SLIK JEG LIKER DET

Årets første dag med dongerijakke, for en lykke! Jeg kan nesten ikke tro at det har meldt 20 grader her i Kristiansand til helgen, noe så deilig! Har våren begynt å vise seg hos deg også? Eller er det bare vi på sørlandet som er heldige enn så lenge? Jeg håper virkelig solen smiler til absolutt alle, for det fortjener vi etter galskapens vinter. Her suger jeg til meg alt jeg kan få av solstråler, dette magiske været gjør virkelig noe med energien. Så deilig! Jeg har hatt en alle tiders torsdag som har gått i ett fra morgenen og frem til nå, derfor ble det en litt sen update fra meg. Dagen startet som alltid på trening, det ble 40 minutters svettefest på mølla og 30 minutters teamwod sammen med Elaine. For en pangstart, sånn blir jeg glad av! Etterpå var det rett hjem i dusjen, to telefonmøter og rett videre på styremøte sammen med regnskapsføreren. En finfin og travel dag, akkurat slik jeg liker det ❤️

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal stikke avgårde på jakt etter ny koffert, eller om jeg skal satse på å finne en ny mens jeg er på tur. Jeg vipper litt mot sistnevnte egentlig, samtidig som jeg garantert kommer til å angre på den avgjørelsen hvis den gamle reisekompisen revner på vei til Barcelona…. Den må vel tåle en liten tur til? Fingers crossed!

lindex jakke / vero moda jeans
gucci belte / celiné veske

27 kommentarer

 1. Yr og storm melder 10 grader, ikke 20😂 hehe

  1. kristinaandersen

   What! Det har endret seg :O

 2. God dag vakre Kristina !
  Her i Bergen stråler også solen, deilig. Bare å nyyyyte. Sier det igjen, alltid en glede å gå inn på bloggen din 🙂 🙂 Kos deg i solen og med livet 🙂

  1. kristinaandersen

   Så herlig Lise! Nyt solen i Bergen og kos deg masse denne helgen 😀 Stor klem <3

 3. Så fin du er Kristina <3
  Her er våren kommet også. Det vil si: Humøret er også på topp 😉 Haha!

  1. kristinaandersen

   YEEY!! 😀 <3

 4. Du ser virkelig helt smashing ut i rødt, stråler som aldri før jo! Er ikke fullt så vårlig her men sola skinner og livet er herlig. Til tross for en kraftig forkjølelse som kom som kastet på. Æsj, men gleder meg til å kle på meg lettere klær og sko når nesa letner 🤧. Ønsker deg også en kjempefin tur på Cruise. Elsker cruise. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Takk Jenni, så snill du eeer <3 God bedring til deg, fy søren så kjipt med forkjølelse nå! Håper du blir frisk ila helgen 🙂 God klem!

 5. Så fine bilder <3 Jeg lurte på noe angående potta fra Oohh, jeg har en sånn selv som er til utendørs bruk men vil ha den inne, men må derfor ha noe i bunnen av potta så ikke vannet går gjennom på parkettgulvet. Har du noen tips?:) tenkte eventuelt en tallerken eller søppelpose nedi der men uten at det synes da 😂

  1. Nå var jeg lur og bare lot planten stå i en annen svart potte og satt hele i potta😂😂👏hahaha

  2. kristinaandersen

   Ser du fant en løsning Madeleine, haha! Jeg setter alltid bare potta i en pøs / bøtte , så løser det problemet seg 😀

 6. Du er så flott! 😘 Gleder meg veldig til å følge deg på tur, og kunne drømme meg bort litt. Anbefaler forresten kofferten som heter Samsonite S’cure, veier nesten ingenting og er helt fantastisk god. Håper du får en fin kveld, Kristina🤗

  Ps; har du fått med deg at noen medier skriver at Khloe har født? Håper ikke det var ryktene som satte i gang fødslen😢

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anita! Jaa, Kris Jenner bekreftet fødselen i går <3 Stakkars Khloe, håper ikke den fineste tiden i livet hennes blir helt overskygget av alt annet nå :/

 7. Hvor er det du ser at det et meldt 20(!!!) grader i Kristiansand i helgen???:0

  1. kristinaandersen

   Mamma sa det igår, haha! Men nå melder det plutselig bare 10 :O

 8. Nydelig farge på jakken:) du var kjempe fin med den! Gøy å treffe deg i skiløypa den dagen 🙂 ha en flott dag:)

  1. kristinaandersen

   Like så Renate! Håper dere fikk en kjempefin tur <3

 9. Anbefaler deg å gå innom primark og kjøpe koffort! Stor koffort til 50 euro. God kvalitet på de jeg har kjøpt vertfall👌🏻

  1. kristinaandersen

   Nå ble det ny i dag likevel :O Men takk for tips Camilla, skal huske det til neste gang 😀

 10. Nydelig vær her på vestlandet også ❤️ Opptil 17 grader, i sola i alle fall, liiitt kjølig i skyggen, men klar blå himmel og skinnende sol 😁❤️

  Herregud så deilig å henge fra seg den tykke vinterjakken og slenge på seg skinnjakka igjen!! Ahh, ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker våren – den er så deilig og god etter en kald og mørk høst/vinter.

  Bare så synd at jeg ikke kan være ute og nyte den ordentlig enda, har 6 eksamener jeg må lese til 💔 håper det er litt sol igjen til meg når jeg ferdig! 😍

  1. kristinaandersen

   Så herlig Therese 😀 Lykke til med eksamen, hardt arbeid lønner seg alltid til slutt <3 Klem!

 11. Hvor er skoene fra? 🙂 De var så fine! Nyt sola fine deg <3

  1. kristinaandersen

   DNA 🙂 Klem!

 12. Du er så fin , Kristina ☺️.
  God helg.

  1. kristinaandersen

   God helg Lise <3

 13. Du er så fin i rødt 😍

  1. kristinaandersen

   Takk snilling!! Elsker rødt <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *