KOFFERTEN ER PAKKET

🌴☀️💛⛱🍹🍉

B A R C E L O N A  N E X T

Goood morgen fra flyplassen, dere! Her er kofferten pakket med alt fra fargerike strandkjoler, bikinier, sommerskjørt og sandaler, til dongerijakker, genser og jeans. Aner ikke hva slags vær som venter oss i Middelhavet denne gangen, så da gjelder det å være klar for alt 🙂 Flyet mitt til Oslo går om en time, og jeg har smått fått angst for å ikke rekke flyet som går videre til Barcelona… Jeg trodde nemlig jeg kunne sjekke inn bagasjen min hele veien fra Kristiansand og slippe ny innsjekk på Gardemoen, men der tok jeg feil. Så da har jeg nøyaktig en time på meg til å løpe ut av flyet, vente på bagasjen, sjekke den inn på nytt, trampe gjennom sikkerhetskontrollen og finne riktig gate. Gi.meg.styrke! Det må bare gå fint, om ikke skal jeg i hvert fall få testet løpeferdighetene mine… Haha! Vi snakkes forhåpentligvis fra Barcelona senere i dag, enn så lenge må dere alle sammen nyte lørdagen

25 kommentarer

 1. Håper det går bra. Bra du er rask på foten. God tur og kos deg. Dette kommer til å bli flott. Gleder meg til å lese om turen. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor 😀 God søndag <3

 2. Ønsker deg en riktig god reise og herlig uke på cruise – blir nok fint, as usual 🙂 Kos dere glugg! Gleder meg til reiserapport!

  1. kristinaandersen

   <3 gleder meg til å dele!

 3. Hvor er de fine sandalene fra?
  God ferie 😀

  1. kristinaandersen

   De er fra Hot Lava 🙂 Klem!

 4. God tur! <3 Kos deg masse og nyyyt ferien 😉

  1. kristinaandersen

   <3 takk snilling!

 5. Heldig som skal på cruise! Middelhavslandene er jo helt fantastiske. Så mye historie, spennende kultur og DEILIG mat ❤️

  Hvilken rute skal dere ta, liksom hvilke steder skal dere innom? 😊

  1. kristinaandersen

   Vi skal innom Barcelona, Mallorca, Roma, Frankrike og Italia 🙂 Klem!

 6. Hei, hvor er olaskjørtet fra? God tur! 🙂

  1. kristinaandersen

   TopShop 🙂 Klem!

 7. God tur og god ferie, fine Kristina! ❤️ Klem

  1. kristinaandersen

   Takk Kristine <3

 8. Hvor er disse 1000ml flaskene dine ifra?

  1. kristinaandersen

   Hva slags flasker?

 9. Kos deg masse på tur Kristina!😄

  Over til noe helt annet: du kunne ikke tenke deg å skrive et innlegg om det å være singel? Jeg er 23, men føler allerede nå at jeg synes det er vanskelig å finne noen som jeg tenker at: åh han kan jeg se for meg fremtiden med eller ja, du forstår. Har ingenting imot å være singel, men bare lurer på om jeg er veldig kresen generelt. Hadde vært gøy å høre dine meninger! Du er jo smashing, «wifey» og nydelig at jeg tenker det er helt rart du er singel!

  Klem

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til når jeg kommer hjem 😀 Takk for tips til innlegg Frida <3

 10. Omg! De solbrillene! Vil du dele hvor de er fra? God tur!

  1. kristinaandersen

   De er kjøpt for leeenge siden, husker dessverre ikke merke :/ Men kanskje typ Top Shop? 🙂

 11. God tur kjære deg!! Kos deg masse, og ta med deg litt sol og varme tilbake til Kristiansand❤️

  1. kristinaandersen

   Takk Thea <3 I will 😀

 12. Hvor er den fine hvite blusen fra? Som du hadde på insta 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 13. Hvilken butikk har du kjøpt sandalene fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *