JA, DET ER MITT HÅR

Reklame for Good For Me.


Goood søndagsmorgen, dere Jeg var ute en tur med jentene i går, spiste tapas og koste oss så innmari. Men jeg var fornuftig og byttet nok en gang ut drinker med pepsi max  😉 Dere kan tro jeg ikke angret på den avgjørelsen når jeg våknet opp full i energi denne morgenen, helt fantastisk deilig å være i en strålende god søndagsform! I dag vil jeg faktisk starte dagen med å gi dere en liten update på håret mitt, som jeg utrolig nok ikke har gjort etter at jeg fjernet alt av extensions – ikke bare på hår, men også vippene er borte. Det er flere år siden jeg har vært så ‘naturlig’ som det jeg er nå, eneste jeg har er shellac på neglene – men det er innafor spør du meg. Til tross for det, så har jeg aldri følt meg freshere enn jeg gjør i disse dager. Fy søren, jeg stortrives med å bare være meg!

★  ★

JA, dette er bare mitt hår! Tenk det? Jeg trodde aldri dette skulle skje, haha! Og det gøyeste er at vi faktisk klippet fire cm av håret sist jeg var hos frisøren, for å fjerne alt av slitte tupper. Jeg kan seriøst nesten ikke tro at håret mitt har vokst så ekstremt mye det siste halvåret, og er så glad for at jeg endelig er fornøyd nok til å ikke sette på verken ekstra fylde eller lengde.

Man kan si hva man vil om hårvitaminer og le av meg som sverger så til dette, men prøv det selv før du uttaler deg og er skeptisk. For fakta er jo at det funker som bare pokker! Men jeg skal ærlig innrømme jeg har hatt store problemer med å gå uten extensions frem til nå, fordi håret mitt ikke har vært helt der jeg ønsker det skal være. Dette er jo selvfølgelig bare tvangstanker og tullball fra min side sånn egentlig, men slik har da regelen vært i hodet mitt…. Haha! Som dere vet tar jeg to stk av disse hårvitaminene hver eneste morgen, og jeg tror ikke man kan få sterkere bevis på at det faktisk fungerer, når jeg, dronninga av extensions, faktisk har droppet nettopp det. Noe jeg faktisk ikke hadde trodd skulle skje, hehe. Men jeg begynner jo å bli voksen, og da er det faktisk ikke nødvendig å løpe rundt med en ekstra parykk slengende rundt på hodet. Ja, det var mamma sine ord, hehe. Håret mitt har ikke vært så langt og tykt som det er nå på flere år, og jeg er så sjukt happy 🙂

two a day keeps the extensions away (haha!)

Good For Me har nettopp relansert Hair Luxious til en enda sterkere versjon, som inneholder mer biotin. Og biotin er hårets største gave etter min mening 😉 Jeg orker nesten ikke tenke på hvor ofte jeg må farge etterveksten hvis det blir enda mer virkning på disse hårvitaminene, en uke etter at jeg har rullet meg hjem fra frisørstolen føler jeg liksom at jeg må tilbake igjen fordi jeg er blond i hodebunnen. Kanskje jeg må vurdere å gå tilbake til min naturlige farge, som faktisk er blond? Hehe.

Jeg har fått den nye versjonen av Hair Luxious nedsatt til halvpris for dere, så hvis du også vil prøve livets hårvitaminer – så kan du bestille HER. Du kan selv velge om du vil ha enkeltkjøpt for å teste de ut, eller abonnement som jeg har. ♥

HAPPY SUNDAY

54 kommentarer

 1. Så sykt fine bilder av deg:)

  1. kristinaandersen

   <3 <3 tusen takk!

 2. Så fin du er:-) har du fylt leppene? Ser veldig naturlig ut.

  1. kristinaandersen

   Takk Kristine 🙂

 3. Nydelig er du ☺️🌸

  1. kristinaandersen

   Takk snilling <3

 4. Nydelige deg, så fin på håret! Takk for tips om hårvitaminene, har hørt mye bra om de 😀 Må kansje teste de ut på mannen også,som begynner å miste hår…

  1. kristinaandersen

   HAHA jeg leeer! Nå ga du meg noe å tenke på.. Min far skulle kanskje trengt en boks eller ti med disse 😛

 5. Kjempeflotte bilder av deg!
  Liker fargetonene i bildene dine for tiden, egentlig helt siden jul! Hva slags fotofilter bruker du? Ordentlig lekkert!

  1. kristinaandersen

   Takk, så gøy å høre du liker det! Jeg har lastet ned litt presets i lightroom jeg liker veldig godt 🙂 Klem!

 6. JA! Gå tilbake til din naturlige hårfarge. Det hadde vært så sprekt. 😀 <3

  1. kristinaandersen

   Haha! Kaaanskje 😀

 7. Dette tror jeg er de fineste bildene jeg har sett av deg, Kristina! Virker som du blir en bedre versjon av deg selv for hver dag som går ❤️ God søndag videre!

  1. kristinaandersen

   Herregud så snill du er <3 Tusen takk Sara!! <3

 8. Jeg tror faktisk du ville vært knallflott med lyst hår, Kristina! Jeg ser det så for meg på spesielt det siste bildet her, du hadde kledd det så godt:D Og jeg er så utrolig glad for at du føler deg så vel med deg selv nå <3 Du ser helt aldeles smashing ut og det stråler god selvtillit av deg, det er så forfriskende å se! Du er bare helskjønn <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk snille deg <3 Vi får se om jeg går tilbake til naturlig hår, jeg burde ikke mtp hvor slitt det blir.. Husker du jeg gjorde det for noen år tilbake? Hjelpes, jeg endte jo opp med hockeysveis og 200 extensionsfester :p Haha!!

   1. Hahaha, jeg husker faktisk det og jeg forstår godt at den prosessen ikke er noe du verker etter å gå gjennom igjen med det første;D

   2. kristinaandersen

    Haha, nei – fy søren!! Så får prøve å holde meg tilbake litt fra nettopp deeet :p

 9. Takk for tips.

  1. kristinaandersen

   <3

 10. er så glad for at du har valgt vekk vipper
  Du er så nydelig med dine egne….og man kan benytte falske vipper til spesielle anledninger….extention kan man sikkert også ha sånne clip on til fest eller andre ting om man føler man må
  Eg kjøpte extention fordi håret mitt var så kort…..for å motivere megselv….plutselig hadde eg hår til BH stroppen og under BH stroppen på vei ned til livet og syns det er er et evig herk å styre med alt håret….selvom det er mitt eget, eg klippet av en god del, det er enda langt…og utrolig deilig uten floker uten masse ekstra hår som ikkje er mitt… eg sku ønske eg hadde like fine vipper som deg…men eg løste det med å gå andre veien….kun benytte bittelitt maskara på-aldri fått så mase komplementer i mitt liv…merkelig at eg blir mest sjekket opp med topp på hodet når eg lufter hunden eller med briller eller uten makeup på bussen når eg ser eg må rekke noe på shoppingsenteret som stenger om en time….så menn liker noe helt annet enn vi selv gjør tydeligvis 😀

  1. kristinaandersen

   Så herlig at du fikk så langt hår til slutt, Lin! Bare å smøre seg med tålmodighet, så vokser det til slutt 😀 Og ja, HAHA! Det er så sant! Naturlig er tydeligvis finest, selv om jeg ikke alltid er enig :p

 11. Tenker at «hårvitaminer» ikke er nødvendig dersom du sørger for et sunt kosthold med tilstrekkelig av næringsstoffer, vitaminer og mineraler! :p men skjønner at du vil tjene penger på reklame da 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Cecilie! Biotin,som er hovedingrediensen i Hair Luxious (og som er en av de mest effektive vitaminene for hårvekst), er et vitamin som er vanskelig å få i seg store doser av, spesielt gjennom vanlig kost, derfor er dette tilskuddet optimalt for meg. Hvis du får i deg 100% det som trengs gjennom maten din, så er jo det helt supert for deg 🙂

 12. Kristine :)

  Når vil du ha barn? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har alltid sagt at jeg gjerne vil ha barn når jeg er mellom 30 – 35 år. Derimot vet man jo aldri og barn er dessverre ingen selvfølge for alle, så slike ting syns jeg at man skal være veeeldig forsiktig med å spørre folk om såpass direkte som det du gjør her. Men, jeg håper jeg er så heldig at jeg en gang får barn <3

 13. Altså wow!! Bare wow!! Du ser helt fantastisk ut!!!

  Ønsker bare å spørre deg hvordan du bruker Elixir-produktene? Jeg tenker å kjøpe de i morgen, men lurer på om du bruker syre-padrsene og smoothing cream hver dag eller bare av og til? 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Kristin, så god du er!! JA, Elixir har jeg brukt i en liten evighet nå, jeg eeeelsker de produktene 🙂 Syrepadsene bruker jeg annen hver kveld, mens smoothing cream bruker jeg som nattkrem hver kveld <3

 14. Så fin! Fantastisk at du vil fokusere på det naturlige, redusere forbruket og samtidig vise unge jenter at man ikke trenger extensions++for å føle seg vakker. Bare synd du må følge opp med en reklame. God selvfølelse er fantastisk, men ikke hvis den må kjøpes..Tenk på hvor mange unge jenter du påvirker, på flere plan (økonomisk og psykologisk). Ble veldig glad av å lese innlegget ditt, helt til jeg plutselig skjønte at det var reklame. Ellers, stå på med bra blogg!

  1. kristinaandersen

   Hei Anne! Takk for tilbakemelding 🙂 Innlegget er merket helt øverst med reklame, slik at du skal se det klart og tydelig før du begynner å lese. Dumt dette ikke falt i smak hos deg, men alle kan ikke like alt <3 Klem!

 15. Skjønner ikke hvorfor du eller Ida Wulff ikke er nominert til Vixen? Dere burde jo ha vært nominert i de fleste kategoriene. Etter min mening så er dere 2 de herligste, beste og ekte bloggerne her i landet 😊

  1. kristinaandersen

   Så søt du er Hanna, tusen takk for så koselig kommentar! Nå kan jeg bare snakke for meg selv, men Vixen har jeg aldri brydd meg om – av mange gode grunner 🙂 <3

 16. Hei Kristina!
  Jeg prøver å bestille, men skjønner ikke hvordan jeg får aktivert rabatten? Blir 299 kr til slutt uansett, og det er vel ikke 50 % av full pris?

  1. kristinaandersen

   Hei Tina! Bruker du linken min i dette innlegget er produktet allerede nedsatt til halv pris, du trenger derfor ingen rabattkode <3

 17. Har du fått kjæreste?

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂

 18. Kunne tenkt meg å prøve disse. Eneste som er litt dust er at jeg sliter litt med å svelge tabeletter, setter fort i halsen og har hatt alltid litt angst av å svelge tabeletter. Disse ser så innmari svære ut.. Går det an å knekke dem i to?

 19. Kunne tenkt meg å prøve disse. Eneste som er litt dust er at jeg sliter litt med å svelge tabeletter, setter fort i halsen og har hatt alltid litt angst av å svelge tabeletter. Disse ser så innmari svære ut.. Går det an å knekke dem i to?

  1. kristinaandersen

   Du kan fint kutte dem opp i små biter, Julie – det er ingen problem 🙂 Eller dele de i to. Jeg valgte å fjerne andre delen av kommentaren din, rett og slett fordi jeg ikke har ‘lov’ til å uttale meg om det :/ Beklager!

 20. Så fine bilder! Hvor er kimonoen fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   hm 🙂

 21. Ååh tusen takk for svar 😀
  Bruker du også syrepads om morningen, og hvilken ansiktskrem bruker du om morgenen? Kun niactil? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ja 🙂 Men hvis jeg føler jeg tørr, er den store tuben med solkrem helt topp å ha over <3

 22. Dette kledde du :). Kjempefint!

  1. kristinaandersen

   Takk Nina <3

 23. Hei, kom over dette produktet, og lyst å prøve. Men er redd dette er som mye annet – reklame for ett nytt produkt.
  Ga det virkelig resultater? Er det verdt å prøve? Ikke lyst å blir skuffet av ett nytt produkt.

  1. kristinaandersen

   Leser du innlegget mitt, får du svaret på det du spør om 🙂

 24. Fineste bildene jeg har sett av deg <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Anette <3

 25. Jeg får ikke rabatt på enkeltkjøp, bare på abonement. Er det riktig ?
  Ønsker deg en fin dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Usikker, Susanne! Det skal jeg sjekke opp 🙂

 26. Så nydelig morgenkåpe <3 Hvor har du kjøpt den? er på jakt etter en søt morgenkåpe til bryllupet mitt i sommer 😀

 27. Hei! Jeg gikk inn for å bestille abonnement nå, men fikk bare halv pris på første levering. Det står at neste levering vil koste 268, 5 kr. Er dette riktig? Litt misvisende da det virket som man fikk halv pris på mer enn første levering. Håper du kan svare fort så jeg får bestilt:):)

  1. kristinaandersen

   Halv pris gjelder kun første levering 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *