ET LUNT VINTERHJEM

T H E  C O S Y  C O R N E R

Ullpledd: Lina Johansson
Kurv: Mille Moi
Konsollbord: Bohus
Lykt: Sögne Home

Om jeg blir glad i ‘støv på hjernen’ hodet mitt av å se på dette? Oh yes! Jeg er faktisk så gal at jeg i går tok meg selv i å være stresset for at besøket mitt skulle ødelegge systemet i kurven med å spørre om hun kunne låne et pledd… Så jeg fyrte som pokker i ovnen for å holde på varmen i stua. Er det på tide å oppsøke en lege? Det verste er at jeg ikke tuller. Føler bare jeg blir verre og verre i disse tvangstankene mine, og har for lengst innsett at jeg burde skrevet en bibel om rydding og system. For her har jeg så mye å bidra med at jeg blir helt svett av bare tanken.. Ja, det er slitsomt å være meg.

Uansett, jeg ville så gjerne stikke innom her på morgenkvisten og vise dere denne gossete kroken i leiligheten. Kurven er fylt opp med myke puter og fine, varme pledd. Konsollbordet kjøpte jeg nytt samtidig som sofaen, og jeg har to av dette stående på samme sted. Liker det supergodt! Denne vinteren har jeg vel egentlig gått for en skikkelig koselig stemning i leiligheten, da jeg vil at hjemmet mitt skal være ekstra lunt nå på vinteren. Og det føler jeg at jeg har klart ♥

31 kommentarer

 1. Så fiiiint Kristina! Elsker bloggen din, og håper du aldri slutter ❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Så skjønn du er!! Takk for koselig kommentar, Inger 😀

 2. Så fint! Konsollbordene ser perfekte ut, tror jeg må innom Bohus 😉 Ønsker deg ei fin uke! Klem

  1. kristinaandersen

   Do it! De er superfine 😀 Ha en knall dag Kristine <3

 3. Jeg er HELT lik som deg Kristina. Jeg syns det er så ufattelig slitsomt. Alt har sin plass og gud forby at noen flytter på noe! Jeg trodde jeg var helt alene om å ha SÅ støv på hjernen. Hadde noen venniner på besøk og alle tok hvert sitt pledd fra kurven. Da ble jeg jo bare stående å se på den tomme kurven og kjente det at «fader, må finne et nytt pledd å legge oppi». Haha, altså dette ER jo ikke normalt. Alle som kommer på besøk syns at jeg har det så ryddig og pent hele tiden (selv om jeg kan være uenig). Altså hjeeeelp meg, haha.

  1. kristinaandersen

   HAHA!! «Nå må jeg finne et nytt pledd å legge oppi». Jeg ler og ler! Og det er så sant! Har funnet ut at jeg egentlig kan kjøpe dobbelt opp av ting som pledd. Tre som kan brukes, tre som MÅ ligge pent brettet :p Er det innafor å gjøre? I need help.. Helst IGÅR!! :O

 4. Huff. 🙂 Jeg er litt lik deg der, putene mine i sofan. Får angst når noen sitter på dem, dem er til ryggen. Vræææl. Er snar å puffe dem opp så snart dem har gått. Blir litt flau av meg selv.

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Kjenner meg igjen, vol 2.

 5. Så fint!! 😀 kan jeg spørre hvor begge bildene er fra?:-)

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig Susanne! Desenio 🙂

   1. Tusen takk ! 😀 hvilken størrelse har du de i?:-)

 6. Altså!! Har en kurv med pledd liggende i stuen, og det må være brettet perfekt til en hver tid :p Får nærmest anfall dersom samboeren drar det ut av kurven for å bruke det. 😂 Det blir rot, pluss at jeg innbiller meg at det flyr ut masse sånt «finstøv» siden det er i ull- så da må jeg liksom dra frem støvsugeren etter hver gang.. Herregud, om du finner noen som kan hjelpe – let me know😭😂

  1. kristinaandersen

   SANT!! Tanken om finstøv fra ull kan gjøre meg helt klin gær’n :p Må le litt her, samtidig som jeg blir lettet over at det ikke bare er meg som er helt cray.. Haha! God klem <3

 7. Omg, kjenner meg så igjen!! Hvis jeg har vasket badet nekter jeg nesten kjæresten min å gå på do.. haha!! Eller lage mat, dersom jeg har vasket kjøkkenet :p Høres jo helt sinnsykt ut!!

  1. kristinaandersen

   Hahaa herregud, jeg leeeer 😀 Jeg er dønn lik deg. Kan seriøst kvie meg for å lage kveldsmat hvis jeg har vasket kjøkkenet ferdig etter middag. ER DET MUUULIG!! :O

 8. haha, jeg er helt lik.. Så du er ikke alene om ha sånne tanker. 🙂 Ha en fin dag.

  1. kristinaandersen

   Så GODT å høre jeg ikke er alene om å være helt smågal, haha! Klem 😀

   1. Hahah er så lik!! Og brød er min verste fiende, til tross for at jeg elsker det

 9. Hvor er de fine vasene fra? Du har det SÅ fint!!😍😄

  1. kristinaandersen

   Takk Henriette, så god du er! De er fra Lyngby <3

 10. Nydelig! Hvor er bildene fra?

  1. kristinaandersen

   Desenio 🙂 Klem!

 11. Har det faktisk litt på samme måte, haha..!

  1. kristinaandersen

   <3 Haha!

 12. Altså – jeg er prikk lik deg, men har tre utfordringer; mann (over gjennomsnittet pertentlig, men ikke nok) og to barn (arvelig belastet, men med forbedringspotensiale). Jeg dør litt innvendig hver dag. Skifter tannglass, rister dyner og retter på yttertøyet INNE i garderoben mens jeg fortvilet forsøker å overbevise dem om at verden ville vært et bedre sted hvis alle stiller opp sofaputene og gir dem en «knekk» i toppen (helst hver gang man reiser seg…).
  Jeg drømmer om en leilighet der jeg kan ha det striglet til enhver tid. Sykt, men sant, ha, ha!

  1. kristinaandersen

   Ha ha, Silje! Du høres ut som min type person. Kan vi ikke bli bestevennner? «arvelig belastet, med med forbedringspotensiale» Ler meg ihjeeel! 😀

 13. Elsket de dere tjukke deilige pleddene du hadde i kurven din 🙂 Hvor er dem kjøpt ? Har ikke hørt om det merke før !

  1. kristinaandersen

   http://www.linajohansson.se/ 🙂 Har hatt det ene pleddet helt siden jeg flyttet inn i leiligheten. Sykt gode og myke <3

 14. Ha ha dere er nok ikke alene med støv på hjernen eller hva jeg skal kalle det, alt har sin plass ja og det er litt slitsomt og være sånn……

  men jeg har blitt bedre men kommer nok alltid til og være slik (litt tvangstanke kanskje med at alt skal være så flott)
  Vasker kjøkkenvifta vært gang vi har stekt , fader altså

 15. Hei Kristina! Har sett gjennom dette innlegget flere ganger, det er såå fint ! Hvilke størrelser har du forresten i Lyngby vasene? Jeg har fått meg TV bordet jeg spurte deg om, og fjernkontrollen virker selv om skapdøra er igjen. Kjøpte hvit høyglans og det funka bra 😄👍 han på ikea mente det kunne hjelpe å kjøpe signalforsterker på Clas Ohlson om det ikke funka uten å åpne skapdøra så det kan du eventuelt teste ut 🙂 Goood påske! <3

  1. kristinaandersen

   Så gøy Madeleine, da fikk du det som du ønsket 😀 Hihi! Jeg aner ikke størrelse, annet enn det er to forskjellige :/ Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *