TIL MAMMA PÅ MORSDAGEN

⋅ I LOVE YOU ⋅

Er det noe jeg vet her i livet, så er det at jeg har vært utrolig heldig med mammaen min. Jeg vet helt ærlig ikke om et eneste menneske som stiller mer opp enn det min mamma gjør. Mamma er snill og god mot absolutt alle, ikke bare med oss i familien – men hun har et stort hjerte for alle mennesker rundt seg. Og dyr. Det er mamma jeg har fått dyrehjertet mitt av, det er jeg helt sikker på. Er det et menneske jeg ikke hadde klart meg uten, så er det mamma. Hun betyr alt for meg, og hadde det ikke vært for henne, så ville jeg ikke vært der jeg er i dag. Mamma er min aller største støttespiller, som aldri sier nei til å hjelpe til, stille opp eller gi gode råd. Noen ganger så mange velmente råd at jeg blir både irritert og svimmel i hodet, men er det ikke nettopp det som er en mamma, da?

. . . . . . . . .

Man kan si hva man vil om morsdagen, men jeg syns det er koselig å gi mamma en oppmerksomhet på denne dagen også, jeg! Jeg har titt og stadig med meg en blomsterbukett hjem, for spør du meg – så kan man aldri vise eller si nok at man er glad i de man har i livet sitt. Jeg så en film på facebook her om dagen, som handlet om et knippe ungdommer ble utfordret til å ringe mammaen sin i forbindelse med morsdagen og si at de var glad i henne. Formålet med filmen var nok å spre glede og kjærlighet, men jeg kjente at jeg ble litt trist. Jeg sier at jeg er glad i mamma flere ganger i uka, jeg! Hvorfor skal det være så skummelt og merkelig? Man skal ikke trenge verken en merkedag eller en utfordring for å si «glad i deg» til de man bryr seg om etter min mening. Men om du er en av de som syns slike ting er litt vanskelig, så husk at det holder mer enn nok å sende en melding. En slik liten ting betyr så mye! Både til venner og familie, det er alltid godt å vite at noen er glad i deg.

♥ ♥

55 kommentarer

 1. Så nydelig bukett 😍

  1. kristinaandersen

   Takk Ida <3

 2. Cecc Kongsgård

  Hei Kristina. Du trener og trener, men sist jeg så deg var du fortsatt veldig stor. Spesielt lår og legger. Hvorfor redigerer du dette slankere på bilder? Du bidrar til et veldig usunt kroppsbilde. Folk får ganske sjokk når de seg deg. under UI arrengamentet var det flere som diskuterte hvor stor du var i virkeligheten. Why?

  1. kristinaandersen

   Hei! Det var virkelig ikke en hyggelig kommentar av deg å skrive. Jeg trener og spiser sunt, men har fått fyldig rumpe og lår fra naturens side. Og nei, jeg redigerer ikke lårene mine tynnere, slik du påstår. Jeg koste meg i hvertfall masse på kick off, og velger å ikke tro på at ingen av de fine menneskene som var der bruker sin energi på å kommentere andre mennesker sin vekt. Det at du skriver denne kommentaren, tyder i mine øyne på at du ikke har det særlig bra med deg selv. Jeg håper oppriktig at du finner ut av det og kommer deg på et bedre sted, som ikke innebærer å slenge drit på nett. Det gjør verken deg eller meg godt ❤️ Klem

  2. Fy faen for et jææææævlig kjipt menneske du må være

  3. Hva er det for en kommentar og skrive, skikkelig ufyselig og ond kommentar. Kanskje du burde gå i deg selv og tenke på hvordan du skriver til folk. Noen jenter har former , fra naturen sin side andre har det ikke, sånn er livet. Nei du burde finne andre ting å bedrive tiden din med, enn å kommentere sånn til en av de sunneste bloggerne i Norge. Snakk om å spre edel og galle. Kristina du er nydelig akkurat som du er❤

  4. Syns fryktelig synd på deg, Cecc. Du må ha det vondt med deg selv. Det er både stygt og unødvendig å skrive denne kommentaren til Kristina. Hvis du oppriktig mener hun bidrar til et usunt kroppsbilde, og er bekymret for noe der, så foreslår jeg at du tar direkte kontakt med henne. Å uttale seg om folks utseende er derimot helt unødvendig,

   Kristina er en av de få bloggene jeg orker å lese, fordi hun fremmer et veldig sundt kroppsbilde. Jeg blir glad hver gang jeg leser den, uten å føle meg misfornøyd med meg selv.

   Til Kristina: Jeg håper du greier å ikke ta deg nær av slike kommentarer. Jeg syns, som jeg har skrevet før, at du er utrolig proff og har et høyt nivå på bloggen din. Takk for at du tilbyr et lite pauserom i en hektisk hverdag <3

  5. Magdalena

   For en trist menneske du er Cecc.

   Ikke les slike ting Kristina! Du er en kjempepen, flink jenta og en virkelig god menneske og derfor leser jeg (og masse andre folk) bloggen din. Jeg har nettopp sett på din youtube video og det bare knuser hjertet mitt. Ikke tenk på slike folk, de er ikke verdt det! Masse klem og gode tanker fra Trondheim <3

  6. Du har nok store problemer med deg selv, ettersom du skriver sånt om andre. Håper du trener daglig og veier under normalt ettersom du er så jævla perfekt til å skrive sånn om andre.

  7. Fy søren! Du er tvers igjennom ondskapsfull !!
   Blir helt satt ut. Så nedlatende og uhyggelig person du er.

   Håper du får hjelp. Det trenger du!

  8. Kristina

   Dette er kanskje noe av det styggeste jeg har lest!

  9. Mariann

   For en stygg person du er innvendig, «Cecc».

  10. For et motbydelig menneske du er. Jeg er så glad i karma, jeg. Gled deg til din!

  11. Fy så stygg du er som skriver sånt til noen. Du burde ha tenkt deg mye bedre om før du sendte den kommentaren. Jeg vet ikke om det er jealousy eller hva som er motivasjonen din, men det der var bare slemt og veldig unødvendig.

 3. Tusen tusen takk for fine blomster, og fine ord.Mamma.

  1. kristinaandersen

   Love you <33

 4. Du er helt nydelig akkurat slik du er Kristina! 🙂

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk

 5. Cecc : Har du ikke lært deg folkeskikk jente, er det sånn du snakker og oppfører deg til andre mennesker. Men det er du som må leve med deg selv resten av livet.
  Du er flott som du er Kristina

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk

 6. Nydelig bukett! Heldige mamman din<3
  Ellers vil jeg bare nevne at den onde kommentaren lenger opp, ga meg vondt i magen. Fysj, skjønner ikke at det er mulig å være så ekkel mot andre!
  Aldri forandre deg, Kristina! Du er ei flott, sprek, sunn og snill jente. Du er et godt forbilde fordi du er deg selv, og har et stort hjerte for andre mennesker og dyr. Synes også du er kjempefin, hadde vært veldig stolt om jeg var deg, både på innsiden og utsiden. Klem<3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, kjære deg <3 Gode ord å få denne kvelden, steike så trist jeg ble av den kommentaren.. Mennesker som deg er gull, takk igjen <3

 7. Kjære Kristina. Skjønner at slike kommentarer går inn på deg. Hvem ville ikke det og det er vel nettopp derfor den ble skrevet. Er det mulig. Du er blandt de vakreste jeg har sett og ser vanvittig fresh og sunn ut. Fronter en sunn og aktiv livsstil og er tvers igjennom god. Fortsett å vær den du er Kristina. Ønsker deg en knallfin uke. Klem

  1. kristinaandersen

   <3 takk gode snille deg

 8. Blogger

  Til deg Cecc Kångsgård som du kaller deg. For et kjipt liv du må ha, du trenger virkelig hjelp i livet ditt. Sånn type mennesker som deg har ikke vært på UI FESTEN, og de vil heller aldri ha din stil der. Sånn som jeg kjenner de,heldigvis. Det tyder på at du er grønn av misunnelig på fine og flinke Kristina ifølge kommentarer din…Ta deg ei bolle.

  1. kristinaandersen

   <3

 9. Kristine

  Det lyser misunnelse en lang vei av den ufyselige kommentaren over her. Håper du klarer å se bort ifra slik lavmål av kommentarer og heller tar til deg at du er et fantastisk forbilde som fronter gode verdier og en sunn livsstil 💜 Du ser sjukt bra ut nå og merker på deg at du er på en veldig god og stabil plass i livet! Stå på – bloggere som deg i denne ellers så gale bloggverden er gull verdt 💜

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3

 10. Jeg velger også åikke tro at menneskene i helgen diskuterte deg! Elsker hvor motiverende du er angående trening, det sosiale, når det kommer til familie, jobb og kostholdet! Du er et unikt menneske ❤️ Jeg håper du ikke tok deg så altfor nær av den kommentaren, selvom jeg vet det sårer.. Er ikke ofte jeg drar sjalu kortet, men denne gangen gjør jeg faktisk det!! Ha en SUPER start på uken ❤️

  1. kristinaandersen

   <3 tusen takk Tina

 11. Fikk skikkelig søkk i magen av kommentaren lenger oppe. For en fæl ting å si til et annet menneske! Når det er sagt; du ser ufattelig flott ut Kristina! Du er nydelig akkurat som du er, og utstrålingen dun er fantastisk og humøret ditt smitter over på oss som kanskje har en dårlig dag frem til vi titter innom bloggen din. Håper ikke du lar den ene stygge kommentaren ødelegge kvelden, for det er den ikke verdt. Håper du har kist degbi helgen fine du! Klem.

  1. Her var det mange skrivefeil gitt, men håper du klarte å tyde den siste setningen som skulle si at jeg håper du har kost deg i helgen😂

 12. Hei. Elendig kommentar over her.. fyfaen så provosert jeg ble.. også du som er så herlig når det kommer til et sunt ideal, et VIRKELIG forbilde i dagens bloggverden når drt kommer til skjønnhet, sunnhet, friskhet! Elsker at du har tatt ting litt ned; fjernet øyevipper etc. Du går mot strømmen pp slike ting og jeg ELSKER det! Har en liten datter på 3 mnd og har mange bekymringer til hvilken verden hun skal vokse opp i mtp så mye FJAS som finnes av påvirkning på nett, man kan bare håpe at det finnes forbilder som deg for henne når den tid kommer! Stå på! Og ikke la elendige kommentarer gjøre deg trist! Klem

  1. kristinaandersen

   <3 rusen takk Silje

  2. Enig med Silje😊 Heier på deg Kristina!

 13. Kristina, du er fin som du er, både inni og utenpå <3

  1. kristinaandersen

   <3

 14. For et skjønt innlegg <3 Ang kommentarfeltet og den lavpannekommentaren fra trollet lenger oppe, gjør det meg så trist at du ble så lei deg av den, men jeg håper du kan se på det som at da ga du i hvert fall taperen følelsen av å ha oppnådd noe i livet. Jeg kan love deg at vedkommende ikke kommer til å kjenne mye på den følelsen ellers med et slikt vesen! Så gratulerer til neandertaleren for det, da – you've peaked in life!
  Du er råflott, Kristina, og jeg VET med hele meg at du ikke ble kommentert som påstått.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk kjære deg <3

 15. Sist jeg så deg syntes jeg du så helt smashing ut!!! Drit i sånne ekle jævler som ikke har bedre å komme med. Klem fra en fellow blogger som digger deg!!<3

 16. Please, ikke få la noen få deg til å tro at du er stor. Jeg blir så lei meg.. Hva faen? Tenk på de som faktisk er store, Cess.. Dette blir for dumt. Du er slank og flott, Kristina. Hadde lett hatt kroppen din.

 17. Helt enig med Ida over her, tenk på de som faktisk er store. Ikke rart verden er et ondskapsfullt sted noen ganger, med folk som faktisk prøver å såre folk de ikke har noenting med å gjøre i hverdagen.

  Men for å si det sånn da CECC KONGSGÅRD: Om du faktisk er Cecc Kongsgård er du:
  1. dum som bruker navnet ditt fordi vi er i 2018 og GOOGLE.COM er nettleseren ved siden av her.
  Og 2. Er det virkelig deg så bør man ikke kaste stein i glasshus. Du er helt average du.

  Snakkes a. *Drop mic*

 18. Du virker som ei feiende flott jente Kristina! Sprudlende, glad, dyktig og ikke minst morsom! Herreli så mange ganger jeg har kost meg med innlegg, bilder, filmer osv fra deg. Ikke tvil på deg selv for du er SUPER. Nettroll som cess er det dessverre synd på. De er manipulerende mennesker som bruker ekle og rett og slett ufyselige metoder for å rakke ned på andre. Og ja, det gjør vondt! Håper du klarer å ta til deg noen av ordene jeg skriver til deg, for de kjæme i fra hjertet. Klem.

 19. Caroline

  Om det var noen som baksnakket deg på det arrangementet sier det alt om de, og sier ingenting om hva slags verdi du har, eller hvor vakker du er! Slike mennesker er så navlebeskuende at de umulig kan ha et sunt perspektiv i livet sitt. De kan ikke være lykkelige, og har tydeligvis svært lite å snakke om!

  «Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.” -Eleanor Roosevelt.

  Jeg vet du ikke redigerer deg tynnere. Fordi du står for den du er, det vet jeg fordi jeg har lest bloggen din fra begynnelsen. Og det kommer jeg til å fortsette med.

  Du er vakker, smart, dreven og dette skal ikke knekke deg!

 20. For en teit kommentar! De gangene jeg ser deg i krs by ser du smashing ut fra topp til tå, du fantastisk fin <3

 21. Hei Kristina! Jeg leser bloggen din hver eneste dag fordi jeg digger deg og din fantatiske utstråling! Jeg er ikke flink til å legge igjen kommentarer, men akkurat nå synes jeg virkelig det var på tide med tanke på den forferdelig stygge kommentaren over. Jeg synes du ser helt smashing ut både på bloggen, Snapchat, Instagram osv!! Du stråler og er like vakker utenpå som inni <3 heier på deg! Stor klem

 22. Håper datteren min vokser opp med et forbilde som deg, du er fantastisk flott -både utvendig og innvendig ❤️

 23. Charlotte

  Cecc Kongsgård- Hvem i guds navn har sagt til deg at du kan hetse kristina??? Frekke waste of space kjerring. FYSJ
  Kristina feiler ingen verdens ting.hun er helt perfekt.!! <3 <3
  I motsetning til deg som er så ynkelig at du må hetse folk på nett,Greit at du ikke har det bra med deg selv men la nå andre være i fred. Velger å tro at du nok ser like nasty ut på utsiden som du er på innsiden 😛
  Stakkars menneske hehe

  Klem kristina <3 ilu

 24. Fyf. Blir så jævla provosert av den kommentaren!! Kristina er et sunt og fint forbildet. Hun er vel en av de få bloggerne igjen som er helt naturlig uten botox. Fillers. Silikon i pupper/ræv!! Helt sykt hvordan verden har blitt mtp kropp og utseende!!! Æsj sier jeg bare. Blir helt kvalm!! Nei Kristina. Håper du virkelig forstår sjøl at du er bra nok som du er!!! En Fin og sterk kropp og ikke minst smart!! Jeg har også «store» lår, men fader å stolt jeg er av de. 😁 stor klem♡♡

 25. Victoria

  Skal ærlig innrømme at jeg ble ganske overrasket første gang jeg så deg i markens. Men ikke fordi jeg syns du var større i virkeligheten, men fordi du var så utrolig vakker! Altså du er vakker på bildene også, men i virkeligheten så stråler du i tillegg godhet <3 har hatt lyst så mange ganger å gå bort til deg å fortelle deg hvor god du er eller bare å gi deg en klem. Men hver gang jeg får øyekontakt pingler jeg ut hehe. Men uansett, du er virkelig nydelig!! Mamma vet ikke hvem du er, men hun dro meg i armen en dag å bare «Victoria, se på hun der, se så pent smil» hahaha. Håper at du klarer å tenke på hvor mange av oss som ikke bare ser din skjønnhet men også hvordan du er på innsiden. Sender deg en kjempe klem Kristina ! Du er god.

  1. kristinaandersen

   Åh, gode deg <3 Tusen takk, Victoria <3

 26. Til Cecc: Det eneste den kommentaren din beviser er at du er feig, og utrolig umoden. Hvis du var på dette arrangementet, og «flere» snakket om Kristina, hvorfor tørr du å skrive det på nett, men ikke si det ansikt til ansikt? Dette beviser bare igjen at man tror man kan skrive hva som helst på nett, for da kan man såre noen andre og skjerme seg selv. Feigt! Og hvis du virkelig velger og bruke energien din på å kikke på lårene og leggene til Kristina, og i samme slengen mene at de er store (????), så har du virkelig mye større problemer å ta tak i, en Kristinas sunne flotte kropp.

  Jeg ville heller hatt en sunn livsstil og «store» lår, enn å f.eks telle alle kalorier, sulte seg selv osv, for å være tynn. Det som betyr noe er jo at man tar vare på kroppen sin. Jeg klarer ikke forstå hensikten din ved den kommentaren, du må jo føle på en slags ekstrem usikkerhet og uvitenhet, og det unner jeg ingen. Men ikke la det gå utover andre, jobb heller med deg selv, det er der fokuset ditt bør være.

  En siste ting: Jeg har lest bloggen din i så mange år, Kristina, at jeg har ikke telling lenger engang. Du hjalp meg mye gjennom ungdomstiden min, og jeg setter pris på de 10minuttene jeg daglig «drømmer» meg bort i bloggen din. Du er virkelig ett menneske jeg beundrer, og jeg misunner alle som får være en del av ditt liv. For ei fin jente du er, på alle måter.
  Stor klem fra Malin, 24år.

 27. Jeg misunner deg mammaen din🙏🏻. Det er bla pga henne du er godt plantet på jorda og er i vater! Jeg er Psykolog, minn mann lege ov vi har et barn❤️. Jeg får ikke ta del i noe med den vakre familien, eller de gode vennene. Hvorfor: fordi jeg vokste opp med en psykot mamma. Hun klarte å ødelegge lille meg fra barnsben. Jeg har gått i terapi, i mange mange år! Prøvd alt, tom utlandet. Jeg er veldig syk, og er knekt. Historien min finnes i en lærebok for Psykologer. Vit hvor heldig du er. Ikke ta noe for gitt! Jeg kan miste mannen min, han kan gå lei. Det er ikke alltid det finnes en god vei for alle! Jeg har alt på utsiden, Ganni garderoben fylles stadig opp. Tenk om jeg kunne brukt det? Spist en frokost med familien? Det drømmer jeg om! Hva jeg ville med meldingen var vel egentlig å minne deg på hvor skjørt livet er. Kos deg med mamman din❤️🙏🏻

 28. Cecilie

  Jeg synes du er en av de få som faktisk sunner et sundt og normalt kroppsbilde her! Jeg digger å klikke innom bloggen din å se anntrekk og tenke at det der kunne kanskje vært fint på minn kropp også:) lenge leve kropp akkurat som den er! Vi kan ikke alle være str 32. Og er det noe som er flott på kvinner så er det former. Du er ett nydelig sundt forbilde som fremmer balanse mellom det å nyte livet og disiplin:😘 God klem

  1. Cecilie

   *fremmer

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *