NÅ ER JEG LEI

I går ble det brått bloggfri på meg, og det har jeg egentlig ingen god unnskyldning for. Etter at jeg våknet 04.00 på mandag og var superklar for å fly til Oslo, men flyet ble kansellert rett foran snuten på meg – så kjente jeg at jeg seriøst trengte en dag med total timeout. Jeg klager sjeldent på været, og jeg tror ikke dere har fått lese her inne en eneste gang at jeg er «dritt lei av vinteren». Men nå bare må jeg få ut litt frustrasjon. For jeg er faktisk drittlei vinter nå! Jeg vil ha vår, dagslys og muligheten til å kunne bevege meg rundt uten å sloss med snøen eller skli rundt som en tulling på isen.

Så i går bestemte jeg meg for å gjøre tiltak for meg selv. Trampet avgårde for å kjøpe nytt sengetøy til soverommet mitt. Helt desperat og på jakt etter kjøpt lykke. Nå skal det gjøres en makeover, si. Sengetøyet jeg endte opp med var selvfølgelig lyseblått, hvis noen lurte. Er det ikke vår ute, så skal det uansett være vår inne. Etter dette ryddet jeg i fem timer, tømte boden for søppel (igjen!) og innså sakte men sikkert at jeg faktisk er litt gal. Sånn på ordentlig. For det dårligere humøret mitt ble bedre for hvert eneste skap jeg fikk litt mer system i og smilet ble større for hver enkelt søppelsekk som gikk på dynga. Resten av dagen gjorde jeg absolutt ingenting. Jeg snurret tre nye episoder av The Real Housewives of Beverly Hills, spiste godteri som en gal og irriterte meg over at en smoothie med grønnkål plutselig ikke frister. Jeg skylder på vinteren. For nå er det faktisk nok. Jeg vil ha vår!

. . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe av det jeg savner mest er faktisk muligheten til å knipse bilder til dere utendørs. Nå har jeg trampet rundt i denne leiligheten og tatt bilder på steder jeg ikke en gang ante kunne brukes som location i godt over fire måneder. Med denne evigvarende vinteren burde jeg egentlig bodd i et slott, for nå begynner jeg å bli desperat. Men jeg har vært i godt humør og ikke vært sånn totalt drittlei før nå, noe jeg er overbevist om at jeg kan takke treningen for. Hadde jeg ikke trosset meg gjennom snøstorm og kulde hver eneste ukedag 08.00 på morgenen for å dra på trening, så hadde livsgnisten vært på bunn for lengst. I disse dager prøver jeg å trøste meg med at vi faktisk ikke har vært nærmere vår enn det vi er nå i disse dager. Den kommer. Selv om det ikke føles helt sånn her jeg ser ut på ballkongen min og det fortsatt ligger én meter snø over den stakkars grillen min, som forsåvidt har stått ute i hele år og sikkert er død av kuldesjokk. Våren kommer. Men fader så lang tid det skulle ta, da.

34 kommentarer

 1. Er SÅ enig med deg! Og jeg elsker Real Housewifes of Beverly Hills 😉

  1. kristinaandersen

   Jeg ogsååå! Så innmari fin underholdning 😀

 2. Hilde Marie

  JEG FØLER DET SAMME!!!!!! Vil ha vår NÅ! (..helst i går!).

  1. kristinaandersen

   Samme sier jeg! Kom da våren <3

 3. Hahaha! Men jeg kjenner meg så igjen😂😂😂😂

  1. kristinaandersen

   Haha <3

 4. Uansett hvor lei du blir av å vente på våren, så ikke glem at du gjør ventetiden lettere å holde ut for oss andre! Til og med for antikke tanter som meg. Bloggen din er den beste av alle de jeg leser. Jeg har ofte tatt i mot tilbudene fra dine samarbeidsvenner og blitt veldig fornøyd. Kristina kan man stole på! Du er en voksen og klok jente til tross for ung alder. Takk og klem.

  1. kristinaandersen

   Ååå så herlig å høre, Agnthe! Ordentlig gøy du liker bloggen min og tingene jeg skriver om, det gjør meg glad 😀 God klem tilbake!

   1. Ble litt feil i navnet!

 5. Jeg er så ufattelig enig med deg, Kristina! Vinteren er absolutt en flott årstid, men nå har den vart liiiiitt for lenge… Hehe 🙂
  Jeg har et lite spørsmål jeg håper du har tid til å svare på – hvilken foundation bruker du og hvordan sminkekost/produkt bruker du til å legge den med? Buker du concealer, evt.hvilken type? Huden din er sååå jevn med fin glød på bilder og jeg er på utkikk etter en ny foundation og concealer som får huden min mer levende og fin 🙂

  Ønsker deg en flott onsdag <3

  1. kristinaandersen

   Heii Tiril <3 Her kan du lese om sminken min 😀 Stor klem!
   http://www.kristinaandersen.no/2018/02/20/my-everyday-makeup/

 6. Åh, gurl, I feel your pain! Bor også i Kristiansand, og er seriøøøøst lei av snøen. Krysser fingrene for 20 varmegrader 1. april!

  1. kristinaandersen

   DET gjør jeg også, Marthe! Nå fortjener vi litt finvær altså 😀

 7. Er så enig!! Det er absolutt innafor å kunne klage litt nå og trøste seg med godteri og rydding ☺️

  1. kristinaandersen

   Ikke sant <3 Må være lov i blant <3

 8. Takk! Det funka! Nå ble det jo vår!

  1. kristinaandersen

   Det er det sykeste, haha! Kanskje jeg må klage mer fremover?!

 9. Er så hjertens enig. Er så lei kulde, vinter og hauger med snø og enda mere hauger med klær. Men idag har jeg sett lyset i tunnelen. Solen skinner, snøen smelter og fuglene kvitrer. Nå kommer våren og jeg gleder meg sånn til å gå ut i småsko og bare gater. Det er jo lykke det😄. Håper du får en fin kveld. Klem

  1. kristinaandersen

   Her også, Jenni! Trodde nesten ikke mine egne øyne når solen plutselig kom 😀 Fy for en glede!! Godt å høre dagen din har vært fin <33

 10. kan jeg spørre hvor de øredobbene er fra? <3

  1. kristinaandersen

   Snö 🙂

 11. Vi har hatt den kaldeste og lengste vinteren på lenge.
  Vi har også hatt det fineste været på lenge…så eg skal ikkje klage…..egentlig….men eg er ikkje fan av vinter -eg liker vår og sommer best…..og nå må det bare bli VÅR før eg klikker….
  Skal regne mye for å være regnrekord i Bergen i år…ikkje at vi utfordrer værgudene 😛

  1. kristinaandersen

   Samme sier jeg, Lin! Haha! Denne vinteren har vært superfin, egentlig. Men solen har manglet! Så gi meg vååååår, NÅ!

 12. Hei Kristina:) skal ut og kjøpe TV bord. Husker du høyden på TV bordet ? Ser at IKEA har 38 cm og 64 cm

  Vil ha akkurat som ditt , så fint ❤

  1. kristinaandersen

   Heii Madeleine <3 Jeg har mistet målebåndet mitt, så jeg får ikke målt for deg :O Men jeg trooor det er 38 cm, litt usikker! Ta med bilde og vis de på IKEA kanskje? Klem <3

 13. Kan jeg spørre om hvor det fine hårbåndet du har på på det nyeste Instagrambildet ditt er fra? Det var skikkelig fint til deg 😃

  1. kristinaandersen

   Jeg er litt usikker på merke Andrea, men jeg kjøpte det på image 🙂 Klem!

 14. Åh, jeg er så enig med deg! Kjenner jeg blir smått deprimert når jeg ser ut av vinduet, så laver snøen ned. Jeg trenger virkelig sol 🙂 Vi får krysse fingrene for at værgudene skal hjelpe oss. <3

  1. kristinaandersen

   Samme sier jeg Martine. Teller ned til bedre tider, haha <3

 15. Hvor er den brune/beige kåpen du la ut på insta fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂 Flere år gammel, men fortsatt en favoritt 🙂

 16. Hei:) Jeg lurte på en ting fra vloggen fra housetouren 😛 på kjøkkenet har du et svart brett Nespresso maskinen står på, hvor er det fra? Jeg er på jakt etter et sort brett:P

  1. kristinaandersen

   Det er fra Cooee 🙂

   1. Takk 😛 Kos deg på fjellet:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *