TAKK FOR AT DU ER EN VENN

Livet som blogger er ikke en dans på roser. Og det er ikke alltid lett å stå rett i ryggen i bransjen min. Noen ganger kan den bryte meg helt ned og få meg til å tvile så innmari på meg selv. På mandag hadde jeg en av de verste dagene jeg har hatt på flere år, og jeg bestemte meg for å dele den fullt ut med dere, helt uten filter. Slik som jeg også har gjort med de rundt meg. Jeg var helt ærlig livredd, det å gråte foran et kamera har jeg tross alt klart meg i over ti år uten å gjøre – men nå føltes det merkelig nok helt riktig. Og vet du hva? Jeg er så glad jeg turte å vise meg såpass ‘naken’. De siste to døgnene har jeg fått så mye kjærlighet at jeg vet ikke hva jeg kan si, skrive eller gjøre for å vise hvor takknemlig jeg er for nettopp det og all støtte som har kommet. Jeg har grått utallige tårer, brukt flere timer på å lese gjennom hundrevis av kommentarer og så lest enda en gang – bare fordi jeg så gjerne ville prøve å suge til meg alle disse godene ordene.

Jeg er takknemlig, for jeg har blitt så ekstremt tungt støttet av både kjente og ukjente, på en måte jeg aldri hadde forventet. Folk bryr seg. Sånn virkelig. Jeg fikk til og med en klem når jeg stod i køen på matbutikken, av en nydelig jente jeg ikke aner hvem var – men hun ville bare gi meg en klem. Tenk å være så snill? Det gjør meg så varm i hjertet. Det er jo sånn livet burde være, dere! Når skal vi slutte å lete etter feil hos andre? Etter mange år i ‘offentligheten’ har jeg fått enkelte usikkerheter med meg selv, og det gjør så vondt når enkelte mennesker tar seg friheten til å pirke på det. Jeg lurer på hvor den onde sirkelen skal ende, eller om den noen gang faktisk komme til å ta slutt. Jeg har mine tvil. Men heldigvis overskygger kjærligheten og støtten alt det vonde, og opp i alt kaoset som har vært, så vet jeg at jeg er heldig. For vet du hva? Jeg syns at 95% av leserne mine er verdens beste mennesker og jeg er så latterlig glad i dere alle. Jeg skulle ønske jeg kunne finne dere alle sammen, og gi dere verdens største klem. Jeg kan nesten ikke tro at hundrevis av dere faktisk har tatt seg bryet til å backe meg opp, komme med støttende ord og vise at dere oppriktig er glad i meg og bloggen min. Etter alle disse årene som blogger, har jeg aldri noen sinne tidligere følt meg så godt passet på og tatt vare på. Ting kan bli tøft og blogglivet kan bokse meg litt i trynet, men så er jeg verdens heldigste som faktisk har en gjeng som dere som bokser tilbake sammen med meg. Og det betyr alt.

Så, tusen hjertelig takk. Uten dere, så hadde jeg gitt meg for lenge siden. Kommentarfeltet i innlegget mitt er ren kjærlighet. Det gir meg frysninger over hele kroppen. Et kommentarfelt jeg for alltid kommer til å vende tilbake til, de gangene jeg tviler på hvorfor jeg gjør dette eller bare ønsker å få en god følelse. Det betyr girlpower. Jenter som heier på jenter! For det utstråler godhet, medmenneskelighet og dere aner ikke hvor mye det betyr for meg. Jeg hadde aldri sett for meg en så massiv respons og støtte som jeg endte opp med å få, og for det er jeg så vanvittig takknemlig. Takk for at dere heier meg fremover! Og takk for at akkurat du er en venn.

«If only our eyes saw souls instead of bodies,
how very different our ideals of beauty would be.»

. . . . . .

86 kommentarer

 1. Girlpower! ❤❤❤👋

  1. kristinaandersen

   <33

 2. Du e nydelig, Kristina! Aldri glem det <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Linda <3

 3. Så utrolig fint skrevet Kristina! Stoooor klem til deg ♥️ Vi heier på deg og ønsker at du skal lykkes her i livet.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Malin <3

 4. <3 <3 <3

  1. kristinaandersen

   <33

 5. Jeg har selv opplevd liknende som det du beskriver nå (ikke som blogger, men kommentarer/mobbing/baksnakking basert på kropp), og det føles som du tar et oppgjør med dette på vegne av så mange av oss. Takk! Når jeg leser alle de gode kommentarene så er det som at vi er en haug av jenter som glemmer å være misunnelige og kritiske til hverandre, og husker på å bry oss om hverandre i stedet. Det varmer.

  1. kristinaandersen

   <3 <3 <3

 6. Skjønne deg!! <3<3

  1. kristinaandersen

   <3 <3 fine Emilie

 7. Du er nydelig Kristina! Du er den mest fornuftige, artige og positive bloggeren i Norge. Dessuten ser du helt smashing ut <3 Du er et forbilde for mange. Aldri stopp med bloggingen. <3 HEIA!!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Madelen <3

 8. Du er vakker! På utsiden og innsiden❤️ Ha en flott Onsdag😃

  1. kristinaandersen

   Takk, Kathrine <3

 9. Du er så flott, Kristina <3
  Du fortjener bare gode ord og kjærlighet.

  How du you spell love?
  – Piglet
  You don’t spell it, you feel it.
  – Pooh

  Ville bare dele denne med deg, syns den er så søt <3 Ønsker deg en fin uke videre. Klem <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Ragnhild <3

  1. kristinaandersen

   <3

 10. ååh nå var det godt å få et pip fra deg på bloggen! Tenkt masse på deg, og du fortjener hvert positivt ord som ble publisert.

  Keep going as you do, og la 500 kommentarer snakke høyere enn den ène 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Linda <3

 11. Stor klem til deg! <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Sarah <3

 12. Hei Kristina. Jeg har lest bloggen din i så mange år, men har aldri lagt igjen en kommentar til deg. Jeg så din forrige video hvor du fikk denne grusomme kommentaren, og jeg kjenner meg så igjen i deg. Jeg har også alltid hatt kraftige/muskuløse bein/legger og selv om jeg syns det er vanvittig fint på andre tror jeg at jeg hadde også blitt veldig lei meg hvis noen hadde kommentert akkurat den usikkerheten som jeg har med meg selv.

  Jeg liker deg ufattelig godt som person og du minner meg om mange av mine venniner. Snill, jordnær, morsom og med et godt hjerte for både mennesker og dyr. I tillegg ser du i mine øyne helt fantastisk ut og jeg håper så inderlig du tar til deg alle fine kommentarene du har fått de siste dagene, for vi er alle glade i deg. Kanskje litt spesielt å si, men jeg føler på en måte at jeg kjenner deg litt etter alle disse årene.

  Tenk hvor fint alle hadde hatt det hvis vi så sjelen i menneskene og ikke fokuserte så mye på det ytre. Det presset unge har i dag er helt katastrofe spør du meg. Jeg kjenner ikke deg personlig men jeg tror du er litt av samme typen som meg. Du bærer hjertet litt utenpå kroppen men har vanskeligheter for å åpne deg helt til alle oss. Slike ting tar tid, men vit at du har mange i ryggen som er oppriktig glade i deg.

  Du er fin du, Kristina. Aldri glem det.

  1. kristinaandersen

   Kjære Camilla, tusen hjertelig takk <3

  1. kristinaandersen

   <33

 13. Hei skjønne Kristina! <3
  Jeg så videoen til morgenen i dag og jeg ble så sinna! er det mulig å rakke ned på et så fint menneske som deg. Herlighet for noen utrolig misunnelige mennesker dette må være. Hev deg så godt du kan over det for DUer fantastisk akkurat som du er. Klem fra Silje:)

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, gode Silje <3

 14. Jeg har som sagt ikke kommentert på bloggen din før, men har lest den i flere år. jeg har kommentert ved 3 innlegg siste uka/ukene. Og de er de innleggene der du velger å skrive om å stå frem som den man er, og ikke pynte på hvor fint og flott alt «skal være». Jeg digger ærlige mennesker, som ikke prøver å være noe annet enn dem selv <3 Du er god!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for kommentar, Malene <3

 15. ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Jeg så akkurat filmen og ble helt sjokkert over at noen kan få seg til å skrive noe så stygt til en annen person! Enhver jente ville blitt veldig lei seg av en sånn kommentar. Det bare sier hvor usikker den som skrev kommentaren er på seg selv som må heve seg ved og rakke ned på andre. IKKE hør på vedkommende, det er det dummeste jeg har hørt at du er tjukk, det er du overhodet ikke. Sunn, frisk og utrolig flott og fin jente med veldig gode holdninger. Jeg er like gammel som deg og tenker med gru på hvordan enkelte blogger fremstiller seg for de unge jentene, og jeg er så glad vi har en blogger som deg som er naturlig, fornuftig og omsorgsfull med både mennesker og dyr. Stå på, den kommentaren gjenspeiler ikke virkeligheten 🙂 Klem fra meg!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Sanna <3

 17. ❤️ ❤️ ❤️

  1. kristinaandersen

   <33

 18. 💛💜

  1. kristinaandersen

   <33

 19. Så fint å lese om kjærligheten du har følt på! <3 Den videoen gjorde virkelig et inntrykk, var helt forferdelig å se deg så lei deg. Å helt forferdelig at jenter kan være så slemme. Lurer godt på hva som får dem til å si slik. Men, du er så mye bedre. Du er også utrolig nydelig og flott, og hvis noen sier noe annet så må de ta 10 runder med seg selv, for det går ikke ann å si noe annet. Håper du tror på alt det fine folk legger igjen til deg, for det er sant. Du er en av Norge sine største bloggere, og det av god grunn. Heier så masse på deg! Stor klem

  1. kristinaandersen

   Tusen hjertelig, Camilla <3

 20. Håper du føler deg bedre❤️

  1. kristinaandersen

   Takk, Guro <3

 21. Vakre Kristina, du er den beste bloggeren jeg vet om og ingen gir så mye glede og smil som deg💎
  Klem fra trofast følger😃

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, gode Gunn <3

 22. All varmen og kjærligheten er deg vel fortjent! Jeg tror du traff noe i oss alle, for vi har alle følt på en usikkerhet en eller annen gang. Du viste oss hvor vondt det kan være, men også hvor sterk man kan komme ut av sårbarheten og smerten. Du inspirerer oss til å være mer åpne og empatiske. Et sant forbilde er du <3 Mange klemmer til deg!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Bettina <33

 23. Kjære K.
  For det første: så utrolig vakker du er sminkefri. Mye vakrere enn med sminke. For det andre: så utrolig fine og kloke tanker du har. Du er så god, og det er hjertegodt å lese innleggene dine, og å se ansiktet ditt – du er den bloggeren jeg anser som mest ærlig, direkte og saklig, fornuftig og med et ordentlig bein i nesa. Jeg kjenner deg ikke, men jeg bryr meg om deg Kristina! <3 Stor klem fra fast leser som er glad i deg, og som heier på deg.

  1. kristinaandersen

   Tusen tusen takk, Julia <3

 24. ♡♡♡♡♡♡♡

  1. kristinaandersen

   <3

 25. Får lyst til å gi deg en klem jeg også! Du er en kjempeflott jente Kristine, har fulgt med deg i mange år! Hilsen fra Tysnes i Hordaland. 😊

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Camilla <3

 26. Stå på, herlige Kristina! Er ei «gammel dame» som har stor glede av bloggen din! Reiser, klær, trening, interiør, venner, familie og matlaging! Stort engasjement for dyr! Du gir! Og du innfrir! Vi vil alle ha opp og nedturer! Av og til er det våre egne tanker og andre ganger er det andre sine tanker og uttalelser som forvirrer oss og gir hjerte og hjerne for mye å kverne på! Vi kan lære av ros og ris og vi kan velge å « kutte ut « det som ikke passer inn i livene våre! Tankeløse uttalelser og dårlig skjult « misunnelse» vil vi alltid komme bort i nå og da, men bruk styrken din, rett ryggen og følg den stien som føles rett i ♥️ Ditt! Klem

  1. kristinaandersen

   Tusen hjertelig takk, Rie <3

 27. Fysøren så vakker du er Kristina!! Såå naturlig fin! Heier på deg søta!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Lena <3

 28. ❤️

  1. kristinaandersen

   <3

  1. kristinaandersen

   <3

 29. ❤️

  1. kristinaandersen

   <3

 30. Takk for at du er ett sunt og fint forbilde 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 31. fy søren, så vakker du er Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Ina <3

 32. Kommenterer nesten aldri på blogger. Men nå må jeg. Flere ganger tenker jeg at det å lese blogger bryter jenter ned, fremfor å bygge jenter opp.
  Din blogg skiller seg ut. Fordi du viser frem så enormt mange gode sider av deg selv. Du er et engasjert menneske som har så gode holdninger. Spesielt ditt engasjement for eldre har jeg bitt meg merke i.
  Samtidig så representerer du normalen. Du er glad i å trene, og glad i å kose deg med god mat.
  At andre er så frekk at de snakker nedsettende om din figur, ja det er bare ondskapsfullt. Du representerer jo det som er normalen her også. De alle fleste jenter har et problematisk forhold til enten mage, rumpe eller lår. Men saken er jo at det å være glad i seg selv er det som gjør oss lykkelige. Dette må komme innenfra. Du er glad i deg selv og gjør veldig mye bra for de rundt deg. Dette skaper misunnelse og så baksnakking. Rist det av deg. Se på det rike livet du har, og hvor mange ekte, nære og gode relasjoner du har. Du får si som Michelle Obama: «when they go low we go high».
  Har fulgt bloggen din i ca 7/8 år. Du blir bare bedre og bedre, Kristina!!

  1. kristinaandersen

   Tusen hjertelig takk, Katrine <3

 33. Du er fantastisk tvers igjennom! Så utrolig fint at du viser hvor mye du setter pris på oss lesere i dette innlegget her <3 Kommer alltid til å heie på deg og backe deg.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Tina <3

 34. Hei kjære søte Kristina, jeg pleier aldri kommentere blogger men jeg syns virkelig videoen på forrige innlegg fortjente en oppmerksomhet. Aldri har jeg sett noen blogger være så ekte i noe blogginnlegg noensinne. Du tar opp et viktig tema her som jeg tror de aller fleste jenter; tynne, smale, breie eller hva enn det skulle være føler seg igjen i. Vi lever i Norge hvor det er et enormt press og av og til er det viktig at faktisk også bloggere kan vise at de også føler på den usikkerheten. Du er en flott jente og ikke minst liker jeg å lese bloggen din fordi du er en av de få bloggerne som viser seg som den personen du virkelig er. Det virker i værtfall sånn. så tusen takk for at du er den du er og ikke glem at du er smashing.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Celina <3

 35. Jeg fikk så utrolig vondt av videoen din, Kristina. Jeg blir så flau av menneskeheten av å høre sånt, og dette gikk virkelig innpå meg. Kan ikke forstå hvordan noen klarer å oppføre seg sånt, og særlig til et menneske som er så nydelig og god på både utsiden og innsiden. Husk alltid på det! Dette var virkelig tøft gjort av deg. Sender masse varme klemmer, enda jeg ikke kjenner deg i det hele tatt <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Mari <3

 36. Kjære, vakre Kristina!
  Jeg leser ikke så mange blogger, men er det en blogg jeg må lese, så er det din! du er så flott og ærlig og jeg elsker energien du har. Jeg elsker at du er super glad neste heletiden, men at du også er tøff nok til å vise de tunge dagene. Du er så ekte!
  Vanskelig å forstå at folk er så slemme og absolutt føler for å kommentere frekke kommentarer!
  jeg kan kjenne meg igjen med det du sier på videoen, for jeg har alltid trent, men lår og legger blir ikke noe mindre. Går til det pungtet at jeg ikke går i kjole eller korte sommerplagg lengre, men på grunn at deg så får jeg lyst å jobbe med meg selv og en dag klare det igjen<3
  Stå på, husk at vi lesere er så takknemmelig for alt du deler!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Amanda <3

 37. Sånn helt seriøst….. jeg skulle ønske du var min venninne! Alle skulle hatt en som deg i livet sitt💕

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Ingri <3

 38. Du er helt perfekt💗 Det er lett å si man ikke skal bry seg om drittslenging. Men det sårer uansett. Du fremstår som en bra jente! Du ser helt fantastisk ut! Du ser sunn og fresh ut. Blir så trist av å høre hvor slemme folk kan være. Selv erfart hvordan dette er, men bit tenna sammen å fortsett slik du gjør. Du er så mye bedre enn disse menneskene som må være så smålige at de angriper deg på denne måten. Det er så utrolig smålig.
  Ta vare på deg selv!☺️

  1. kristinaandersen

   <33 tusen takk lulu

 39. Wow så nydelig du var på det bildet, uten mascara og stæsj! 🙂 Du er alltid flott, men her var du nydelig!

  1. kristinaandersen

   <33

 40. Kjære Kristina, nå fikk jeg tårer i øynene og begynte å grine da jeg så videoen. Jeg har fulgt deg på bloggen i mange år, og jeg snakker rett fra hjertet når jeg skriver dette. Du er ei fantastisk og hærlig jente, du har et hjerte av gull som bryr deg om andre. Du er utrolig sterk og morsom, for å ikke snakke om den nydelige utstrålingen. Du er ei kjempe pen og nydelig jente, og en kropp mange drømmer om. Du har en sunn, sterk og fin kropp som ikke er fikset på i hytt og pine. Du er et forbilde for mange skal jeg si deg. Stå på og vær sterk, hev deg over slike mennesker, selv om det kan være vanskelig. Husk, du er et sunt forbilde!
  Gode snille Kristina, som er fin utenpå og inni.
  God klem til deg <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Vanja <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *