LA OSS BLI LITT BEDRE KJENT: VOL II

Du får muligheten til å bygge drømmehuset ditt. Hvordan ser det ut?

Åh, jeg har så lyst på hus at det kribler i hele meg! Jeg er sånn smått innom tanken på å bygge faktisk, så vi får se hva fremtiden bringer 🙂 Men, skulle jeg hatt muligheten til å bygge drømmehuset mitt sånn totalt uten grenser, så vet jeg nøyaktig hvordan jeg ville hatt det. Da skulle det vært et stort funkishus med sjøen som nærmeste nabo, med egen strandlinje og flere båtplasser. Jeg ville blandet diverse materialer på huset mitt, en kombinasjon av mur og eik syns jeg er fantastisk fint. I tillegg ville jeg hatt en gigantisk takterrasse med diverse lounger og firkantet svømmebasseng. Elsk! Og et lite utehus med utekjøkken, grill, vedfyrt pizzaovn og slike ting. Og små balkonger utenfor hvert eneste soverom, hehe. Drømmer er til for å oppfylles, så det er jo lov å drømme litt stort tenker jeg 🙂

Er du en sånn person som alltid er sent ute? Eller er du på tiden?

Jeg er aldri sent ute. Faktisk tror jeg ikke jeg har misset tiden på flere år. Man skal ha respekt for andre sin tid, og jeg syns faktisk det er relativt uhøflig å vimse rundt og ikke holde tiden hvis man egentlig har en avtale. Så her prioriterer jeg å være flink og følge med på klokka – noe som egentlig bare skulle mangle. Heller fem minutter før enn ti minutter for sent, spør du meg.

Små ting som kan gjøre dagen din bedre?

Det skal ikke mye til for å lyse opp dagen litt ekstra! Et smil fra en fremmed syns jeg at kan være skikkelig hyggelig, spesielt fra eldre mennesker – da blir jeg virkelig så utrolig glad i hjertet. En koselig melding fra noen som står meg nær, overraskelsesbesøk av venner eller en telefonsamtale med gode nyheter fra agenten min. Slike ting gjør meg ordentlig glad! Ellers er følelsen av en god treningsøkt noe som alltid gjør dagen min hakket bedre, det gjør liksom noe med hele energien min 🙂 Små ting som dette er det som gjør hverdagen ekstra magisk, og det liker jeg.

Hvem inspirerer deg til å bli en bedre person?

Er det innafor å nevne to? Jeg sier ja! For det er både Tony Robbins og Stian. En av drømmene mine må være å dra på seminar med Tony Robbins, fy sørende for en motiverende og fantastisk rå person han er. Jeg bare digger han! Og jeg lever selv etter filosofien hans ‘the secret to living is giving’. Robbins er uten tvil et forbilde og jeg lærer stadig nye ting av han. Her kunne jeg skrevet i evigheter, så dette kan jeg heller blogge mer om en annen dag om det er ønskelig? 🙂 Ellers er Stian en som gjør meg til den beste versjonen av meg selv. Jeg er så glad for å ha han i livet mitt, og han er et sånt menneske vi trenger her i verden. Stian snakker aldri vondt om andre (og da mener jeg virkelig aldri), heier på alle rundt seg, løfter opp, pusher og jobber mot drømmen sin hver eneste dag. Han får meg til å ville lukke igjen munnen min hvis jeg egentlig har noe negativt å si, og det liker jeg.

Hva slags tv-kanal skulle du ønske eksisterte?

En tv-kanal med en blading av alt jeg liker best. Hvor digg hadde det ikke vært å ha en tvkanal som sendte nye episoder fra alle favoitt tv-seriene dine akkurat når du måtte ønske, kombinert med spennende dokumentarer, en god dose reality og litt film? I wish!

Hvilken alder skulle du ønske at du kunne vært for resten av livet?

Jeg er egentlig litt usikker, men her har jeg faktisk lyst å svare 30 eller 35 år. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg ser bare for meg at dette må være den voksne delen av kremårene i livet. Da har man forhåpentligvis funnet seg noen å dele livet med, kanskje fått egne barn, bruker masse tid med familien, funnet roen i sjela og bare er 100% trygg på seg selv. Dere som leser bloggen min og har bikket 30 år, stemmer dette? Kanskje jeg tenker feil, hehe. 20-årene er morsomt det, altså! Men skulle jeg valgt, så ville jeg stoppet alderen min om cirka fem år tror jeg.

Det er 365 dager i året. Hvilken er den beste?

JULAFTEN! Er det i det hele tatt et spørsmål? Hehe. Den dagen i året huset er fylt med latter, glede, kjærlighet og trygghet, sammen med absolutt alle mine favorittmennesker. Jeg gleder meg alltid til den 24 desember ♥

Det mest irriterende spørsmålet folk ofte stiller deg?

«Det produktet du blogget om her om dagen, funket det helt på ekte? For da kjøper jeg det!». Altsåååå, dra meg baklengst inn i fuglekassa så irriterende dette spørsmålet er! For ikke å snakke om frekt! Akkurat dette snakket jeg faktisk med Eirin og Cath om i helgen, og begge to irriterte seg over nøyaktig det samme. Haha! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg finner det skikkelig frekt og provoserende. Jeg kan velge og vrake i samarbeid, så selvfølgelig velger jeg da å skrive om produkter og ting jeg oppriktig digger og bruker selv. Noe annet ville jo vært en skam! Hvis det kommer en dag jeg i det hele tatt vurderer å skrive om et produkt jeg selv ikke liker, da kommer jeg heller til å legge ned hele selskapet mitt og finne meg noe annet å bedrive tiden min med. Ferdig snakka.

Hvilket sted går du for å slappe av?

Hjem til mine foreldre. Uten tvil! Det finnes virkelig ingen plass i verden hvor jeg slapper så godt av som i barndomshjemmet mitt. Der finner jeg alltid hvilepulsen og føler meg skikkelig trygg.

Hvordan håper du livet ditt er om ti år?

Da håper jeg at jeg har funnet mannen i mitt liv, har to skjønne barn og et tygt, stabilt, godt hjem. Om det er funkishuset jeg snakket om over her eller bare et helt vanlig hus, så har det egentlig ingenting å si i det store bildet. Jeg vil bare være lykkelig sammen med de rundt meg, jeg. Hva jeg driver med innen jobb vet jeg virkelig ikke, men jeg håper jeg fortsatt er så heldig å få holde på med noe jeg elsker og stort sett gleder meg til å gå på jobb. Det største håpet mitt er at jeg har det fint sammen med de jeg er glad i, at vi slipper unna skremmende sykdom, fortsatt reiser på de årlige familieturene, ler like mye som vi gjør nå og skaper nye minner vi kan le av ti år igjen senere. Det er det livet handler om for meg, og egentlig alt jeg håper på sånn generelt ♥

25 kommentarer

 1. Syntes det er ganske rart at du oppfatter spørsmål om produkter funker, frekt… Vi lever i en verden og tid hvor enkelt bloggere lurer lesere til å tro og kjøpe hva som helst, og derfor syntes jeg heller det er POSITIVT at man stiller seg litt skeptisk til produkter bloggere reklamerer for – selvom bloggerne er av den ærlige og jordnære sorten.

  Poenget er at det er lurt å være litt naiv for oss som skal bruke penger på noe du kanskje ha fått helt gratis, og istedet for å være irritert for at folk spør dere om det faktisk funker, så går det jo an å svare ordentlig på det spørsmålet eller ignorere det, selvom du har fått det gang på gang på gang.

  Dere er privilegerte som har en jobb som dette og som når ut til mennesker via en blogg. Har dessverre på følelsen av at dere glemmer at det dere får ting delvis eller helt sponset må en med en liten inntekt og kanskje egentlig ikke har råd til å kjøpe produktet i utgangspunktet, kjøpe varen for fullpris.

  Dere bloggere irriterer dere, og er smålige for helt latterlig små ting. Dette er spørsmål som kommer når du har sponsede innlegg!

  Og det er faktisk jævlig fair å spørre om.

  1. kristinaandersen

   Takk for at du delte din mening 🙂

 2. Ja, 35 er nydelig 😀 To kids, hus, bil, insane mye lån og kul jobb, herrrrlig 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha! Elsker det 😀

 3. Altså ærlig talt, det er ikke rart leserene er skeptiske til produktene dere reklamerer for. Gang på gang kommer det eksempler fra samtlige bloggere; «KJØP skinrepair» (selvom jeg selv fikk vekk kvisene av dritdyre piller fra legen). «KJØP haircair» (selvom jeg bruker extensions og håret under er superslitt). «KJØP tancair» (selvom jeg bruker selvbruning og er likblek hele vinteren). Så at leserne dobbeltsjekker at dette FAKTISK er et produkt som funker, er jo bare forståelig. Dere får jo feks 50 tusen for ett reklameinnlegg, det sier seg selv at flere bloggere går god for produkter (som kanskje ikke funker en gang), når det er snakk om penger. Det er jo trossalt en business. Er ikke alltid lett å vite lenger hvilke bloggere som er troverdige og hvilke som gjør det for pengene. Hvertfall ikke når de «troverdige» og de som er «in it for the money» reklamerer for akkurat de samme produktene. 😉

  1. kristinaandersen

   Det er ikke leserne jeg snakker om her, men bekjente som gjerne tar seg friheten med å spørre om slike ting 🙂 Riktig det du sier, dette er business. Derfor tror jeg oppriktig at de aller aller fleste tar det såpass seriøst at de kun blogger om ting de kan gå 100% god for, hvis ikke blir det en kortvarig reise er jeg redd for. I fjor sa jeg nei til en avtale på 320 000 kroner. Hvorfor? Fordi jeg ikke likte produktet 🙂

 4. Hei Kristina:) digger sånne innlegg! Jeg lurte på en ting, jeg har sett på bloggen at du er en del med Stian som er ekskjæresten din. Hvordan ville du gjort det om du fikk ny kjæreste? Hadde dere fortatt vært venner eller kommer det an på om den nye kjæresten hadde godtatt vennskapet deres? Jeg er av den sjalu typen og hadde ikke taklet om kjæresten min var mye med eksen sin. Kanskje jeg vokser det fra meg :p haha:) Ha en fin kveld!!:)

  1. kristinaandersen

   Jeg skjønner hva du mener, hehe. Jeg og Stian har snakket masse om dette, og er vel egentlig klar over begge to at vennskapet vårt kan være på ‘lånt tid’ om ikke en ny kjæreste vil godta at vi henger så mye sammen. Men vi kan ikke snakke om det fordi da begynner jeg bare å grine :p Haha!

   1. Madeleine

    Skjønner. Håper du finner en kjæreste som syns det er greit og takler at dere bare er venner. Samboeren min kunne gjerne vært venner med eksene sine:p Ikke like sikker på om han hadde taklet om jeg var det da, haha. 😂

   2. kristinaandersen

    Håper jeg åååå! 😀

 5. Du har så fine verdier i livet, Kristina 🙂 Liker slike personlige innlegg! Og du er nok ikke alene om å drømme om et stort funkishus! Gleder meg til å se hva fremtiden bringer, både for meg og deg <3 Ha en strålende kveld!

  1. kristinaandersen

   Takk skjønne! Så snill du er <3 Stor klem!

 6. Mer av dette Kristina ❤️ Så gøy lesing ❤️

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smake Tonje <3

 7. Hvor er den runde lysestaken fra?:)

  1. kristinaandersen

   Gloria 🙂

 8. Hei Kristina !
  Har fulgt bloggen din noen år nå. Og din blogg er virkelig den jeg trives best med. Må alltid innom deg. Du er er ei flott jente med gode verdier. Også er bloggen din en god blanding av alt. Kom gjerne med flere videoblogger. Du får meg alltid til å smile.
  Det jeg skulle si da, var at jeg er 31 år. Gift og 2 barn. Og tenkte jeg skulle si jeg er enig med deg. Dette er en veldig god alder å være i. Etter mange år med usikkerhet, er jeg blitt veldig trygg på meg selv og hva jeg vil. Jeg har sluttet å bry meg om hva andre måtte tenke om meg og mine valg. Og pytt pytt om jeg ikke ser ut som de på forsiden av magasinene. Jeg er fornøyd med egen kropp og utsende fordet. å ha en familie og herlige barn er bare fantastisk. Jeg gleder meg til helger med kvalitetstid. Og har heller begynt å grue meg til de gangene jeg har takket ja til festligheter. For å bruke opp søndagen på fyllesyke, orker jeg egentlig ikke lenger.
  Gled deg til du er i 30 åra 😉

  1. kristinaandersen

   Akkurat den følelsen jeg har 🙂 Så gøy at det stemmer for deg! Flere av venninnene mine har også sagt at i 30 årene er den tiden man endelig godtar seg selv helt som den man er og slutter med unødvendig stress. Er jo akkurat sånn det skal være 🙂 Klem!

 9. Hilde Marie

  Når det gjelder spørsmålet ditt om alder.
  Jeg fyller 30 år i høst, har ingen barn, ingen kjæreste og ingen «på gang». Det er ikke noen god følelse, fordi jeg ønsker det samme som deg; mann, barn og hus. Gruer meg til å bli 30 uten noen av dette… Så det med å ha funnet roen i sjela og være 100% trygg på seg selv, stemmer ikke så godt for meg da.. 🙁

  1. kristinaandersen

   Ååå, Hilde <3 Jeg tror lykken ligger i å ha det greit med seg selv først og bare la livet skje 😀 Hvis det er noen trøst: bestevenninna mi fant mannen i sitt liv når hun var 31 <3 Den andre fikk første baby som 33 😀 Ingenting å stresse med i det hele tatt, selv om det kanskje føles slik for deg akkurat nå. God klem!

 10. Hei Kristina 🙂
  Er 32 selv og trives såå mye bedre i 30-årene enn 20-årene. Har liksom funnet roen og elsker livet 🙂
  Du, kan jeg spørre hva tv-benken din fra Ikea heter? Eller om du har link til den? Klarer ikke finne den på ikea.no og har så sykt lyst på den, den er helt perfekt <3

  1. kristinaandersen

   Herlig å høre, Hanne 😀 Du, jeg aner ikke navn. Det er ikke en tvskjenk egentlig skjønner du, bare jeg som bruker den som det 😀 Haha! Ta med deg bilde og vis den, så hjelper de deg <3 Klem!

 11. Kan bekrefte at 30 årene er helt topp! Ro i sjelen, funnet seg selv og er komfortable med det:) har 1 datter, er forlovet, har hus og min type drømmejobb. Til tider dritslitsomt, men sånn er det jo med de beste tingene i livet; ikke noe kommer gratis, og hvis ting blir for lett blir det kjendelig. Gled deg:)

  1. kristinaandersen

   Så herlig å høre <3

 12. Shit, rød er virkelig din farge. Den genseren var nydelig på deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *