STOLT ATKINS AMDASSADØR

Reklame for Atkins.


Når jeg signerte med United Influencers rundt april i fjor, så fikk jeg beskjed om at jeg måtte oppgi hvem mine drømme samarbeidspartnere var. Atkins var en av de jeg fortalte om. Greia er at jeg jobbet med Atkins tilbake i 2015, og jeg har savnet dette samarbeidet så innmari mye. Det å få jobbe med merker man virkelig elsker og er forbruker av selv, er verdens beste følelse! Så når agenten min ringte meg for en stund tilbake og sa at Atkins ønsket å bruke meg som ambassadør igjen, måtte jeg seriøst klype meg i armen. Jeg ble så glad og smilet går fortsatt rundt! Endelig skal vi samarbeide igjen!

ONE PROUD AND HAPPY GIRL

Dette er mitt første innlegg i 2018 for Atkins, og jeg gleder meg til å dele så mye gøy med dere fremover! Dette er ekstra stas for meg fordi jeg vet fra tidligere at dere lesere er storfan av Atkins sine sjokoladebarer, akkurat slik som meg. Så dette er gøy for oss alle, og det gjør meg skikkelig happy 🙂 Og nå har jeg en ny gladmelding å komme med til dere som gjerne vil spise sunt, men likevel unne dere noe godt. Atkins har nettopp sluppet en nyhet, som heter Atkins Harvest. Dette er Atkins sin sunneste bar, men som likevel er helt innertier på smak! Denne har halvparten så mye sukker, dobbelt så mye protein og tre ganger mer fiber enn andre nøtte og muslibarer, i tillegg til at den bare inneholder naturlige ingredienser, er fri for pamleolje og gluten. Baren er i müsli- og nøttebarkategorien, og finnes i tre forskjellige smaker.

• Blandede nøtter og sjokolade.
• Mørk sjokolade, havsalt og karamell.
  • Aprikos, mandel og kokos.

Min favoritt er den med mørk sjokolade, havsalt og karamell. Eeeelsk! Som dere vet er jeg veldig fan av å gjøre det litt ekstra kos når jeg får besøk, og en slager i ukedagene er fruktfat med oppkuttet barer, mango, jordbær, bringebær, appelsin og eple. En blanding av alle ting jeg digger. Server gjerne med kesam eller yoghurt ved siden av

ATKINS HARVEST - VIL DU PRØVE?

Jeg har fått smake, så da må selvfølgelig dere også! Har du lyst å vinne en eske med nyheten Atkins Harvest? Legg igjen en kommentar, og jeg trekker en heldig vinner om en uke

448 kommentarer

 1. Jeg vil gjerne delta i konkurransen 🙂

 2. Silje Olafsen

  Jaaaa jeg vil prøve!!

 3. Jaa 😀

 4. Så gøy! Jeg vil gjerne vinne 😀

 5. Susanne Heggebø

  Jeg vil gjerne ville 😃

 6. Jeg vil gjerne prøve 😍

 7. JA jeg vil prøve! Hamstret atkins barer når jeg gikk på videregående mens jeg balanserte meg mellom to jobber i tillegg (haha), så lurer på om de smaker like godt som jeg husker!

 8. karin yedid

  åå JA!! Vil veldig gjerne vinne! <33

 9. Ja 😀

 10. Vil så klart være med! Gratulerer med nytt partnerskap, det er fantastisk bra! Siden jeg har diabetes type 1 så «må» jeg leve med lavkarbo, og da er Atkins-barer helt super når jeg blir fysen på noe godt! Hadde ikke blitt noen sure miner her i gården om jeg hadde vunnet altå 😎

 11. Ja gjerne <3

 12. Ja! Det hadde vært ypperlig med noe man kan spise mens man går ned i vekt!

 13. Jaa gjerne😍

 14. Emilie Solbakken

  Nam, vil veldig gjerne vinne!

 15. Jaa 😍

 16. Ja takk!! 🙂

 17. Lisa Fossdal

  Kjempe lyst til å prøve

 18. Ja takk, gjerne😍🙌🏼

 19. Ja 😍😍

 20. Live Fjellseth

  Ja, takk. Jeg vil gjerne ha en eske💫

 21. Hei😊 ja takk. Jeg har kjempe lyst til å vinne.

 22. Jeg vil! 🙂

 23. Jaaaa, preggy her craver såååå på Atkins Coconut/bounty variant 😀

 24. Jeg vil 😍

 25. 😍ja

 26. Ja jeg har så lyst ti å prøve smake disse

 27. Ååå! Det så digg ut! Håper jeg vinner 😁

 28. Ja takk, veldig gjerne😊

 29. Ja! Spennende å prøve noe nytt❤️

 30. ja, veldig gjerne!

 31. Jaa 😁 hadde vært så koselig

 32. Jaa vil prøve <3

 33. Synne-Marie Eikre

  Jaa jeg vil prøve 😃👏🏻

 34. Ja takk! 😀

 35. Jaa veldig gjerne! Elsker atkins sine barer 🙂

 36. Yes, please! Det hadde vært digg!

 37. Ja 😍

 38. Åh, fantastisk! Så glad på dine vegne som får samarbeide med Atkins. Jeg vil gjerne være med i konkurransen 🙂 Helt topp at de er glutenfrie også, da jeg har cøliaki. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på hell og lykke <3

 39. Ja det vil eg gjerne😍

 40. En kasse med Atkins barer hadde ikke vært feil 😀

 41. Ja takk😘♥️

 42. Ja takk, det hadde vært digg 😍

 43. Å herlighet, den med sjokolade, karamell og havsalt hørtes orgasmisk ut 😍 den skulle jeg gjerne smakt ❤️

 44. Veldig gjerne:-)

 45. Jaaa😃

 46. Silje Mariell

  Det hadde vært super gøy å vunnet, spesielt den med sjokolade, karamell og havsalt😍😍

 47. Jaa 😍😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *