EN SKIKKELIG BEFRIELSE

I dag fikk jeg en så koselig kommentar her på bloggen, som jeg virkelig satte stor pris på. Det var ei skjønn jente som bare ville fortelle at det var så godt å lese en blogg som var «feel good» – uten drama og bøttevis med sterke meninger. Det gjorde meg glad å lese, kanskje fordi jeg spesielt de siste ukene har prøvd å fokusere på utelukkende positive ting 🙂 Dette skal jo være et hyggelig sted hvor man gjerne kan drømme seg litt bort, få påfyll av inspirasjon og energi – samt kjenne på hverdagslykken. Etter hva jeg har hørt har det skjedd mye rart i bloggnorge den siste tiden, og jeg kan forstå at folk blir lei. Selv har jeg bestemt meg for å ta totalt avstand fra alle slike ting, jeg orker ikke lengre og føler meg vel egentlig litt for voksen til å henge med. Tull og drama påvirker meg så mye mer enn jeg har trodd, så det å ikke lengre følge med på andre bloggere føles som en skikkelig befrielse. Fokusere på meg og mitt – rett og slett. Beste avgjørelsen jeg har tatt på lenge. ♥

m e  a n d  y o u

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Her kommer noen mobilbilder fra dagens søndagstur ♥ Det er skikkelig ruskevær her i dag, så det holdt med en liten halvtime for både meg og Milo. Deilig å bare komme seg ut og få beveget litt på skrotten, hehe. Syns dere slike innlegg som dette er hyggelig, forresten? Jeg har blitt rådet av teamet rundt meg til å bli flinkere til å dele tilfeldige hverdagsglimt, alt trenger ikke være knipset med speilrefleksen og jeg trenger heller ikke se ferdigsparklet ut på alle bilder, hehe. Jeg får prøve meg frem litt, men en miks av begge deler tenker jeg kanskje er perfekt 🙂

Nå skal jeg svinge meg rundt her hjemme, for klokken fire har jeg
invitert familien over på middag. Nyt dagen, godtfolk!

33 kommentarer

 1. Dette innlegget likte jeg, og er helt enig i at tilfeldige hverdagsglimt er noe du kan ha mer av fremover. Enkelt, jordnært og koselig å lese! 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 God søndag Siv :*

 2. ❤️❤️❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 3. Grunnen til at jeg virkelig elsker bloggen din, den er at du virker så jordnær. Ikke masse sponsede innlegg stup i kvarten. Bloggen din er mer virkelig. Du svever ikke på noe rosa sky, med kranglig og drama. Du er mer voksen, har du det vondt eller er lei deg så er det sånn, det er mennesklig. Det sier det til oss, men du gjør ikke noe stor greie ut av det. 🙂 Kos deg med familien idag, ha en fin dag. <3

  1. kristinaandersen

   TAKK Martine <3 BLir så glad for sånne oppløftende kommentarer 😀 Det gir meg masse motivasjon! Klem <3

 4. Hei
  Ser at du har vært en del på cruise🙂
  Men har du reist noen gang fra New York ? Er det noe du kunne tenkt deg eller anbefale , da er man på cruise i 11 dager .

  1. kristinaandersen

   Hei Mari! Cruise i 11 dager høres jo ut som en drøm spør du meg 😀 Jeg elsker cruise, hehe! Reiser nå igjen til lørdag og gleder meg masse <3

 5. Så enig i kommentaren du fikk! Finner masse inspirasjon og positiv energi som smitter over når jeg leser bloggen din hver dag. Også er du flink til å fortelle om de dagene som ikke er helt tipp topp, og viser at du også er menneskelig. Stå på <3 Synes det er gøy med slike bilder også innimellom, spesielt de innleggene du postet for en stund siden fra bilder du hadde tatt selv på mobilen! Kleem

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord og kommentar, gode deg <3

 6. Ja elsker slike innlegg. Mye lettere å relatere seg selv til din hverdag da. Men ja takk til en blanding! Super blogg. Har lest daglig i maaaange år 😊😊

  1. kristinaandersen

   Så koselig med kommentar fra deg, Hilde 😀 Klem!

 7. Det er helt perfekt med sånne «uperfekte» hverdags innlegg. Heia deg og kos deg med familie middag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anjamor <3 Nyt søndagskvelden!

 8. Helt enig – dette er en skikkelig feelgood-blogg!
  Jeg klikker inn her daglig, og det er alltid like positivt. Du leverer flotte innlegg med veldig god kvalitet på både bilder, tema og skrivingen forøvrig. Jeg liker hele «pakka» her inne; fresht, variasjon, kvalitet, saklig og positiv. Når det er sagt, kan jeg være enig med teamet – du kan godt senke skuldre og ta ting mere på sparket, du har myyye å gå på 😉

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for så fine ord, Marit <3 GOD du er!! Da skal jeg "wing it" mer fremover, haha 😀 Gøy å prøve seg litt frem! Håper du har hatt en fin helg <3

 9. ❤️ Du er så god og nydelig og jeg er så enig med deg i det du sier i dette innlegget! SÅ deilig å klikke seg inn på bloggen din, du er liksom så ekte haha!

  Ha en fin dag videre ❤️ Klem!

  1. kristinaandersen

   Håper søndagen din er fin <3

 10. Jeg liker kanskje best disse innleggene. I tillegg til interiør, mat og gode tips:)

  1. kristinaandersen

   <3 Så gøy Bliss! Skal få til mer av dette 😀

 11. Veldig enig i den kommentaren 🙂 Og JA, liker slike innlegg veldig godt! En liten blanding, men uten for mye «overfladisk» som innkjøp og interiør. Ikke misforstå, er veldig ålreit med slike innlegg for inspirasjon. Likevel er hverdagsglimt, og du som personen du fremstår gjennom bloggen, grunnen til at jeg følger bloggen din. Du virker rett og slett tvers igjennom GOD, omsorgsfull og full av glede og humor 😀 Tusen takk for at du deler av deg selv 🙂 <3

  1. kristinaandersen

   Takk Amailie, så snill du er! Klem <3

 12. Du har verdens søteste lille tur kamerat ❤😍 Jeg savner min veldig ,men en dag skal jeg ha en ny 🐶 Håper du har kosa deg med familien i dag 😊

  1. kristinaandersen

   Han er verdens skjønneste lille mann <3 God mandag til deg Elin!

 13. Helt enig med den kommentaren <3

  1. kristinaandersen

   <3 Love!!

 14. Kommentaren var spot on:) og ja til hverdagsglimt! <3

  1. kristinaandersen

   <33

 15. Fint med mennesker som klarer å se de positive tingene i livet, og ikke fokusere på krangling og drama. Men til innleggene, så syntes jeg faktisk superstyla og inspobilder er det gøyeste! Jeg lever i en litt smågrå hverdag om dagen med flytteesker og halvoppussa rom, skriver bachelor og leser til eksamen. Derfor ekstra deilig med feelgood og flotte bilder som jeg kan drømme meg bort i!

  1. kristinaandersen

   Haha, da er du helt lik meg på hva du foretrekker! Dont worry: jeg skal ikke slutte med det <3

 16. Den kommentaren støttes! <3 forsett med det du gjør!

  1. kristinaandersen

   <3 you

 17. Så deilig med mindre drama!!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *