VÅRNYHETER FRA BUBBLEROOM

Annonse i samarbeid med Bubbleroom.


Jeg gleder meg så latterlig mye til vår, sol og sommer at jeg har ikke ord! Her om dagen snakket jeg på telefonen med bestevenninna mi Tone, og maste i vei om akkurat dette. Og hun bare: «du er så skjønn, fordi dette med våren sier du hver gang vi snakker på telefonen». Haha! Men det er helt sant, jeg kan faktisk nesten ikke vente! Så jeg nevner det cirka hver eneste dag til alle jeg kjenner 😉 Selv om jeg storkoser meg med vinteren, snø og langrenn – så er det noe eget når det er litt varmere vær ute. Bare små ting som å kunne tørke sengetøyet ute, sprade rundt i en dongrijakke, drikke en kopp kaffe mens sola varmer i ryggen og ja – slike hverdagsgleder. Det ser jeg frem til!

Skjortekjole fra Bubbleroom finner du HER

Heldigvis reiser jeg avgårde til varmere strøk om noen få uker, og gleder meg så til å bruke alle de fine sommerkjolene mine! Jeg var så heldig å få noen fine plagg fra Bubbleroom sine vårnyheter her om dagen, og skjortekjolen over her skal definitivt bli med i kofferten. Har dere sett så fin? LOVE!

T-shirt fra Chiara Forthi HER.

Jeans fra 77thFlea HER.

Denne jeansen, jenter! Jeg lover dere, verdens fineste i passformen! Spesielt i rumpa, den sitter som et skudd. Jeg ser nå i produktinformasjonen at det egentlig er en såkalt ‘push up jeans’, men det ante jeg ikke før nå. Selv om det gir veldig mening når jeg ser den på, hehe. Jeansen er litt stor i størrelsen syns jeg, så vipper du mellom to størrelser – kan du nok trygt gå ned et hakk. Bare et lite tips fra meg som egentlig hater jeans, det skal mye til for å gjøre meg fornøyd akkurat her. Men denne har jeg brukt flere ganger, og har allerede bestilt den i svart. En ny favoritt, gitt!

H A P P Y  S U N D A Y

39 kommentarer

 1. Så sommerslig og fint dette tøyet var 🙂

  1. kristinaandersen

   Ikke sant 😀

 2. Ååh, godt med tips til vårnyheter og jeans, det trengs her også! 😀 Jeg sliter også med å finne jeans jeg liker, og blir veldig glad når jeg hører gode råd og tips!! Hvordan er buksen i livet, Er det stretch, slik at den ikke er stram? Elsker bloggen din og din sprudlende væremåte:-)

  1. kristinaandersen

   Den er stretch ja, så den strammer ikke og er veldig behagelig på 🙂 Takk for fine ord, June!! Så god du er <3 Klem!

 3. Elsker den toppen! Superfin! Gleder meg så mye til våren jeg også nå,så du er ikke alene 😉 mest fordi det blir så grønt å fint ute.Også gleder jeg meg til påsken,alltid kos med familiemiddag,påskesnop og ikke minst påskekrim.

  1. kristinaandersen

   Enig, Jeanette! Gleder meg en HAUG til påsken, da slapper man liksom alltid ekstra godt av 😀 Klem!

 4. God helg 🙂 Veldig fin bukse! Hvordan er elastiteten i buksen? For meg er det viktigst at den er mye og bevegelig, Hehe. Og deretter fin passform 😉 du kledde buksen veldig bra!
  Ha en flott søndag! Og enig at det blir fint med vår snart, selv om jeg er veldig glad i langrenn og snø! Men litt varme i været hadde vært fint 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er alle tre på en gang, hehe. Ikke stiv i det hele tatt, det er stretch i den – så den er veldig behagelig på 🙂

 5. God Søndag, Kristina! 🙂 Ser ut som du har hatt en knall helg, håper du har kost deg maks 🙂

  Bare et lite tips: Hvis jeg ikke husker feil, så fikk vel du påvist pollenallergi for et år eller to tilbake? Da vil jeg fraråde deg på det sterkeste og henge tøyet/sengetøyet ut til tørk, da samler det seg masse pollen på klærne og sengetøyet, og du vil mest sannsynlig bli ganske dårlig :/

  1. kristinaandersen

   Åh, jeg vet <3 Sengetøyet henger inne til tørk så fort pollensesongen kommer snikende, hvis ikke blir jeg superdårlig. Sykt kjedelig, da lufttørket sengetøy er det beste jeg vet 😀 Men tørketrommelen duger den også <3

 6. Wow lekker jeans, må nesten bestille den! Hvilken str. har du i den? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har str 38 i min 🙂 Klem

 7. Hvilke størrelse har du i den blå stripete kjolen?😊

  1. kristinaandersen

   Heii Karina 🙂 Jeg har 36/38 i den. Men kunne gjerne hatt en størrelse større, den strammer litt i armene 🙂 Klem!

 8. Ååå, nå måå våren komme snart!! Er så klar for å bytte ut vinterklærne med lettere plagg! Buksen så veldig fin ut! Kanskje jeg må unne meg en sånn <3 Håper du har en nyydelig søndag, finingen!

  1. kristinaandersen

   Like så, Charlotte <33

 9. Du har det så fint i leiligheten din! Hvor kjøper du interiør?

 10. Hei! Veldig fine klær<3 Er tollen på disse produktene dyre?

  1. kristinaandersen

   Hei Ulrikke <3 Jeg har ikke fått noen tollregning. Men bestiller man fra utlandet er det toll på alt over 300 kroner, tror jeg <3 Klem

 11. Hei!

  Så fine klær!
  Vil anbefale serien the bold one på NRK.no på søndagskvelden 🌟🌟tenker du vil like den 😄

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Elisabeth! Den må jeg sjekke ut 😀

 12. Du stråler! Og små jeg bare si at buksa satt vanvittig fint på deg. Ønsker deg ei god uke ❤️ Klem

  1. Mangler en liten bokstav der ja, skal selvfølgelig være «og så må» 😉

  2. kristinaandersen

   Ååå, takk snilling!! Fin mandag til deg <3

 13. Hei Kristina!
  Jeg lurer på om du har kjøpt rammene til bildene fra desenio også der?
  Og som vanlig kler du alt, vakre Kristina🌸
  Klem fra masa som blir så inspirert av deg😃

  1. kristinaandersen

   Heii søta! Det har jeg, rammene er i plexiglass og helt topp. Men vent med å bestille – jeg kommer med en gøy rabattkode fra Desenio denne måneden 😀 God klem!

 14. Fin bukse! Er den lang i beina?😊

  1. kristinaandersen

   Ikke lengre enn normalt 🙂 Klem

 15. Så fin du er , Kristina 🙂

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Hei søte Kristina. Hvor er det fine halskjedet ditt fra?

  1. kristinaandersen

   Vero Moda 🙂 Klem!

 17. FOR en rompe!!
  Du bør virkelig være stolt over den flotte, veltrente kroppen du har, Kristina!
  OG selvsagt for det flotte mennesket du virker å være 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå, gode deg!! Tusen takk Tine <33

 18. Fy søren så nydelig du er på disse bildene, Kristina! Du må aldri tvile på utseendet ditt. Du er heldig som ser ut som du gjør! Vakker er du. Og et med et smil som smelter snø 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille Lene <3

 19. Åh, så fine plagg! 🙂 Gleder hjertet mitt å se sånt, haha. Lengter så mye til vår og sommer. Vinteren har jo nester vært i flere år kjens det som. <3

  1. kristinaandersen

   I knooow! Vinteren begynner seriøst å spise det beste av meg :O

 20. Så fin rumpe du fikk i den buksa!! Nå har jeg bestilt den. Håper den vil sitte fint til meg også, selv om jeg ikke har sånn rumpe som deg, kan jeg jo håpe på ett løft! 🙂 Gleder meg til den kommer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *