MINNER FOR LIVET

Jeg blir helt varm i hjertet av gårsdagens fantastisk fine opplevelse. Jeg var på hundekjøring for første gang, og var så glad i de tre timene vi var ute i naturen at jeg satt seriøst med gråten i halsen hele tiden. Du vet når man bare er helt overveldet, fordi man får gjøre alt det beste man vet om her i livet på en og samme gang? Da blir det helt overtenning for meg, haha! Jeg er jo så utrolig glad i dyr, og dette kombinert med en helt vanvittig fin natur, snøtunge trær og sledetur over fjellene var virkelig noe av det beste jeg har opplevd i hele mitt liv. Et minne for livet

B E S T  D A Y  E V E R

Disse hundene var de skjønneste skapningene ever, så fantastisk gode og så latterlig glade i kos! Jeg kunne ikke finne på å slutte å kose med de, fordi da kom de opp med labben på sekundet og dro tilbake armen min. Haha, smeeeelt!! Får helt tårer i øynene av slike hunder jeg, skulle ønske jeg kunne ta alle med meg hjem. Levende kosebamser Det var en helt fantastisk sledetur i går, vi var ute i godt over tre timer og halvveis på turen stoppet vi midt på vidda for å spise mat i lavvo. Der ventet hjemmelaget rundstykker, grønnsakssuppe og varm kakao på hele gjengen. Så fantastisk hyggelig! Godt for hundene med en pause også, før vi hoppet tilbake i sleden og kjørte over fjellene for å ta turen tilbake hjem. For en dag! Skulle ønske jeg kunne gjøre dette igjen og igjen.

Her kommer et koselig bildedryss fra en av de beste dagene noen sinne! Tusen takk til Pernille Nygård for så utrolig fine bilder, disse skal fremkalles og rett inn i fotoalbum.

18 kommentarer

 1. Ble SÅÅÅ glad av å se snappene dine!! Jeg kunne seriøst kjenne gleden og kjærligheten gjennom skjermen. Det så heeeelt magisk ut <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Åå! Gode Charlotte 😀 Helt magisk tur dette her <3

 2. Åååå, for noen fine bilder 😍😍

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Syns de var såå koselige <3

 3. Kanskje like greit at du ikke kan ta de hundene med deg hjem. Stakkars Milo liksom! 😛

  1. kristinaandersen

   Haha! <3

 4. Fantastisk fine bilder.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 5. Dette står på min bucketlist <3

  1. kristinaandersen

   Stod på min også Martine <3

 6. Åh. Herregud, voldsomt kjekk han i rødt.

  1. kristinaandersen

   Haha! Tom Erik er helt nydelig 😀 Og like snill som han er good looking, heldigvis 😀

 7. Hvor er den fine lua di fra? Og den hvite med dusk på mystoryen din?<3

  1. kristinaandersen

   Begge to er fra vero moda 🙂 Klem!

 8. Hei.
  for noen fine bilder, så helt magisk ut. 🙂
  Lurte på, den genseren du hadde på deg, på fredag med en kaffi kopp i hånda. Den var marineblå, med stjernemønster over brystparti og høy hals. Er den strikt eller kjøpt? Kunne se ut som en Dale of Norway genser, men håper du kan gi meg svaret. For denne hadde vært moro og strikke. 🙂

  1. kristinaandersen

   Det var Nicolay sin, jeg fant den i sofaen og tok den på meg fordi jeg frøys.. Haha! Noe usikker på merke, men godt mulig det var Dale sin 😀 Klem!

 9. Kjære Kristina. Jeg satt akkurat og så på denne blogg debatten om bloggere og påvirkningskraften deres. Jeg tenkte faktisk på deg da. Men ikke fordi jeg tror du bidrar til noe negativt, men heller det stikk motsatte. Jeg syns du er en fantastisk person som påvirker med at du gir meg glede. Du sprer glede om hverdagslykke og det normale liv. Jeg syns du inspirer til å leve livet. Du inspirer til enkle ting som å lage en kopp kaffe eller to. Eller se en bra film med noe godt midt i uka. Du er rett og slett litt hverdagslykke for oss alle!

  1. kristinaandersen

   Cecilie! For en fantastisk koselig kommentar å få <3 Tusen takk, snille deg. Det betyr mye for meg å få slike tilbakemeldinger 🙂 Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *