INNSJEKK: FJELLBYEN HOVDEN

God morgen fra fine Hovden Her er det flere år siden jeg har vært, men jeg er så glad for å være tilbake! Og enda mer glad for at jeg faktisk skal opp her neste helg også, makan til fine ting å se frem til om dagen 🙂 Er det en plass jeg elsker å være, så er det på fjellet.

C A B I N  L I F E

WINTER WONDERLAND

Jeg er på tur sammen med Stian og broren Nicolay, det er de som har rigget til turen for oss og de er så flinke! Fine Camilla som er bloggkollegaen min i UI er her også, samt flere andre mennesker som bare er dødsbra. Så mange inspirerende og fine folk! Vi er vel hele 20 stk her til sammen, så jeg koser meg bare skikkelig! Dette er altså den turen jeg fikk streng beskjed av Stian å være ‘enkel’ på – den jeg egentlig ikke fikk lov til å være med på. Men så lovet jeg på tro og ære at jeg skulle være supereasy, så jeg fikk smisket meg med likevel…. Nå er det bare å leve opp til kravene, haha! Jeg hoppet opp av senga 07.00 i dag da og kokte kaffe til hele hytta. Er det sånt man gjør når man er enkel? Jeg tror det.

Om en liten time skal jeg avgårde på noe jeg alltid har drømt om, og det kribler i hele magen så jeg gleder meg til dette. Jeg snakker selvfølgelig om HUNDEKJØRING ♥ Ååå, blir så glad i hjertet mitt! Er det noen av dere som har gjort det før? Kamera blir med, så skal jeg dele masse fine bilder med dere senere 🙂 Ønsker dere alle en super start på helgen, god klem fra meg < 3

48 kommentarer

 1. SĂ„ herlig det hĂžrtes ut! Kos deg masse, Kristina og nyt den klare fjellufta. Her blir det konsert – og bakehelg, ikke sĂ„ verst det heller 😉 Klem

  1. kristinaandersen

   Kos deg masse Kristine <3 Stor klem!

 2. Fine fine Kristina, du strÄle! <3 kos deg pÄ tur!!

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3 Stor klem!

 3. Du ser smashing ut! SÄnn virkelig. Aldri tro pÄ noen som sier noe annet. God helg !

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Lisa <3 God klem og god helg <3

 4. <3 <3 <3 Nyyt helgen!

  1. kristinaandersen

   Takk Linda <33

 5. Jakke? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jakke? 🙂

   1. Hehe, var nok litt kort der 🙂 veldig fin jakke! Lurte pĂ„ hvor du har kjĂžpt den:)

   2. kristinaandersen

    Den er fra Swix, bestilt direkte fra nettbutikk <3 Klem

 6. Fy sÞren sÄ flott du er! Du strÄler virkelig!

  1. kristinaandersen

   Snille deg, tusen takk Martha <3

 7. Du ser super fresh ut!:)

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 8. Du ser sÄ fresh og vakker ut, Kristina! kos deg pÄ fjellet <3

  1. kristinaandersen

   SĂ„ god du er! Tusen takk Julie <3

 9. Fine bilder ❀❀

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 10. Hvilket kamera eller linse bruker du til bloggen ? 🙂

  1. kristinaandersen

   Fujifilm x100 shooter jeg med nĂ„ 🙂

 11. Sitt pÄ flybussen fra Bardufoss flyplass. Ser jo virkelig ut som at du sett pris pÄ fine tura, nye opplevelsa og flott natur. Anbefale dÊ virkelig Ä ta turen til TromsÞ/Senja, herlighet Kristina!! Kajakk, sykkel, fjelltur og Nordlys langs kysten av Senja som byr pÄ vill natur! GÄ inn pÄ bÄde YouTube og Google for bilda du bare mÄ oppleve i virkeligheten.
  Programmet «Jenter pÄ tur» som ligg pÄ Sumo har vÊrt langs Senja pÄ sykkel og kajakk om sommeren!! Lofoten ogsÄ e jo virkelig en tur som kan anbefales <3

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Stine! HĂžres helt midt i blinken ut for meg, TromsĂž har jeg hatt lyst Ă„ besĂžke LENGE <3 HĂ„per og tror det skjer i Ă„r 😀 Klem!

 12. SĂ„ flott at du ble med pĂ„ turen allikevel det fortjener du! Kos deg masse og nyt dagene pĂ„ fjellet med fine folk. Du strĂ„ler 😃. PS. Tror alle setter pris pĂ„ Ă„ stĂ„ opp til ferdig kaffe. Klem

  1. kristinaandersen

   Ikke sant Jenni! Kaffe pĂ„ senga er alltid luksus 😀 God klem!

 13. Du ser helt fantastisk ut 😍 God helg! Klem

  1. kristinaandersen

   <33

 14. Vakker! Ha en strÄlende helg.

  1. kristinaandersen

   Like sÄ, A <3

 15. Du har blitt min nye favoritt blogger❀

  1. kristinaandersen

   SĂ„ hyggelig Ă„ hĂžre Silje<3

 16. Åh, hvor deilig hadde ikke det vért med hyttetur. Beste som fins 🙂 Kos deg masse!<3

  1. kristinaandersen

   God helg Martine <33

 17. Kos deg masse pÄ fjellet, Kristina. HundekjÞring er helt magisk!
  Har et spÞrsmÄl pÄ tampen her; hvorfor merker Treningsfrue innleggene fra Hovden med «annonse/reklame», men ikke du? Ble bare nysgjerrig pÄ om det var feil merket eller om du har betalt alt selv.
  Ha en super helg, fine deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Camilla har fÄtt sponset deler av turen, slik som f.eks reisen opp her. Jeg har betalt alt selv, og er egentlig bare med for gÞy fordi jeg er venn av Stian og presset meg litt pÄ, haha! Klem

 18. SÄ fantastisk. Kos deg masse videre. Litt misunnelig pÄ den hundekjÞringen, de hundene var jo bare nydelige.
  Bra taktikk Ă„ lage kaffe, der funker alltid. Hehe. Kos deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 19. Herregud sÄ fin du er, den jakken var bare helt nyyydelig!

  1. kristinaandersen

   Takk snille <3

 20. Hei! Kom til Ă„ tenke pĂ„ det blogginnlegget du hadde om usikkerhet for litt siden, og vil bare si at du har kjempefine bein i tights! Og den jakken er bare helt nydelig 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Iselin, snill du er!

 21. Syyyykt fin jakke ! MĂ„ bare ha !! Hvordan er den i stĂžrrelsen ?

  1. kristinaandersen

   Helt normal 😀 Elsker den!

 22. SĂ„ deilig det sĂ„ ut! 🙂

  Hvilket kamera er det du bruker? Du tar sĂ„ mange fine bilder. 🙂

  1. kristinaandersen

   I det siste har jeg byttet ut speilrefleksen litt med et fujifilm x100 🙂 Superfornþyd!

 23. NĂ„r jeg var mindre kjĂžrte jeg med hundeslede i Hurdal med bĂ„de pappa og Iditarod vinneren Robert SĂžrlie.. Pappa var venn med han og husker jeg hadde min egen hund hos Robert og familien og fikk fri tilgang til hundegĂ„rden for Ă„ kose med bikkjene 🙂 Pappa jobbet ogsĂ„ for han, sĂ„ pappa var med pĂ„ turer med han nĂ„r jeg var mindre. Pappa var glad i hunder og hadde han levd trur jeg at han hadde fortsatt med det og hatt kontakt med Robert 🙂

  1. kristinaandersen

   SĂ„ herlig Marlene 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *