MANDAGSTIPSET: VASK AV HVITE SNEAKERS

· K r i t t h v i t e  s n e a k e r s ·

På tide med andre runde av mandagstipset! Våren begynner endelig å melde sin ankomst etter en knallhard vinter, og vi vet alle hva det betyr. Endelig joggesko-vær! Hvite sneakers har alltid vært min favoritt, jeg har x-antall par og bruker de fint år etter år. Hvite converse er vårens to-go sko for meg, de passer liksom til alt og er det perfekte paret til hverdags. Men, de blir latterlig fort skitne! Hvite sneakers er sjeldent lenge hvite, hehe. Rekk opp hånda de som kjenner seg igjen?

 

Det finnes en haug med fancy ‘kjerringråd’ man kan bruke når det kommer til vask av nettopp joggesko, men selv har jeg alt for dårlig tålmodighet til å holde på med noe sånt. Det skjer ikke at jeg bruker en time på å pusse skoene mine fri for flekker, hehe. Så her kommer et supersmart tips som funker gull her i heimen! Putt joggeskoene dine i et putetrekk, slik at de ikke blir liggende å dunke mens de vaskes. Jeg legger også alltid med noen hvite håndklær i maskinen sammen med skoene, slik at de ikke skal smelles så hardt. Så setter jeg maskinen på et skånsomt program, f.eks ull eller silke. Aldri mer enn 40 grader, den laveste sentrifugeringen, sammen med milo og litt vanish. Og voila – på rett over halvtimen er skoene dine box-fresh igjen! Så enkelt og greit – det liker vi. ♥

11 kommentarer

 1. Tusen takk for tips! Passer bra nå som jeg har to par hvite converse som må vaskes 🙂 Ha en fin kveld <3

  1. kristinaandersen

   Ha en super tirsdag Martine 😀 Ble skoene bra?

   1. Jaaa 🙂 Supert tips <3

 2. Hei😊Husk at om du vasker du skoene i maskina, går automatisk reklamasjonsretten bort og du risikerer at limet kryper opp på skoen så du får en gul kant rundt skoen. Sålen kan også løsne da limet løser seg opp. Men hvite blir de😉 Greit å vite før man slenger ganske nye sko i maskina.😊
  Hilsen skobutikkansatt.

  1. kristinaandersen

   Deeet visste jeg ikke, men det har likevel ikke skjedd meg de siste årene… Hehe! Takk for tips uansett 😀

 3. Takk for tips, det skal jeg prøve ut! 😃 Hvilken str. Har du i adidas-dressen din fra ellos?

  1. kristinaandersen

   M 🙂

 4. Nå lo jeg godt – «sammen med milo og litt vanish». Håper Milo har det bra:-)

  1. kristinaandersen

   Haha! Han slapp heldigvis unna vaskemaskinen 😀

 5. Takk for svar, men str. Er jo 36,38 osv. Spør fordi jeg vil bestille fra nett 🙂 Vil det si at du har 38 i både bukse og jakke? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det tviler jeg på! Regner med jeg har 40 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *