NÅR USIKKERHETEN TAR OVERHÅND

I en bransje som fort kan føles overfladisk og hvor utseendet spiller en stor rolle, så er det så innmari vondt når man plutselig tar seg selv i å tvile på om man er fin nok eller god nok til å holde på med dette her. Rett og slett føle seg usikker på seg selv, som sannsynligvis var nettopp det personen bak kommentaren jeg leser i filmen ønsket. Kanskje jeg vil angre på denne filmen, da jeg aldri har vist meg så sårbar før og naken før, men livet er ikke alltid perfekt. For i dag er realiteten noe helt annet en ‘happy monday’ videoen jeg egentlig hadde planlagt å lage til dere…

559 kommentarer

 1. Jeg kjenner deg ikke, men er faktisk oppriktig glad i deg! Du virker så god og ekte <3

 2. Jeg syns du er så otroligt nydelig både på utsiden og innsiden. Jeg hadde ønsket meg at jeg hadde hatt deg som min venn. Jeg gleder meg hver gang jeg klikker inn meg på bloggen din, for du er virkelig en super bra forbilde å så ekte. Mange klemmer til deg <3

 3. Susanne Hansø

  Jeg kommenterer sjeldent på blogginnlegg, og faktisk er jeg ikke så ofte innom bloggen din heller av en eller annen grunn.

  Men de gangene jeg tar turen innom er det bildene dine jeg liker så godt! Bilder av en energisk, smørblid supertjeij! Jeg syns du ser såå flott ut med en hud jeg kunne drept for, langt glansfullt hår, DE fine hvite tennene og en stram og veltrent kropp! (Til og med usminket med grinetryne ser du bra ut!:o ) Alt det i tillegg til ditt positive, snille vesen. Viss ikke DU er bra nok, så skjønner jeg ikke at noen andre kan være det heller! Hilsen blondina på 50 kg som ikke ville følt seg så høy i hatten ved siden av deg i bikini, for å si det sånn!

  Du er nydelig, kroppen din er såå flott, og hadde vi kjørt full folkeavstemning så hadde vi kommer frem med klart flertall: JA, Kristina er DIGG og SUPER.

  Haters gonna hate, og kropp er bare kropp.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *