MITT FØRSTE SKIRENN

O N  E  H A P P Y  SK I E R

God morgen, fine folk Tenk at mitt aller første skiløp på 22 km er fullført og ferdig? For en følelse! Gårsdagen var virkelig helt fantastisk, og til tross for tidenes dårligste gli i løypene – så koste jeg meg skikkelig. Himmelen var knallblå og tempen viste hele 12 minusgrader – en ganske så magisk kombinasjon! Men jeg skal ærlig innrømme det var tungt som fy, jeg ble faktisk overrasket av hvor sliten jeg ble og følte meg helt i kjelleren på slutten. Jeg tikket til slutt inn i mål på 3.03, noe jeg overhodet ikke er fornøyd med – men når man har tatt seg god tid til lefsespising og gudene vet hva i pausene, så kan jeg nesten ikke forvente noe annet. Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å gå stort raskere uansett, fordi det var rett og slett grisetungt. Det var uansett en seier i seg selv å bare gjennomføre, og ikke minst et turminne for livet sammen med min far. Så innmari gøy å ha gjort dette sammen!

Nå gleder jeg meg bare til neste år! Da skal jeg uten tvil gå igjen, og slå min egen tid 🙂 Målet mitt var å gå på to timer og tretti minutter, så der bommet jeg relativt heftig…. Haha! Bare å øve, trene hardere og bli flinkere tenker jeg. Det er gøy å ha noe å strekke seg mot! Nå har vi siste dag her på fjellet, før det er på tide å sette snuten hjemover. Stor søndagsklem til dere alle

31 kommentarer

 1. Fine spreke deg! Elsker at alt ikkje må vere så perfekt heile tida! Og at du skriver tida di når du ikkje er 100% fornøgd likevel. Heier på deg, skjønne 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal ærlig innrømme jeg gruet meg LITT til å dele tiden, hehe. Men så tenker jeg at SÅNN ER JO BARE LIVET 😀 Man klarer ikke alltid det man ønsker på første forsøk, så da er det bare til å jobbe hardere og forhåpentligvis gjøre det bedre neste gang 😀 Klem <3

   1. Synes det berre er positivt at du delte tida! Du er flott, Kristina 🙂 Klem <3

 2. Sporty!Du har så mange fine skiklær!Blir fristet til å klikke hjem noe selv.Ha en fin søndag!

  1. kristinaandersen

   Jeg har blitt helt hekta på skiklær i vinter, haha! Men nå må jeg gi meg med shoppingen inenn dette for i år :p Er jo så syykt mye fint!! God søndag til deg, Cathrin <3

 3. Gratulerer så mye med gjennomført renn, Kristina🙌🏼

  1. kristinaandersen

   Takk Eline <33

 4. Gratulerer !! Du er rå!!inspirerende! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anja, du er så god!! Håper helgen din har vært fin? Stor klem <33

 5. Hvilket skirenn var dette? 😀

  1. kristinaandersen

   Hovden Tour 🙂

 6. Den digge buffen din Kristina. Hvor er den fra? Merke?:) trenger en sånn til påske tror jeg😎😎

  1. kristinaandersen

   Aaaaner ikke, kjøpte den på intersport for noen uker siden 🙂 Det er en vanlig svart buff i 100% ull.

 7. Mariann Rysstad

  Gratulerer med vel overstått skirenn 👍❄❄

  1. kristinaandersen

   Takk favoritt Mariann <33

 8. Herregud, du er jo selveste Frk.Sporty. <3 Man skal kose seg i løypa også, da 😉

  1. kristinaandersen

   Jaa, er tydeligvis litt for glad i å kose meg :p Haha! Men det var en innmari fin tur 😀

 9. Gratulerer Kristina! Du er en motiverende spreking 😄❤️

 10. Så rå og inspirerende du er! =D Gratulerer med overstått skirenn! =D

  1. kristinaandersen

   TAKK snille <3

 11. Altså,skal ikke stå på utstyret,hvertfall!hihi..elsker skiutstyret dit!Heldig<3
  Grattis med gjennomført!!Jeg gikk 3,5 mil(ikke renn) sist helg..Var så lei på slutten at hjelp!!Tror 2 mil er sånn passe for meg:p
  Brukte vel type nesten 5 timer inkl.pauser,ble deprimert av å se på 3mila på TV dagen etter,hvor de bruker litt over en time!haha..

  1. kristinaandersen

   Ler meg ihjel! Vet du.. Utstyret gir meg presentasjonsangst hver gang jeg bruker det, og selvfølgelig måtte jeg knalle til med landslagsjakka også liksom…. Haha! Så flink du er Linn, godt jobba 😀

 12. Gratulerer med gjennomført! Kjempe bra innsats 🙂 Er like gammel som deg og gikk selv Birkebeinerrennet på lørdag – 54 km med tid på 4:16. Ganske fornøyd, Kan anbefale deg Birken neste år 🙂

  1. kristinaandersen

   Så kult gjort av deg, Marlene! Fy søren du er sprek 😀 Enormt god tid! Har du skibakgrunn? Gratulerer med kjempeløp 😀

 13. Du er så sporty som i det hele tatt gjennomførte! Håper du hadde en fantastisk tur 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Carina <3

 14. Vil påpeke at Birken krever 3,5 kg tung sekk, og er 700 meter stigning første fjellet 400 meter andre fjellet og deretter mye opp ned hele veien. I år var det i tillegg -20, så utfordrer deg neste år 😀

 15. Gratulerer fine Kristina. Bare det å delta er jo seier i seg selv. Og ingen kan si at du ikke ser sporty ut iallfall. Ønsker deg en knallfin uke. Klem klem

 16. Alltid deilig å gjennomføre en plan uansett, så grattis med det!

  Jeg må bare kommentere for å si at jeg syns alltid det er så fint å se det forholdet du har til din far/Øyvind. Alltid hyggelig å se at dere to legger ut på turer og at han holder ut med alle rare påfunn (som vi døtre jo ofte har en del av, skyldig i det sjæl ass). Og nå har dere gjennomført dette også 🙂 Masse gode, rare minner å ha i fremtiden. Koselig! Familie er virkelig gull, når man er så privilegert å få ha en fin en 🙂

  1. kristinaandersen

   Helt sant, Linn. Jeg har vært så heldig med Øyvind, og hadde aldri klart meg uten han her i livet 🙂 Takk for kjempekoselig kommentar <3 Stor klem!

 17. Kristina: for å svare på ditt spørsmål om jeg har skibakgrunn: nei, bare gått såkalte «koseturer» gjennom årene og ikke trent for å gå fort og har ikke gått 5,4 mil før, så Birken var mitt første skirenn og første gang jeg gikk så langt 😛 Men skal sies jeg løper hver dag, så har en grei kondisjon. Tror du hadde fikset det kjempe bra! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *