DET EKTE OG DET NÆRE

Okei, vi må snakke litt sammen igjen! Jeg trodde jeg skulle krepere av flauhet etter gårsdagens innlegg, og var så livredd for at det ikke skulle bli godt mottatt av dere at jeg gikk totalt i hi resten av dagen. Var liksom litt redd for at alle skulle le av meg og ingen med meg, om du skjønner? Den følelsen, hehe. Men så dristet jeg meg til å logge inn på bloggen etter noen timer, og hva møter meg? Godt over hundre kommentarer fra dere, om at dere DIGGET historiene, lo dere ihjel og bare fine ord som gjorde meg så GLAD! Så nå kan dere tro det er en motivert rakkefant som blogger for dere 😉 Godt mulig jeg blir arveløs dette året her, men det driter jeg i – nå er det på tide å være seg selv helt 100%.

. . . . . . . . .

Jeg tror grunnen til at jeg har holdt så tilbake, kanskje spesielt de siste to årene, er fordi det har føltes så trygt, stabilt og fint. Jeg var jo en liten ramp i ungdomstiden min, og har nok kanskje vært litt redd for at folk skal tro jeg har fått et tilbakefall til apekattdagene mine som Julius, sånn hvis jeg plutselig skal bjuda på med annet enn interiør, trening og slike fornuftige ting her på bloggen. Men HALLO – jeg er som jeg er! En jente som elsker humor, latter, fanterier og gudene vet hva jeg ikke finner på. Jeg elsker livet! Jeg elsker å jobbe, trene, bli bedre, sterkere, flinkere og dele sterke meninger – men jeg elsker kanskje mest av alt å ha det gøy. Leve, prøve, mestre, leve, lære og feile! Og nå skal jeg altså bli flinkere til å ta dere med på veien, dele mer av meg – sånn helt på privaten. Og etter tilbakemeldingene jeg har fått fra dere de siste to døgnene, er det lett å forstå at nettopp det har vært savnet. Det virker nesten som at mange har trodd at jeg har blitt så kjip at jeg bare står med kjøkkenbenken og baker brød mens jeg smiler hele dagen – men sånn er det jo ikke i det virkelige liv. Ikke i det hele tatt faktisk, hehe. Så, mer av det ekte og nære har jeg nå lært! Og mer skal det bli ♥

I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å løpe rundt med et stort glis om munnen, samt vært litt lettere irritert også, sånn hvis jeg først skal være ærlig. Viktig med en miks av alle slags humør. Jeg skal nemlig til Oslo i helgen skjønner du, på sånne blogg-greier jeg egentlig aldri deltar på. Men denne gangen skal jeg faktisk, fordi det er med de fine folkene jeg jobber med og jeg tror det blir helt supert! Men jeg har hørt rykter om en kleskode som er kjole til jenter og smoking til gutta. Problemet er bare at jeg eier ikke festkjoler. Jeg eier to ting innen denne kategorien: gallakjoler til type bryllup og sommerkjoler som passer på beachclub. Så i morgen må jeg på jakt igjen, i dag ble det nemlig ingenting å rope hurra for. Noen som har tips til hvor jeg kan få tak i fine ‘festkjoler’ som ikke er rumpekorte og som skutt ut fra en parsermoni på paradise hotel? Tips mottas med stoor takk!

31 kommentarer

 1. Fine deg!

 2. Har du vært på blikkbox på sørlandssenteret? 🙂 de har alltid så mye fine kjoler når jeg er der 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal løpe innom der her i sentrum etter trening tenkte jeg 😀 Takk for tips!

 3. Mer slike innlegg som i går ja, sååå morsomt!
  Og hvor er denne kosedressen fra? Veldig stilig 😀

  1. kristinaandersen

   Meeer skal bli, hehe! Den er fra BikBok, kjempegod og varm nå på vinteren 😀 Klem!

 4. Kristina, du er et herlig menneske !! ELSKER bloggen din, og digger deg 🙂

  1. kristinaandersen

   Sabina, tusen takk <3 Ordentlig koselig å høre!! <3

 5. Oasis har mange fine klær, og kjolene deres har ofte veldig fine snitt og stoff! 🙂

 6. Lang knytekjole fra https://whitestory.no !!!
  Et digg plagg som kan brukes i fleire flotte varianter!

  1. kristinaandersen

   Herregud så mye fint, takk for tips Trude!! Bare synd jeg ikke får tak i kjoler herfra på dagen, jeg er jo aaalt for seint ute :/

 7. Hvor er kosesettet fra? Superfint!

  1. kristinaandersen

   Hei Marie! Det er fra BikBok 🙂 Klem!

 8. Hvor er kosedressen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra BikBok, supergod og myyyk <3

 9. er myye gøyere å lese når du åpner deg litt 😬

  1. kristinaandersen

   Herlig å høre <3

  1. kristinaandersen

   I knoow, ELSKER bytimo!! Bestevenninna mi gifter seg i mai, og da vil jeg nok ha kjole fra By Timo 😀

 10. Å jeg hater sånne kleskoder!! Hvorfor skal vi jenter gå med kjole hvis vi ikke vil?? Vi lever faktisk i 2018😅. Men over til tips: Jeg syns Samsøe, Tiger of Sweden og by malina har fine kjoler.

  Elsker bloggen din om dagen. Det er så tydelig at du legger mye jobb i det du gjør, Du er råflink! Lykke til på kjolejakt😊

  1. kristinaandersen

   Jeg veeeet! Selv om det er helt innafor å kle seg i hva man vil også altså, det er en skikkelig fin gjeng som har stelt i stand dette 😀 Men problemet mitt er jo at jeg hater festkjoler som pesten ;p ByMalina har så utrolig mye fint, og begge de andre merkene også egentlig! Skal ta meg en runde etter trening og se om jeg finner noe gull 😀 Takk Isabel, god du er! <3

 11. Blikkbox i både markens og på sørlandsenteret pleier å ha fine kjoler😄

  1. kristinaandersen

   Takk Caroline! Jeg skal gå inn å se 😀

 12. Om du har litt tid i Oslo før det begynner, så har de veldig mange fine, classy og flotte kjoler på Coast. Den ligger rett ved rådhuspassasjen i Oslo 🙂 Gleder meg til flere innlegg der du bjudar på, haha! 😍

  1. kristinaandersen

   Åh, skulle ønske jeg hadde litt tid til å løpe rundt! Men jeg skal møte opp en time etter flyet landet, så jeg må løpe som en galning fra flyplassen for å rekke det.. Haha! Men takk for tips søta <3

 13. Kjør på med fine bukser, type de som man får for 500 kr på Zara og ett par høye hæler og enten en blazer med en småsexy bh under eller en tynn turtleneck, slik at du fremhever midja di!! Dette kan være så mye finere en kjole, og du skal jo faktisk trives i det du tar på deg, og hvis det er blogge arrangement regner jeg med det skal bli tatt bilder der, og da er det desto viktigere å føle seg vel! Kos deg!!

 14. Hva med den svarte jumpsuiten du hadde til jul/julebord for leenge siden? Den stroppeløse?
  Hehehehe(jeg tror du har hatt noe sånt, hilsen gammel ugle)
  Altså jeg elsker jumpsuits eller flagrebukser med høyt liv når man skal være fin! 👌🏼 Nå for tiden slår det alle kjoler jeg har.

  1. kristinaandersen

   Skjønne deg! Jeg har funnet den frem og pakke den med, så får vi se 😀

 15. Elsa Fredrikke

  Jeg har kjoler i drøssevis jeg Kristina 😙✨

  1. kristinaandersen

   Åååå Elsa!! Du er så god!!! Skriv til meg på face <3

 16. Floyd har mange fine kjoler som ikke er rumpekorte! ☺️

 17. Om du har noe tid til overs i Oslo har Ioanna i bogstadveien(ved siden av acnehuset) mye fint. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *