DAGENS TANKESPINN

Tristan Thompson – I kill you! I dag har jeg brukt alt for mye tid på å studere filmer og bilder av Khloe Kardashians kjæreste, der det ser ut til at rakkefanten er utro. Ryktene stormer og jeg må selvfølgelig undersøke. Når jeg tenker meg om burde jeg jobbet i FBI, men det kan vi snakke om en annen dag. Jeg blir rett og slett kvalm, jeg. Og syns så inderlig synd på Khloe som venter sitt første barn når som helst. Ingen fortjener å oppleve noe sånt, spesielt ikke bare noen dager før fødsel. Fy søren så trist.

I dag gjorde jeg et portrettintervju i forbindelse med at jeg nå har blogget i ti år. Hvor vilt er ikke det? Ti år! Hjelpes. Det føles virkelig ikke så lenge! Jeg ble blant annet spurt om den fineste opplevelsen jeg har hatt med bloggen de siste årene, og tok en real reise ned ‘memory lane’. Ble helt rørt, jeg. Jeg har opplevd så mye fint, fått være med på så mye bra og virkelig hatt ti år spekket med mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Tenk at jeg i alle disse årene har levd av det som en gang bare var hobbyen min? Og tenk at det er hele ti år siden jeg var apekatt på jenterommet og delte røverhistorier på bloggen, mens mine stakkars foreldre satt frustrerte ute i stua? Tiden flyr.

Gal som jeg så har jeg tenkt meg ihjel på en kommentar jeg fikk tidligere i dag angående støv ved oppussing av bad, samt beskjed fra Hilde om at jeg må være forberedt på et realt mareritt med støv når jobben er gjort. Sånt kan man ikke si til meg, da går det helt rundt her og nå er jeg maks stresset. Jeg freaker jo ut av bare ett lite støvkorn liksom! Og nå hører jeg rykter om en leilighet som blir begravd i støv? Orker ikke. Her må jeg finne en magisk løsning asap.

Forsikring. Ny bil betyr suuuuperforsikring, full kasko og all sikkerhet man kan få her i gården. Og etter en ringerunde i dag ble jeg sjokkert over hvor mye penger jeg har kastet i do de fem siste årene ved å bruke feil forsikringsselskap. Gjett hvor mye jeg nå kommer til å spare på ett år ved å flytte alle forsikringene mine over til et annet selskap? Ikke mindre enn svimlende 10.000 kroner. Det er også til å bli kvalm av, egentlig. Så take notes folkens: det er lurt å sjekke forsikringene en gang eller to i året, ta en ringerunde og få nye tilbud.

Nå blir det kveldstur med en venn, og lasagne til fryktelig sen middag etterpå.
Fin onsdagskveld til dere alle

• • • • • • • • • •

29 kommentarer

 1. Haha, du er for fin! Kjenner meg igjen i FBI. 😉 kanskje starte opp noe sånt i Norge! Tror det kan blir bra 😉 Ha en fin kveld. <3

  1. kristinaandersen

   Kanskje vi skal slå oss sammen og starte opp, Martine? Haha! Utrolig hva jeg kan finne ut av hvis jeg først bestemmer meg :p

   1. Haha! Jaa, tror vi kunne tjent mye penger på det 😉 Gir meg jo aldri før jeg har svaret på det jeg måå vite.

 2. Elsker disse innleggene. Bare du som klarer å få et «rotete» innlegg med mye ulik informasjon til å være ryddig😂 og jeg leste nettopp nyheten om Khloe, så grusomt! Håper alt bare er en misforståelse, noe jeg dessverre ikke tror det er.

  Håper du får en fin kveld, Kristina! Og fortsett gjerne disse innleggene med helt tilfeldige ting, jeg digger deg😘 stor klem!

  1. kristinaandersen

   Haha! Så gøy du liker disse innleggene Anita 😀 OCD’en min gjør at jeg selvfølgelig mååå prøve å ha det så ryddig som mulig, til tross for stort spenn på temaer.. Ler meg ihjel! Takk for koselig kommentar, kjære deg!! Håper kvelden din er fin <3 God klem!

 3. Forsikringer er skumle sånn, ja… En av de tingene vi burde lært på skolen, var hvordan holde oversikt over hvem som kan gi deg de beste tilbudene, og hvor viktig det er å sjekke sånt innimellom. For der er det nok mange som går på en smell!

  1. kristinaandersen

   ENIG! Burde vært et fag kalt HVERDAGEN på skolen spør du meg 🙂

 4. Åh ja, får såå vondt av henne 🙁 Men noe jeg ikke skjønner helt er fra videoen utenfor hotellet med denne andre damen?? De var jo helt åpenlyst på gata utenfor hotellet og gjorde jo ingenting for å skjule seg selvom de så alle som tok video og bilder? Hmm

  1. kristinaandersen

   Er jo så trist :/ Lurer på det selv, supermerkelig at de trampet rundt uten å se ut til å bry seg. Oppdaterer tmz sikkert fem ganger i timen, huff! Stakkars Khloe <3

   1. Hmmmm, dette var det som skjedde med den dama han var med da han begynte med Khloe. Han forlot henne gravid med hans første barn. Og nå skjer det med igjen, ser flere skriver karma på nett. Ikke noe bra mann.
    Hilsen flau over å vite slike ting. 😉

 5. Om det stemmer er det jo trist.men såvidt jeg forstår så ble han jo sammen med khloe mens damen/eksdamen var gravid også. Bare virker ikke som den fyren er en type som er trofast

  1. kristinaandersen

   Men akkurat det ryktet har vel både Tristan og ekskjæresten avkreftet? Har syns Tristan har virket SÅ glad i Khloe jeg :/ Men noen klarer vel bare ikke la være uansett…

 6. Står nå at hun muligens har fått tidlige rier pga dette :/

  1. kristinaandersen

   Leste dette. Fytti så tragisk hvis det stemmer :/

 7. hvilken bil har du kjøpt?<3

  1. kristinaandersen

   Tesla Model S 75 🙂

 8. Hei, hvor er jeans jakken din fra? Også lurte jeg på om du er fornøyd med din Celine veske?

  1. kristinaandersen

   Hei Ada! Den er fra Levis 🙂 Superfornøyd med belt bagén, en super hverdagsveske som rommer alt jeg trenger 😀

 9. 🙂

 10. Hæ, har du blogget i ti år allerede? Mener da du begynte før jeg startet på folkehøgskolen, og det er ti år siden i sommer. Isåfall har det gått fort og da har jeg lest bloggen din lenge. Du har jo Tilogmed hatt gjesteinnlegg på min gamle blogg også 😂

  1. kristinaandersen

   Det er elve år i år, hvis jeg skal ta med tiden jeg blogget som kristinaballerina også. Helt vilt :p

 11. Du må teipe igjen i rom som ikke skal brukes i oppussingen
  Heng plastikk foran soveromsdør osv. Teip igjen kjøkkenskapdører , skal igjennom det samme til sommeren og har pusset opp mange bad og det er et lite mareritt

  Dekk til alle møbler med plastikk også så slipper du rengjøring, kun på utvendige flater, (jeg planlegger og ha inn et vaskebyrå etterpå) samboer vet ikke det ennå ha ha

  1. kristinaandersen

   Notert!! 😀 Fyttikatta for et styr!

 12. Vi har pusset opp leiligheten nå og på Biltema fant vi mange forskjellige plast typer for å beskytte mot støv. Bland annet en type som du teiper opp også er det en dør av glidelås midt i. Så man kan henge den opp feks i en gang utenfor badet slik at støv ikkesprer seg i hele leiligheten. Du kan tilogmed henge opp to slik at du får en slags sluse, for å virkelig søkt deg 😉

  1. kristinaandersen

   Oi, takk for tips Katrine!! Dette må jeg sjekke ut 😀

 13. VG skriver at du har tatt restylan? Stemmer dette?

 14. Teip plast rundt alle dører. Det gjorde de når badet vårt skulle rives. Men bruk rett teip – for når snekkeren rev av teipen, dro han med maling rundt ALLE dørkarmene……

 15. Et godt tips for å unngå for mye støv rundt omkring:
  Fukt gamle laken og heng foran døråpninger – de trekker til seg støvet 🙂
  Plast funker ikke like godt, da en ikke klarer å få det helt tett. Det forbaskete byggestøvet klarer å snike seg inn overalt!! 🙁

  1. kristinaandersen

   Så genialt! Dette er også notert 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *