MIN ONSDAGSMORGEN

MY WEDNESDAY MORNING ❥

Etter ni-timers søvn er det faktisk ikke så vanskelig å stå opp, jeg hadde en rolig og fin kveld sammen med Hilde i går her hjemme. Alarmen ringer 06.45, da er det å hoppe rett i tøflene (jeg slumrer aldri!), kle seg i en stor og varm ullgenser.

Iskaldt vann i ansiktet, ansiktskrem og håret i en tutt.

Tusle ut på kjøkkenet, sette på kaffemaskinen, knipse litt bilder til bloggen og drikke et (stort!) glass vann. Jeg føler meg aldri sulten før etter trening, og det er vondt å trene med hold –  så frokosten blir så fort jeg kommer hjem igjen.

. . .

‘God Morgen, Norge’ surrer som alltid på skjermen, dette programmet har jeg sett på hver eneste morgen helt siden jeg var liten jente. Mamma gjorde alltid dette i barndomshjemmet, og vanen tok jeg med meg når jeg flyttet for meg selv. Fint og koselig program å se på morgenkvisten, så får man en oppdatering på nyheter og det hele.

Kaffekoppen x 2 er drukket opp, Milo vil ut og jeg slipper han ut i hagen. Scroller gjennom instagram mens han surrer rundt i kulda. Snøen kom i natt, og det er ekstra koselig kjenner jeg.

07.37 og jeg er klar til å publisere dagens første blogginnlegg. Om femti minutter venter en tung styrkeøkt på trening, og jeg gleder meg masse!

25 kommentarer

 1. Så stilig og lekkert kjøkken du har.Flink du er til og få det til.

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk!! <3

 2. Marianne

  Så koselig onsdagsmorgen! Vi har begge hatt en ganske lik morgen, bortsett fra at jeg ikke har hund, hehe! Drikker du bare sort kaffi, eller hvordan lager du den? Ha en strålende onsdag videre, og god trening!

  1. kristinaandersen

   Jeg drikker alltid bare sort kaffi, det er faktisk det beste jeg vet når det kommer til nettopp kaffe, hihi! Goood onsdag, Marianne <3

 3. Hvor er kaffeskiltet fra?😊😊

  1. kristinaandersen

   Desenio, fått av mamma 🙂

 4. For et koselig innlegg! Du har det veldig fint hjemme må jeg si 🙂 Får masse inspirasjon til interiør av deg. God treningsøkt 🙂

  1. kristinaandersen

   Ordentlig gøy å høre, Ida! Blir masse interiør fremover, gleder meg til å dele med dere 😀

 5. Så gøy innlegg!

 6. Så koselig innlegg 💜

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte det, Evelyn <3

 7. Det høyres ut som ein koselig morgen, og eg er evig imponert over at du kjem deg opp so tidlig uten slumreknappen! 🙂

  1. kristinaandersen

   Har alltid vært glad i å våkne tidlig, uansett om det er hverdag eller helg 😀 Til tider litt irriterende hvis jeg faktisk har lyst å sove lenge f.eks i ferier, men ellers er det en fin egenskap føler jeg 😀

 8. Du er seriøst fantastisk som ikke slumrer!! Åh, inspirasjon. I morgen skal jeg stå opp 7 ferdig snakka!

  1. kristinaandersen

   DO IT! Er 90% sikker på at hvis du står opp med en gang alarmen ringer, så vil du føle deg myyye mindre morgentrøtt etter to minutter. Oppdater meg hvordan det gikk i morgen da, Iris 😀

 9. Æh… sikler etter kjøkkenet ditt. SÅ stilrent og fint!

  1. kristinaandersen

   Takk Sarah <3

 10. Åh jeg er altså så misunnelig på den treningsmotivasjonen din! Jeg er altfor flink til å finne på unnskyldninger for meg selv 🙈 «Joda i dag fortjener du å bare slappe av og spise godteri for du har jo tross alt stått opp tidlig og vært på jobb» – noe som gjentar seg hveeer dag 😂 Joda, jeg er slank(gode gener) og fornøyd med kroppen min, men skulle gjerne hatt motivasjon til å ta bedre vare på meg selv! Kan du lage et innlegg om hvordan du klarer å finne motivasjon / energi på de dagene du egentlig ikke vil på trening? ❤️

  1. kristinaandersen

   Haha, så søt! Slik kan jeg også være i blant, men akkurat nå er jeg i en veldig god periode. Veldig deilig 😀 Et sånt innlegg skal jeg absolutt få til, takk for godt tips, Hege!

   1. Herlig!! Gleder meg til å lese det 😃 Ha en god dag søte!

 11. Så utrolig kul farge på kjøkkenet 🙂 kunna jeg fått vite hva farge du har brukt ?
  Julie

  1. kristinaandersen

   Matt svart <3

 12. Får man hold av å trene på full mage?

  1. kristinaandersen

   Jeg gjør, men det er ikke sikkert du gjør 🙂

 13. Kjempe fin kjøkken. Jeg har også sånn, i hvit. Hvordan vasker og renser du den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *