   Cannes er nydelig 😀 Men det er Capri også, hehe! Mine to favorittsteder i Middelhavet tror jeg, i tillegg til Santorini. Det er solbriller fra Fendi og ullpledd fra Hermes 🙂 Klem!

 3. Ser jo helt nydelig ut! <3

  1. kristinaandersen

   Er enda nydeligere i virkeligheten <3 For en plass!

 4. Kunne du delt hva du har kjøpt?
  Hilsen en som er litt over gjennomsnittet opptatt av designer merker hehe 🙂
  Ha en fin hjemtur og du er helt fantastisk!

  1. kristinaandersen

   Solbriller fra Fendi og ullpledd til leiligheten fra Hermes 🙂 Klem!

 5. Hvor er toppen og skjørte fra?😍

  1. kristinaandersen

   Topp fra Nelly og skjørt fra Vero Moda 🙂 Klem!

   1. Hvilke merke er toppen din fra?

   2. kristinaandersen

    Aner ikke 🙂

 6. Nydelige bilder 😉

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Jeanette!

 7. Hei🌸
  Kan du fortelle hvordan du har begynt å redigere bildene dine på instagram? Kjempefint🌼

  1. kristinaandersen

   Jeg bruker bare lightroom 🙂 Og tuusen takk, Therese <3 Klem!

 8. Så utrolig fine bilder! Kan jeg spørre hvordan du redigerer dem, evt hvilket filter som er brukt? 😀 Ha en fin tur videre <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Victoria <3 Jeg bruker lightroom 🙂 Klem!

 9. Hei!

  Jeg har den toppen du etterlyste på snap som jeg kan selge til deg☺️

  1. kristinaandersen

   Takk Sigrid! Jeg åpner alt av mail imorgen <3

 10. Åååh, Capril ser helt nydelig ut!! Og det gjør du også ❤️ Kos deg videre fine!

 11. Åååh, Capri ser helt nydelig ut!! Og det gjør du også ❤️ Kos deg videre fine!

  1. kristinaandersen

   Takk skjønne Thea <33

 12. åå, jeg e-l-s-k-e-r reiseinnleggene dine! =D
  Nydelige bilder, ser helt fantastisk ut!

  1. kristinaandersen

   Ååå, koselig å høre Karianne 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *