SURREHODET GJØR DET IGJEN

SPENDING THE NIGHT WITH BESTIE

Jeg vet ikke hvordan dere ser ut når kveldens plan er å chille hjemme, men denne stilen kjører da jeg 😉 Joggedress med tennissokker over buksa, selvfølgelig. Jeg husker ikke om jeg har fortalt dere dette tidligere, men hvite tennissokker er kanskje noe av det jeg elsker mest her i livet. I mine øyne er det ingenting som er mer kos enn å ta seg en lang dusj, smøre seg inn med bodylotion, hoppe i en nyvasket joggedress og dra hvite sokker langt over buksa. Ja, jeg ler når jeg skriver dette – men jeg er faktisk dønn seriøs. Dette forbinder jeg med ro i sjela, haha ♥

. . . . . . . . . . .

Her er altså planen min for kvelden. Sukkerfri géle (oppskrift her), vaniljesaus og hjemmelaget eplekake (oppskrift her). Mmm! Deilig med en rolig kveld hjemme, før det braker løs med en travel morgendag og så avreise til Hovden på torsdag. Jeg fant litt brått ut at jeg egentlig skulle ha reist opp sammen med gjengen allerede i morgen, men dette surrehodet har selvfølgelig bommet på datoen og må kjøre opp alene på torsdag. Det måtte jo bare skje. Utrolig at det går ann å rote det så til, men det er likevel ikke verre enn den gangen jeg skulle til Afrika og trodde avreisen var dagen etter flyet at faktisk hadde gått. Om jeg var høy i hatten når teamet mitt ringte meg fra København hvor de alle stod å ventet på meg ved gate, og spurte om jeg tullet når jeg svarte jeg var hjemme i stuen min? Nope. Uten tvil den flaueste telefonsamtalen jeg har hatt i hele mitt liv. Denne gangen løste det seg heldigvis uten nye flybilletter og stress, jeg har jo egen bil og cruiser lekende lett opp på egenhånd 🙂

Nå skal jeg bruke kvelden sammen med Hilde som straks kommer på besøk, før jeg må grytidlig opp i morgen og ta Milo med til dyrlegen. Heldigvis bare fjerning av tannstein denne gangen, så det skal gå bra. Håper tirsdagen deres er fin og at kvelden nytes, god klem fra meg ♥

20 kommentarer

 1. Altså, kan vi bare bli bestevenner? Virker som du tilføyer mye humor blant alle dine nære og kjære, og jeg hadde virkelig forlenget livet mitt😂 Nyt kvelden med Hilde, og på vennetur når den tid kommer! Ps: er forresten også fan av tennissokker, og føler meg råkul når jeg har glemt å ta de nedenfor buksa når jeg skal på butikken🙈

  1. kristinaandersen

   Klart vi kan bli bestevenner, Anita 😀 Haha, så herlig du er <3 Godt å høre vi er fler som digger tennissokker, det er selve livet spør du meg 😀 Nyyyt kvelden, fining <3

 2. Ha en fin kveld ❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Oda <3

 3. Hallo!
  Kan være du har svart på dette før, men hvor har du kjøpt det svarte konsollbordet du har i stua? Så utrolig fint!

  1. kristinaandersen

   Heii Birgitte <3 Du, det er fra Bohus 🙂 Klem!

 4. Hvor er de sorte skålene dine fra? 😍

  1. kristinaandersen

   De er fra Kid 🙂

 5. Hihi, ikke så enkelt å holde styr på alt hele tiden 😛

  Fresh stil det der da 😀 Har sånn joggedress jeg også, den er såå god. Og jeg pleier å ha sokkene utenpå som deg. Ikke tennissokker riktignok, men noen andre som går langt opp på leggen.. 🙂

  Kan jeg spørre om cirka hvor stor den sorte vasen du har på bordet der er? 🙂 Veldig fin!

  Ha en fin tur 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er 20 eller 25 cm, trooor jeg :/ Litt usikker! Klem

 6. Du altså. Men bra det ordnet seg bra denne gangen, så gleder jeg meg til å høre om denne helgen. Hørtes kult ut. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Gleder meg SÅ til å ta dere med på denne turen 😀 Klem!

 7. Bordene er så fine hvilken strl har du? Medium og large? får ikke bestemt meg om jeg skal ha svart eller hvit bordplate…

  1. kristinaandersen

   Medium og large 😀 Jeg fikk hvit bordplate med en feil før de svarte kom, og angrer faktisk nesten på at jeg ikke heller tok hvit. Den plata er SÅ fin! Kommer litt ann på hva slags sofa du har selvfølgelig, men du blir sikkert fornøyd uansett 😀 Husk å impregner bordene før du bruker de forresten Tone, viktig viktig 😀

   1. Har grå sofa, så både hvit og svart passer, er det mye jobb med de bordene ønsker bord som ikke alt setter seg fast på, Så hvis vi søler rødvin blir det flekker da?

   2. kristinaandersen

    Usikker 🙂

 8. Heisann 🙂

  Hvor har du kjøpt gulvteppe? Det var veldig fint og en klassisk farve.
  Og hvor er ullteppe kjøpt? Er der en interiørbutikk i Kristiansand du kan anbefale? Er ofte i Kristiansand og da hadde det vært hyggelig å gått innom den butikken du anbefaler.
  Du har masse fint interiør i leiligheten din. Bruker du interiørbøker / magasiner for å få inspirasjon?

  1. kristinaandersen

   Heii Tove! Det er fra Home & Cottage 🙂 Ullteppene kjøpte jeg direkte fra designeren, hun er så flink og har så ekstremt mye fint! Jeg er superglad i interiørblader og kjøpte meg nettopp en ny bunke jeg gleder meg til å lese. Klem <3

 9. Helt enig, det er det beste som finnes! Nydusja og rett i joggingsen med se hvite sokkene langt oppover leggen! Og de må være hvite!! Haha.. Og om da også sengetøyet er skiftet på, ja da har vi en helaften av favoritter! Haha

  1. kristinaandersen

   HAHA!! ENIG 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *