EN NY FAVORITT ‘BOWL’

Jeg har fått meg en ny favorittkombinasjon jeg bare må dele med deg! Er du like glad i å kose deg som det jeg er, selv i ukedagene – da må du prøve ut dette her 😉

For meg som er så glad i godteri, søtsaker, kaker og egentlig alt usunt som finnes (ja, jeg hater egentlig å være sunn) – så er jeg helt avhengig av å finne meg noen bedre alternativer til hverdagen som jeg faktisk syns er skikkelig godt. Og da mener jeg sånn skikkelig godt også, altså. Hvis ikke går jeg helt av skaftet, og spiser alt jeg har lyst på – enten det er mandag, onsdag eller torsdag. Derfor er jeg så glad for denne magiske kombinasjonen som jeg nå har blitt så glad i! Det er nesten så godt at jeg mer enn gjerne kunne byttet ut lørdagssnopet liksom, og tro meg – da er godt, da!

….. mmm

Alt du trenger er frosne blåbær, havregryn, mandler, akasiehonning, vanilje kesam og dersom du vil kose deg litt ekstra – noen ruter med mørk sjokolade. Hakk opp mandler, og ha i en stekepanne sammen med frosne blåbær og havregryn. Jeg slumper bare med alle ingrediensene, og tar mengde etter hvor sulten jeg er. Stek noen minutter i panna, før du til slutt tar over litt akasiehonning. Finn frem en skål, ha i vanilje kesam og hell over blandingen din. Og om du ønsker, så strø gjerne over litt opphakket mørk sjokolade! Mmm! Helt magisk digg. ♥

10 kommentarer

 1. Mmm så bare utrolig digg ut.Må lages i dag.

  1. kristinaandersen

   <33

 2. Takk for tips! Dette så godt ut for en som også hater å være sunn 😍

  1. kristinaandersen

   Så kjekt det falt i smak hos deg Ida 🙂

 3. Kristina! Du har en helt unik blogg, den er morsom men samtidig av høy kvalitet! Ha en superfin dag søta!

  1. kristinaandersen

   Blir så glad for sånne tilbakemeldinger Eli, tuuusen takk <3

 4. Hvor er jakken du hadde på deg for to innlegg siden fra? boblejakken? den var fin!

  1. kristinaandersen

   HM 🙂 Klem!

 5. Måtte teste denne til lunsj i dag, såååå god!!! Takk for tipset 😀

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak, Ida!! Tror jammen jeg må lage meg det til lunsj i dag jeg også 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *