INNSJEKK: SYMPHONY OF THE SEAS

Reklame for Royal Caribbean.


Heii fra bølgene blå I går formiddag ankom vi Barcelona, som til vår store overraskelse bydde på pøsende regnvær og våte paraplyer så langt øynene kunne se. Men det stoppet ikke oss fra å hoppe i en taxi og dra til en av favoritt tapas-restaurantene våre, med tre kofferter og gudene vet hva på slep. Haha! Når man først har ett par timer ekstra i fantastiske Barcelona, da må man bare dra for å spise tapas. Den er nemlig verdens beste i akkurat denne byen! Patatas Bravas med aioli, bikini toast og hvitløksmarinerte scampi? JaTakk!

H A P P Y  D A Y 🌴

Det ble ikke mer enn et par timer med Barcelona-hygge før vi måtte komme oss avgårde til cruiset, som jeg har gledet meg så utrolig mye til å få oppleve. Symphony Of The Seas – verdens største cruiseskip som nettopp er sjøsatt. For en glede, det er så nytt, fresht og lekkert her! Her har vi kost oss masse det siste døgnet, og jeg gleder meg så til å nyte dette en hel uke 🙂

I går ettermiddag hadde vi utseiling fra Barcelona og våknet opp i solfylte Palma De Mallorca denne mandagen, som bydde på 20 grader og skyfri himmel. Helt fantastisk deilig! Er det forresten bare jeg som forbinder denne byen med «fjernt fra snø og is, kjenn den herlig bris i Palma de Mallorca, jordens paradis» sangen? Jeg har seriøst trallet på den innvendig i hele dag, hehe. Her syns vi likevel ikke det var så alt for mye å se, de fleste butikkene var stengt siden det er søndag og restaurantlivet var ikke så alt for mye å skryte av. Så da fristet det aller mest å ta turen tilbake til Symphony for soling og avslapping. So we did! Nå venter det straks tre retters middag på oss, så jeg må komme meg i dusjen, skylle av meg solkrem og hoppe i finkjolen. Håper dere har en fin søndagskveld hjemme, godtfolk

topshop skjørt / zara skjorte / ysl veske

29 kommentarer

 1. Så fin du er! 😍 Kos deg masse på tur!

  1. kristinaandersen

   Takk May Britt <3

 2. Hva heter resturanten i Barcelona ?

  1. kristinaandersen

   Cervecerìa Catalana, Tapas 24 og La Pepita er mine favoritter 🙂

 3. Det så jo helt fantastisk ut 🙂 Må reise på cruise en gang jeg også.. <3

  1. kristinaandersen

   Det måå du Martine! Verdens beste reisemåte, syns jeg <3

 4. Hvor lenge blir du?

  fine bilder!!

  1. kristinaandersen

   Syv dager 🙂 Klem!

 5. Hva heter tapas restauranten? 🙂

  1. kristinaandersen

   Topp tre: Cervecerìa Catalana, Tapas 24 og La Pepita.

 6. Åh, nå ble jeg faktisk litt lei meg, haha. Har bodd i Palma i 11 år og hadde gleda meg til å lese fine ord fra både deg og Ida om denne fantastiske byen, som ikke blir kalt Lille Barcelona for ingen grunn. Jeg tror kanskje dere bomma litt på hvor dere gikk, for det er SÅ mange fine gater og steder å tusle. Og søndagene er da alle spanjolene drar ut for å lunsje, med familie eller venner, så om dere syns det var rolig var dere definitivt ikke på de rette stedene. Huff, mener ikke å høres så sint ut, må bare forsvare byen min litt, hehe. Lov å kom tilbake a’, så skal jeg gi dere ordentlige tips 🙂

  1. kristinaandersen

   Åh så trist vi gikk glipp av så mye fint :/ Kanskje cruiset legger til på litt feil sted? Jeg har vært her en gang tidligere også, da sammen med familien. Men jeg ble heller ikke imponert da, hehe. Skal jeg tilbake skal jeg kontakte deg for tips, Nena 😀 Vet man hvor man bør dra er jeg sikker på byen er helt topp! Klem

 7. Hei. Hva heter favoritt tapas resturanten i Barcelona 😃? Skal dit med familien i juli og på cruise og lengter såå etter god tapas.
  Takk for svar 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Malin! Cervecerìa Catalana, Tapas 24 og La Pepita. Alle tre stedene er helt nydelige 😀 Klem!

 8. Hvilket kamera bruker du ?

  1. kristinaandersen

   Fujifilm x 100 akkurat nå 🙂

 9. Åååå så fin du er! Kos deg masse på tur, herlige deg 💕 det fortjener du MAKS!

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg 😀 Håper mandagen din er fin <3

 10. Du ser så smashing og sommerlig ut! Ønsker deg en magisk ferie! Klem ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Kristine <33 Snill du er!

 11. Hvor er leopardskjerfet du hadde på veska di i fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Det er fra Zara 🙂 Klem!

 12. Ååå misunnelig! Vi reiser med Symphony om 6 små uker <3 Ser så frem til denne turen, cruise er undervurdert! Så dette er noe folk burde få øynene opp for 😀
  Kos dere masse videre på tur! <3 Håper på en vlogg fra skipet 😀

  1. kristinaandersen

   Bare å glede deg, Kine! Skipet er så latterlig bra at i dag orket vi ikke en gang å gå i land :p Haha! Kunne flyttet rett inn her 😀 Klem!

 13. Du er så flott! Digger deg og bloggen din, har lest den i noen år men tror aldri jeg har lagt igjen noen kommentar – nå var det på tide 🙂
  Hvor finner du de fine skjerfene du har på veskene dine i de siste innleggene? <3

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig at du bestemte deg for å legge igjen noen ord, Kristine 😀 Det setter jeg pris på! Skjerfet på den beige YSL vesken husker jeg ikke merke på :/ Men det i leopard er fra Zara 🙂 Stor klem!

   1. KristineSo

    Takk for svar <3 Kos deg videre på ferie!:D

 14. Tjohooo!!:-D Ville bare titte innom å si: Du er så fin, Kristina 😃 Nyt turen!! Vel fortjent:-D Klem fra meg:-)

  1. kristinaandersen

   Ååå, så god du er!! TAKK, snilling <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *