GOD HELG

S A T U R Y A Y

I helgen lader jeg batteriene, slapper godt av, prøver å friske hodet og bruker tid sammen med folk jeg er glad i fra morgen til kveld. Jeg er så sliten etter disse dagene som har vært, og det er ikke vanskelig å merke at jeg ikke er helt på topp akkurat nå. Men jeg tenker at det snart snur, og gleder meg veldig til en ny og forhåpentligvis positiv uke. Og ja, mens jeg husker det så må jeg jo fortelle! Gjett hva jeg endelig har fikset? Flere av dere har spurt om housetour så lenge nå, og jeg har liksom ikke fått gjort det selv – da jeg så gjerne vil ha det sånn skikkelig bra. I går fikk jeg endelig fingeren ut, og har booket videograf som skal shoote leiligheten allerede til mandag. Som jeg gleder meg!

★ ★

Jeg er virkelig giret på å satse hardt på video fremover, det er uten tvil på den arenaen jeg klarer å vise personlighet, da jeg sliter litt med nettopp det gjennom bare skriving. Og så blir jeg så glad når dere gir meg så positive tilbakemeldinger de gangene jeg har video, smilet går jo rundt og jeg blir så utrolig motivert! Og slike ting gir jo naturligvis mersmak til å dele mer av seg selv, gjennom video og slike ting. Så fremover skal vi bli enda bedre kjent, og det ser jeg skikkelig frem til! Hva skal du bruke helgen din til? Her sitter jeg med dagens andre kaffekopp, og skal straks møte ei sprek venninne på trening. Ønsker dere alle sammen en deilig start på lørdagen. NYT ♥

49 kommentarer

 1. Så utrolig fint du har det. Du er jo såå flink med interiør.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille <3

 2. Du har fått det så utrolig fint! Og for et fantastisk vesen du er 🙂 Digger at du viser hvem du er, og ikke bare det overfladiske.

  Men du, hvor har du kjøpt sofaen og teppe?

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, K <3 Koselig å høre <3 Sofaen er fra HAY, og teppet er fra Home & Cottage 🙂 Klem!

 3. Så lekkert.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 4. Høres veldig lurt ut. Du fortjener å nyte helgen, og alt godt generelt. Du er så positiv og herlig, virkelig en inspirasjon å følge. Du er rett og slett ekte. Her skal helgen nytes sammen med min datter og få ordnet ting i leiligheten. Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Takk kjære deg, setter så pris på det <3 Kos deg masse sammen med datteren din i helgen, og så digg å bruke litt tid på å få ordnings hjemme! Det gir ro i sjela, det 😀 Klem!

 5. Hallo, så kjekk videoblogg du la ut på torsdag! Den var helt perfekt! Syns ofte videoblogger er litt kjedelig fordi det ofte kan være en som sitter og snakker til kamera i 25 minutter, men så kommer du da vettu, og bare «okei blogg-Norge, SLIK er det dette skal gjøres»! Mer av dette 😀 så inspirerende og gledesspredende (hvis det er et ord?), du herlige, nydelige vesen!

  1. kristinaandersen

   Haha, Ingvild <33 Så søt du er, nå måtte jeg smile! Takk for superkoselig kommentar, herlige deg 😀 Mer video skal det bli fremover, det er i hvert fall helt sikkert 😀 God klem!

 6. Så utrolig koselig du har det nå 🙂 jeg syns det er kjempe gøy at du satser mer på video, det er absolutt en god metode å vise deg fra en litt mer «ekte» side 🙂 jeg skal bare få unnagjort husarbeid før jeg skal møte mamma i kveld <3 kos deg på trening og ha en super helg videre! 😀

  1. kristinaandersen

   Så herlig! Kvalitetstid med mamsen slår aldri feil 😀 Kos dere masse <3

 7. Så fin stuen din er blitt! Hvor har du kjøpt vasene? Jeg er trenger vaser, per i dag bruker jeg vannkarafler til å oppbevare rosene mine i,hehe!
  Helgen min går på jobb. Håper du får en fin helg!

  1. kristinaandersen

   Takk Oda <3 Vasene er fra Lyngby Porselen, favorittmerket mitt når det kommer til vaser. De har så mye fiiint 🙂 Goood jobbhelg til deg, flinkis <3

 8. Så fine bord! Helgen her går til jobbing!
  Kan ikke du vise hudpleie rutinen din og hverdagssminken? 😀

  1. kristinaandersen

   Så flink du er Silje, håper du får en fin jobbhelg <3 Jo, det kan jeg få til 🙂

 9. Det høres fornuftig ut, Kristina 🙂 Nyt helgen, bruk tid på det som gjør deg glad, lad batteriene og vær snill med deg selv!
  Her går helgen med på jobb, trening og turer med hunden 🙂
  Gleder meg på videoer fremover – og så håper jeg at neste uke blir langt bedre enn denne uka ble for deg!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille menneske!! God søndag <3

 10. Så nydelig stemning du har hjemme hos deg. Jeg fant mamsen din sin instagram i går og det er lett å se hvor du har arvet din gode sans for interiør ü

  Også gleder det meg å lese at du vil prøve å satse litt mer på video fremover! Som jeg kommenterte i det forrige innlegget ditt så liker jeg det veeeldig godt og gleder meg til å se mer ^^

  I min helg venter det en joggetur i solskinn og sne i grøftekantene, utallige kaffekopper, spillekveld med venner og lammerlår med familien <3 God helg til deg sweets!

  1. kristinaandersen

   Ååå, så god du er Nadia!! Tusen takk, fra både meg og mamsen <3 Håper du har kos deg masse i helgen, planen din hørtes jo helt magisk ut <3 Stor klem!

 11. Liker bildeveggen din så godt😊Hva er str du har på bildene? Må også si at jeg heier på deg! Takk for ærlige, naturlige bloggere. Det er det vi trenger!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Malin <3 Jeg har 70 x 100 og 50 x 70 tror jeg 🙂 Klem!

 12. Hei! Hvor er bordene fra?:)

  1. kristinaandersen

   Gubi, fra Atelier Riebe 🙂

 13. Så utrolig fint du har det!! 😀 interiørstilen din er så bra. Har du noen gang tenkt på å male veggen bak sofaen din svart? Hadde sikkert vært kjempe fint😄 Ønsker deg en fiin helg!!💕

  1. kristinaandersen

   Jeg har veggen foran sofaen i svart, og føler det holder. Hele stua i svart blir for hardt for min smak 🙂 God søndag, Marianne <3

 14. Trofast leser

  Du har det så fint Kristina!

  Vil bare si en ting, jeg har fulgt bloggen din lenge, og du har alltid vært en av mine favorittbloggere. Innlegget ditt med videoen var så ekte, og en av grunnene til at jeg alltid har fulgt deg er nettopp fordi du ikke er den standard 50-kg-rosabloggeren. Du er en så fin og vakker jente, jeg håper du klarer og se forbi de stygge kommentarene og at du iallefall ikke slutter å blogge ❤️God helg og Stor klem til deg

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille deg!! <3

 15. Hurra for hudpleierutine og hverdagssminke! Det har jeg også venta på!:)

  1. kristinaandersen

   Så gøy! Skal få det til den kommende uken, Therese <3

 16. Gleder meg veldig til house-tour! Håper du nyter helgen, og denne søndagen. Håper batteriene lades godt, og at hodet kjennes lettere ut i morgen tidlig. Du fortjener bare det beste <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Charlotte <3 Håper helgen din har vært og er fin <3

 17. Så fint du har det 🙂 men duh, jeg lurer veldig på hvor den sorte genseren din med små broderier/blomstrer i innlegget dit til din mamma er fra? den var veldig fin 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara <3

 18. Håper dagene har vært bedre og bedre. Og at du har kost deg i helgen. Jeg var på shapeupconvention i går, en magisk Svettefest. Så i dag er jeg altså så støl som jeg aldri har vært og vil egentlig bare spise masse mat!!
  Ha en fin kveld.klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så gøy Anja!! Da har du virkelig hatt en spreeek helg 😀 Nyt søndagskvelden med den beste samvittighet <3

 19. Hei! 🙂 kan jeg spørre hvor sengetøyet ditt på snappen er fra? Det så utrolig deilig ut! (Det hvite med de store kreppene) 🤗

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig kan du spørre 😀 Det er fra Kid <3

 20. Åå, Kristina! Elsker å følge bloggen din og ditt herlige vesen. Har gjort det i mange år, men etter jeg ble mamma for tre år siden har jeg ikke like mye tid til blogglesing og surfing lengre. Men da er det alltid ekstra koslig å titte innom deg når jeg først setter meg ned 🙂 Og ikke minst følge deg på snap/insta. Lurer veldig på hvor det fine sengetøyet ditt er fra? Det hvite som såg kreppet ut? 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk for så gode ord, Eirin <3 Setter skikkelig stor pris på det, ordentlig koselig at du finner tiden til å stikke innom her i blant 😀 Kan tenke meg det ikke er like mye tid til blogglesing når man har fått barn <3 Sengetøyet er fra Kid, mitt favoritt sengetøy! Klem

 21. Helt nydelige bilder, Kristina! Du er så utrolig god med interiør, blir helt misunnelig😍
  Håper du har hatt en fin helg og får en kjempefin start på den nye uka❤

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, Stine <3 God mandag til deg <3

 22. Så fint og trivelig du har det kristina 😍 har bare ett spørsmål åssen går det med tannverken din ? Har du ett tips å.komme med åssen du klarer å holde det stabilt, sliter selv med tannlegeskrekk 😔 og skal MYE til før jeg stikker hode inn døra til tannlegen.

  1. kristinaandersen

   Hei Bente <3 Det med tannlegen syns jeg virkelig er kjempevanskelig.. Men mitt beste tips må være å tenke hvor katastrofe ting kan bli i munnen din, hvis du ikke går. Tar meg selv som et eksempel: jeg gikk med kraftig tannverk i ni måneder før jeg gikk til tannlegen, og når jeg først kom meg dit måtte tannen rotfylles og jeg hadde betennelse i kjeven… Anbefales IKKE!! Dessuten er ikke en sjekk skummelt, si at du har tannlegeskrekk og de vil ta veldig hensyn til deg <3 Med meg tar vi kun bilde og ser med speil når jeg er på sjekk, aldri noe mer enn det <3 God klem!

 23. Hei Kristina! Digger bloggen din og ser såå fram til housetour! Kan jeg spørre deg hvor de svarte putetrekkene i sofaen din er fra? God tirsdag til deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii Trine <3 Tusen takk, så koselig å høre!! Putetrekkene er fra House Doctor, og det i svart skinn er fra Muubs 🙂 Klem!

 24. Vart är soffborden ifrån? 🙂

  1. kristinaandersen

   GUBI 🙂 Kjøpt hos Atelier Riebe.

 25. Hei. Så fint du har det 🙂
  kan du vise link til hvor det grå putetrekket er kjøpt? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *