NÅR USIKKERHETEN TAR OVERHÅND

I en bransje som fort kan føles overfladisk og hvor utseendet spiller en stor rolle, så er det så innmari vondt når man plutselig tar seg selv i å tvile på om man er fin nok eller god nok til å holde på med dette her. Rett og slett føle seg usikker på seg selv, som sannsynligvis var nettopp det personen bak kommentaren jeg leser i filmen ønsket. Kanskje jeg vil angre på denne filmen, da jeg aldri har vist meg så sårbar før og naken før, men livet er ikke alltid perfekt. For i dag er realiteten noe helt annet en ‘happy monday’ videoen jeg egentlig hadde planlagt å lage til dere…

564 kommentarer

 1. Jeg kjenner deg ikke, men er faktisk oppriktig glad i deg! Du virker så god og ekte <3

 2. Jeg syns du er så otroligt nydelig både på utsiden og innsiden. Jeg hadde ønsket meg at jeg hadde hatt deg som min venn. Jeg gleder meg hver gang jeg klikker inn meg på bloggen din, for du er virkelig en super bra forbilde å så ekte. Mange klemmer til deg <3

 3. Susanne Hansø

  Jeg kommenterer sjeldent på blogginnlegg, og faktisk er jeg ikke så ofte innom bloggen din heller av en eller annen grunn.

  Men de gangene jeg tar turen innom er det bildene dine jeg liker så godt! Bilder av en energisk, smørblid supertjeij! Jeg syns du ser såå flott ut med en hud jeg kunne drept for, langt glansfullt hår, DE fine hvite tennene og en stram og veltrent kropp! (Til og med usminket med grinetryne ser du bra ut!:o ) Alt det i tillegg til ditt positive, snille vesen. Viss ikke DU er bra nok, så skjønner jeg ikke at noen andre kan være det heller! Hilsen blondina på 50 kg som ikke ville følt seg så høy i hatten ved siden av deg i bikini, for å si det sånn!

  Du er nydelig, kroppen din er såå flott, og hadde vi kjørt full folkeavstemning så hadde vi kommer frem med klart flertall: JA, Kristina er DIGG og SUPER.

  Haters gonna hate, og kropp er bare kropp.

 4. Du er et perfekt forbilde nettopp fordi du trener av de rette grunner! Ikke for å nødvendigvis bli den slankeste, mest markerte med den smaleste midja.. men fordi det er sunt for kroppen, fordi du elsker det, fordi det er deilig å være sterk, og fordi det er bra for helsa!! Jeg elsker at du viser leserne dine treningsglade mens du samtidig viser at det er helt greit å spise noe usunt i blant, så lenge de fleste måltider er sunne og varierte! Dessuten ser du helt fantastisk ut. Du har en SUNN og nydelig kropp som du virkelig burde være stolt av. Jeg er selv mor til 2 små barn, og jeg ønsker av hele mitt hjerte at bloggposten skal være fylt med forbilder som deg i fremtiden når de begynner å inspireres av blogg. Av blogger som fronter sunne holdninger og verdier, som viser at trening først og fremst gir god helse, og som viser naturlig skjønnhet!
  Jeg tror forøvrig kommentaren du fikk kommer av sjalusi, og nekter å tro at det faktisk var noen på arrangementet du var på som skrev den. Et tappert forsøk på å overbevise deg om at det er reelt, selvom hundrevis av mennesker viser det stikk motsatte. Det sitter nok et stakkars menneske bak en skjerm som egentlig gjerne skulle ønske de var deg! Det er jeg overbevist om.
  Ha en nydelig søndag <3 prøv å ta til deg alle de fine kommentarene du får, for vi snakker sant!

 5. Helene Solhus

  Nydelige Kristine❤ ingen kan si at du er stor,for du har for det første en kjempefin,sunn og sterk kropp,som alle burde missunne,og du er en herlig jente med tonnevis av fin energi og utrstråling❤leser bloggen din fast,og synes du er heilt fantastisk på ALLE måter❤gleder meg til å følge din blogg i fremtiden,stå på nydelige og sterke Kristine❤❤❤

 6. Caroline

  Hei Kristina ❤️
  Håper ting går bedre og at du har hatt ei Fin helg!

  Jeg Kjenner jeg blir provosert på samfunnet vi lever. Fokuset på kropp. Er så mange i dag som blir ødelagte av dårlig selvbilde og de folka der er ikke med å bygger en opp. Jeg kjenner deg ikke personlig, men utfra bloggen virker du som ei omsorgsfull, pliktoppfyllende, morsom og er ei vakker dame! Vær stolt over deg selv, alt du oppnår og hvordan du motiverer leserene dine 🌸 Ønsker deg ei nydelig uke!
  Klem

 7. Du er bare nydelig på utsiden og på innsiden :) Det har jeg alltid tenkt i alle årene jeg har lest bloggen din. Din blogg er faktisk en av få jeg gidder å lese fordi du nettopp er den du er og jeg elsker videobloggene dine :) Fint at du setter fokus på dette selvom det er vondt, for jeg tror det trengs. Trist at man skal være nødt å oppleve slike ting. Skulle ønske verden var kommet lengre. For det skulle virkelig ikke være nødvendig og så fryktelig fjernt fra det som betyr noe. Du er rå :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *