EN DEILIG HELG

Familiemiddag ..

Spicy kyllingsuppe med ciabatta ..

Dessert platter ..

Dette har vært en helt perfekt helg, blandet med alle de tingene jeg liker best. Hygge med venner både fredag og lørdag, langtur på ski og familiemiddag på søndags ettermiddag. Kan ikke bli bedre enn det, i hvert fall i mine øyne 🙂 Nå er jeg oppladet og superklar for en ny uke! Og best av alt: dette er siste uken før jeg setter snuten mot Barcelona og varmere strøk. Iiih! Når jeg kommer hjem igjen er forhåpentligvis både våren og nytt bad her hjemme i full blomst. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg ser frem til begge deler, hehe. Hvordan starter mandagen din? Her venter trening om en liten time, så nå skal jeg bælme dagens andre kaffekopp og straks hoppe i joggeskoene 🖤

16 kommentarer

 1. Så digg 😍 Ha en fin mandag ❤️

  1. kristinaandersen

   Samme til deg søta 😀

 2. Hei, og god mandag til deg, Kristina 🙂
  Gleder meg jeg også, til oppdatering både på cruise og bad!
  Vet du er en erfaren cruiser, men har du tidligere vært på cruise i Middelhavet? Hadde vært fint med en kort oppsummering over de ulike anløpene, alltid moro å lese andres synspunkter og erfaringer. Og vil gjerne vite hva du synes om Symphony of the seas, har vært på både Oasis og Harmony og lurer på om denne har mye nytt i forhold til søsterskipene. *liiitt misunnelig nå*

  1. kristinaandersen

   Happy Monday, Marit 😀 Det har jeg vært, flere ganger. Bare gå på ferie-kategorien min her på bloggen, så finner du masse gøy fra Middelhavet 😀 Gleder meg SÅ til å se Symphony altså! Jeg elsker allerede Oasis og Harmony, så jeg er superspent 😀 Kommer med masse oppdateringer underveis! Klem <3

 3. Så koselig, det virker som om du er veldig flink til å invitere folk hjem til deg og passe på de rundt deg. Det er en god egenskap!

  Har du startet med hot-yoga ennå? Jeg startet for noen uker siden, etter maaaaange år av, på det lokale sats-senteret. Og det er så digg! Jeg elsker å kjenne svetten renne, og jeg føler jeg kommer så mye dypere inn i stillingene. Problemet er bare at det går utover den andre treningen min, for nå vil jeg jo bare trene dette! Håper du forteller om hva du syns når du kommer igang 🙂 Ha en fin uke!

  1. kristinaandersen

   Takk Lixil <3 Viktig å ta vare på de rundt deg. Så gøy å høre du liker Hot Yoga så godt!! Jeg skal prøve denne uken eller så fort jeg er hjemme fra ferie, så jeg er skikkelig spent 😀 Skal oppdatere deg, jeg! Ha en super uke <3

 4. Hvilket merke er serviset du har (skålene og tallerknene)?

  1. kristinaandersen

   Asa Design tallerkner og Søgne Home skåler 🙂

 5. God mandag til deg, fineste Kristina❤️Er alltid like koselig å lese bloggen din, både for fine bilder og innhold😊 Du er en stor inpirasjonskilde. Måten du alltid vinkler ting til det positive, selvinnsikten og humoren din, gjør bloggen din til en «feel-good» blogg uten sidestykke⭐️ Akkurat det jeg ønsker å lese, når jeg har litt tid for meg selv å kan sette meg ned med telefonen😊 Tusen takk! Å forresten, er det lov å spørre hvor de fine lyktene på spisebordet ditt er fra?😍

  1. kristinaandersen

   Åå, takk snille Mari <3 Så koselig lesning 😀 Selvfølgelig kan du spørre <3 Alle tre er fra Søgne Home, de har så SYKT mye fint 🙂 God klem!

 6. Så deilig! Håper familiemiddagen var vellykket <3 Kickstartet mandagen med en treningsøkt! God start på uken 🙂

  1. kristinaandersen

   Flinkis!! Håper tirsdagen din blir like bra Martine <3

 7. Så koselig du har det 😍 kan jeg spørre hvor glassene er fra?

  1. kristinaandersen

   De er fra Magnor Glassverk, Alba-designet. Jeg har nettopp begynt å samle 😀

 8. Så koselig å lese om helgen din!! Og hjemmet ditt ser så fint ut nå😍 Lykke til med oppussing av badet. Gleder meg til å se resultatet! Her går uken med til skole, trening og oppussing av balkongen før våren og sommeren virkelig slår til. Endelig kom våren til Kristiansand! Vinteren begynte å bli litt vel lang syntes jeg. Bloggen din er virkelig et friskt pust, Kristina. Takk for all positivitet, fine bilder og gladmeldinger. Klem fra meg!!

  1. kristinaandersen

   Så flink du er Thea! Det høres ut som en fin og fornuftig plan 😀 Begynte med regngjøring av balkong selv på mandag, litt av en jobb etter denne vinteren… Haha! TAKK snilling <3 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *