BILKJØP OG GLADE DAGER

Goood morgen, dere Hvor skal jeg begynne? Det siste døgnet har det skjedd så mye gøy. Først og frem kan jeg jo fortelle at jeg i går slo til på bilkjøp. Etter tre uker uten bil har jeg vært mer avsosial enn på lenge, og derfor har jeg funnet ut at til tross for jeg bor midt i byen – så har jeg veldig behov for bil. Og når jeg har muligheten, så hvorfor ikke? Verken familie eller alle vennene mine bor dessverre en sykkeltur unna meg, så da er det fint å ha bil likevel, slik som jeg alltid har vært vant til. Det ble kjøp av EL-bil, og den skal jeg hente i butikk forhåpentligvis bare en uke etter at jeg er hjemme fra ferie. Gleder meg så til frihetsfølelsen av å cruise rundt igjen. Det å sykle rundt helt galematias svett som pokker i luggen, med Milo pent plassert i kurgen uansett vær, gir ikke helt den samme følelsen.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Personlig hater jeg derimot å kjøpe bil, det er så langt i fra en smart investering som man kan komme. Et tapsprosjekt uten like, som de fleste bileiere sikkert vet. Så gliset over er ikke for ny bil, for å si det mildt. Det er fordi jeg er ganske så lykkelig og det er avreise til varmere strøk om ikke mindre enn fire dager. Jeg tror aldri jeg har gledet meg mye til sol og litt varmegrader igjen altså. Iiih! Så i dag må denne vinter-tørrpinnen prøve å gjøre seg litt fresh igjen. Neglene skal fikses, jeg skal ta pedikyr og så må jeg på en aldri så liten bikinishopping også. Hvor finner man fine bikinier i år, forresten? Tidligere har jeg faktisk bare kjøpt på Cubus eller HM, så jeg tenker jeg stikker snuten innom der først og fremst 🙂

37 kommentarer

 1. Det er utrolig hvor avhengig man blir av bil. Merker det når man plutselig ikke har bil tilgjengelig 😉 Så deilige med ferie, skikkelig misunnelig. Ha en fin dag <3

  1. kristinaandersen

   Er så sant, virkelig en hverdagsluksus jeg ikke er helt klar for å være uten.. Haha! Håper dagen din blir fin, Martine <3

 2. Gratulerer! Hvilken bil? 😍

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Inger! Tesla Model S 🙂

 3. Gratulerer så mye med bilkjøp! 🙂 Jeg har ikke kjøpt noen bikinier enda i år, men jeg tenker også å ta en tur på Cubus og Hm i tillegg til å kanskje bestille noen fra VS. 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! VS hadde såå mange fine for noen år tilbake <3 Men nå virker det som at de har sluttet å ha så stort utvalg? :/

   1. VS skulle kutte ned på bikinier for å fokusere på undertøy var det snakk om for noen år siden værtfall….

 4. Hei! Kunne du laget et innlegg om bikiene du eventuelt kjøper? Det er jo aktuelt for mange 🙂

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg prøve å få til 😀

 5. kristinaandersen

  Hei på deg Lotte 😀 Jeg vet ikke hva slags kategori du ønsker å parkere den nye bilen min i, så kom gjerne med en tilbakemelding på dette ila dagen. Jeg kjøpte bare den bilen jeg ønsket meg, jeg. En Tesla Model S 🙂

 6. Anbefaler deg å gå i en undertøysbutikk og få hjelp til å kjøpe en god bikini som er tilpasset deg. De er flinke og du har den lenge 🙂 God tur

 7. Bil, ja. Selv jeg i all min miljøbevissthet holdt på å gå på veggene etter en måned uten bil. Det går bare ikke, spesielt ikke her hvor bussene slutter å gå klokka halv fem… Men gratulerer med EL-bil, selv om det også er noe herk økonomimessig! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk, Skogfrue! Blir herlig å få bil igjen 😀

 8. Gratulerer med bilkjøp! Så fine bilder, du er bare så nydelig! Ønsker deg en fin onsdag <3

  1. kristinaandersen

   Like så, Marie <3

 9. Jeg kjøpte min siste bikini hos «Til Henne» i Markens gate. Mot sommeren så har de en stor avdeling med mange fine bikinier i 2.etg.

 10. Hvem skal du på ferie med? Ida? 😀

  1. kristinaandersen

   Ja <3

 11. Tesla model s har samboeren min også. Jeg er såå misunnelig og kjører den så ofte jeg kan. Ville aldri ha kjørt en «fossilbil» igjen hvis jeg hadde hatt råd til min egen Tesla. Drømmebil! Gratulerer:)

  1. kristinaandersen

   Takk snille!! Gleder meg veldig til å få den 😀 <3

 12. Bikbok og H&M har mange fine bikinier i år <3

  1. kristinaandersen

   Oh, ante ikke at BikBok en gang hadde bikinier. Takk for tips Kristina! 😀

 13. Åååh, Tesla 😍 kan jeg spørre hvilke farge og årsmodell du har valgt?

  1. kristinaandersen

   Pearl White 2017 modell 🙂 Neeesten ny, kun gått 10 000 km 🙂

 14. Hei, gratulerer med ny bil! ble det helt ny?

  1. kristinaandersen

   2017 modell 🙂

 15. Gratulerer med ny bil! Enig i at bil er og forblir et tapsprosjekt, ja. Samboeren og jeg bestemte oss for å lease, og vi kom veldig godt ut av det 🙂 Bilen er sprett ny og kontrakten varer i fire år, da kan vi velge om vi vil kjøpe den ut eller starte ny leieavtale 🙂

  1. kristinaandersen

   Leasing er blitt poppis om dagen 🙂 Selv velger jeg fortsatt kjøp, men godt mulig jeg endrer mening om noen år 🙂

 16. Masse fine bikinier på min flinke venninne sin nettside som du bør sjekke ut;
  http://www.sophiswim.com 😀 God tur til varmen 🙂

 17. Gratulerer med ny bil. Bruk den med nytte! Kos deg. Har Ikke sett etter bikinier i år, men vet at HM og bikbok pleier å ha mange kule og passende! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Nyt kvelden <3

 18. Du burde sjekke ut accessorize, var innom der her om dagen og de har såå mange fine fine bikinier og badedrakter der!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Maren!

 19. Ja. Bil er tap, men jeg tror de fleste hadde vært overlykkelige for en tesla 😀

  1. kristinaandersen

   <33

 20. Hei søtnos! Sykt lenge siden jeg har kommentert her nå. Har du en selvbruning til ansiktet å anbefale? Og kropp generelt?
  Tusen takk!

  1. kristinaandersen

   Heii Marte 🙂 Jeg bruker Vita Liberata, eneste jeg vil anbefale til begge deler 🙂 Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *