NEXT UP: SECRET LOCATION

Goood morgen, dere ♥

Jeg hatet meg selv litt for at jeg trillet hjem fra kino og i seng så sent som etter midnatt igår, det blir liksom litt ekstra slitsomt når alarmen skal ringe 04.45…. Hehe! Men etter en redbull og carpool karaoke for meg selv på vei til flyplassen, føler jeg meg i tipp topp form likevel! Nå venter jeg egentlig bare på at flyet mitt skal komme, og tenkte det passet fint å oppdatere dere mens jeg sitter her. Og angående det, hehe. En av de kleineste greiene man kan gjøre på en flyplass må være å redigere bilder av seg selv, medpassasjerene mine må jo tro jeg er verdens mest selvopptatte menneske som er desperat etter et nytt profilbilde på facebook. Men, sånn måtte det bli i dag, fordi jeg ville jo så gjerne oppdatere dere før jeg drar! Så fort jeg lander i Oslo skal jeg nemlig hoppe i taxi på vei til en hemmelig location, for å ha kick off sammen med United Influencers. For en som hater at ting er hemmelig og å ikke ha kontroll – er ikke dette det gøyeste jeg vet. Men i følge alle andre har jeg visst nok veeldig godt av dette, og selv om jeg ikke kan si meg enig, så har jeg ikke annet valg enn å hoppe i den taxien og håpe jeg ikke kreperer på veien 😉 Fin start på fredagen til deg! Håper vi sees igjen senere ♥

malene birger sko – celiné veske
vero moda jeans – lindex jakke – genser gina tricot (her)

17 kommentarer

 1. Så fin du er i gult ❤️❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk! <3

 2. Det blir nok en morsom dag, du har jo generelt en positiv innstilling, så dette må jo bare bli gøy 😄 håper vi får lest om litt fantestreker senere i helgen, hehe. En liten forspørsel til antrekksbildene dine; kan du ta litt mer detaljbilder av accessories og diverse? 🙂 ha en super helg!

  1. kristinaandersen

   Ja, her må jeg bli bedre <3 Så det skal jeg selvfølgelig få til! Goood helg fine 😀

 3. Kjære deg, ikke gå med bare ankler i Oslo! Her er det kaaldt…

  1. kristinaandersen

   Men dette bildet vaaaar ikke fra i går søta 😀

 4. Hei, strålende fine bilder 🙂 Men har du komplekser for bena/lårene dine? Ettersom du alltid står i denne stillingen med det ene benet foran det andre 😛 Og at du skjuler lårene dine med vesken på det andre?

  1. kristinaandersen

   Egentlig aldri noe jeg har tenkt over Louise, men kan se poenget ditt 🙂 Jeg er nok bare verdens dårligste til å posere, hehe. MEN lårene mine har dere jo sett flere ganger, både med og uten klær 😀

 5. Det blir kaldt med de skoene i oslo. Snø her 🙂

  1. kristinaandersen

   Vi var inne hele dagen, så det hadde vært null stress. MEN, dissr bildene er ikke fra i går – da er jo ikke så lyst ute såå tidlig på morgenen? :O Men ja, fy søren så fint det er her nå! Skikkelig winter wonderland 😀

 6. Kan du skrive mer om kostholdet ditt?

  1. kristinaandersen

   Hva lurer du på? 🙂

 7. Leste du den grusomme artikkelen i vg? Om personen som fikk beskjed av flyplasspersonale om at han måtte spyle hamsteret sitt ned i do, etter å ha fått feil beskjed om tillatelse til å ha hamster med på fly.. Helt grusomt å gjøre noe sånt.

  1. kristinaandersen

   Åååå sånn må du ikke fortelle meg Sarah, det ødelegger dagen min </3 Fy søren 🙁

 8. Kos deg masse masse! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk snille Anjamor <3

 9. Så fin du er😍😍 lenge siden du kjøpte jakka? Prøvde å lete i nettbutikken, men fant ikke noe.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *