UKENS FILMTIPS: THE CHOICE

Når en film er så søt at den gjør slik at til og med jeg får lyst på kjæreste, da er den virkelig verdt et tips. Jeg elsker absolutt alle filmene til Nicholas Sparks, men jeg trodde helt seriøst jeg hadde sett alle. Derfor ble jeg så glad når en leser tipset meg om denne, og jeg trykket play allerede samme kveld! Åh, disse filmene altså… Får frem den håpløse romantikeren i meg som jeg egentlig ikke ante eksisterte. Jeg vil også ut å ro i båt, se på stjernene og få fem skjønne hundevalper som et mannfolk kan sove sammen med på et steinhardt gulv – kun fordi han er for glad i meg til at jeg skal ligge der.

“Spending time with you showed me what
I’ve been missing in my life.”

The Choice heter filmen jeg maser så om, og om du ikke har sett den, så må du egentlig love meg å gjøre det. En romantisk klassiker jeg likte skikkelig godt! Den er så skjønn, slitsom, morsom, god, litt trist, men mest fin – egentlig alt det kjærligheten er sånn på ekte.

Liker du romantiske dramaer og tidligere filmer fra Nicholas Sparks, garanterer jeg at du vil elske denne. The Choice handler i korte trekk om kjekkasen Travis, som en dag oppdager at han har fått en alt for sjarmerende jente til sin nye nabo. Hun heter Gabby, og har flyttet inn i nabohuset sitt sammen med hunden sin – noe som gir Travis en fin åpning for stamtale, da han jobber som dyrlege. Travis forelsker seg nemlig i Gabby fra første blikk, og søsteren hans er bombesikker på at de to en gang skal gifte seg. «You just met your future wife, T»… Men Gabby er ikke overbevist, da Travis er en typisk flørt som lar jentene sverme etter seg og hun selv egentlig er i et forhold. Men en forelskelse er ikke lett å styre, og videre får vi følge turteldurene på en helt ny reise. Hva som skjer videre skal jeg ikke røpe, det kan du finne ut selv hvis du skal snurre filmen – som du forresten finner hos Netflix.

14 kommentarer

 1. Takk for tips! Denne må jeg se!

 2. Den skal jeg legge til i listen min. Så at den lå på Netflix også. Joy. Håper du koser deg her på Østlandet. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Vært ei superfin helg!! Klem til deg anja <3

 3. Takk for tips❤️ Jeg finner den ikke på Viaplay – hva tror du er galt?

  1. kristinaandersen

   Sjekk NetFlix! Jeg har skrevet feil 🙁

   1. takk❤️

 4. Utrolig koselig film, hver gang du tipser om den så må jeg se den på nytt! Håper neste filmtips er en du ikke har tipset om flere ganger tidligere!

  1. kristinaandersen

   Denne har jeg ikke tipset om før? Jeg så den jo nettopp for første gang selv :p

 5. Denne vil jeg se! Men finner den ikke på Viaplay ?

  1. kristinaandersen

   Sjekk NetFlix! Jeg har skrevet feil :O

 6. Elsker den filmen!
  Om du ikke har sett the blind side eller the Green mile så må du se dem😁

  1. kristinaandersen

   Ååå jeg har sett begge, så fantastisk gode filmer <3

 7. Gawwd! Jeg grein ass! Og ble kjærlighetssyk til tusen. Takk for tips <3

  1. kristinaandersen

   <33

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *