ALT MAN KAN ØNSKE SEG

Goood fredag, verdens skjønneste gjeng Blir ordentlig glad av å logge inn på bloggen om dagen, jeg! Dere er så motiverende, snille og gode at jeg føler jeg skal boble over av motivasjon 🙂 Er det en plass jeg har vunnet gullmedaljen, så er det uten tvil når det kommer til leserne mine. En bedre gjeng er jeg skråsikker på at ikke finnes, det må dere virkelig vite! Det er en fantastisk god følelse å kunne starte hver eneste dag med fine kommentarer og gode ord – det gjør at jeg føler meg så innmari heldig. Husker fortsatt når jeg var en rakkefant på 19 år som fikk så hatet haglet på daglig basis, og kan ikke si annet enn at det føles så utrolig deilig å ha blitt voksen. Den dag i dag har jeg ikke bare et større og sterkere lesertall, men jeg har også en gjeng lesere som jeg genuint føler at vil meg godt. Og det er virkelig alt man kan ønske seg i denne bransjen. Jeg har opplevd begge sider og er bare så ekstremt takknemlig for å ha kommet her jeg er i dag sammen med en flott gjeng som dere. Dette ble en litt lengre regle enn planlagt, men litt snikksnakk må være lov – jeg er bare veldig glad og takknemlig!

⋅ happy friYay ⋅

Her blir det hjemmekontor fra morgenen av, før jeg legger treningsøkten til formiddagen og deretter drar hjem for å skrive blogginnlegg nummer to. I dag tenkte jeg nemlig å vise dere hvordan jeg sorterer, holder kontroll og ikke får rot i skuffene mine her i heimen. Eller det vil si: jeg har endelig ryddet meg til et innmari smart system. Noe som gjør denne ryddefreaken til et stk veldig lykkelig menneske 😉 Vil dere se? I så fall visere jeg senere i dag! Fiin start på fredagen til dere alle

22 kommentarer

 1. JA, til «rydde-innlegg» 😀 Hvor er genseren fra? Sååå fin! Ha en super dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Goood helg Kristin <3 Genseren er fra Zara 😀

 2. Jeg vil se systemet ditt❤️ Det ser ganske plettfritt ut i leiligheten min fram til man åpner skapene😂

  1. kristinaandersen

   Haha! Innlegg kommer straks 😀

 3. Jeg kommenterer nesten aldri, men tenkte dette innlegget fortjente en kommentar. Fortsett å stå på, liker så godt bloggen din:) Følg lover og regler, vær oppriktig og ekte og fortsett å inspirere, da vil du kunne fortsette lenge, lenge. Gleder meg til ryddeinnlegg. Har du forresten lest Magisk opprydding av Marie Kondo? Den kan anbefales for sånne som oss. Og de uryddige:D Jeg fikk et helt nytt syn på rydding etter den boka!

  1. kristinaandersen

   TUSEN TAKK, Bliss <3 Setter såå stor pris på sånne gode og fine kommentarer, det må du vite! Nå ble jeg superglad 😀 Den boken har jeg ikke lest, men etter å ha googlet den nå fikk jeg mildt sagt lyst. Haha, må kanskje løpe å kjøpe?! 😀

 4. Kristinaaaaaa 💞💞 Du har alltid så fine klær på deg. Kan du svare meg på hvor du har kjøpt genseren? Og hvilken str?

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk søtaaa!! 😀 Genseren er fra Zara, i størrelse m <3

 5. God Helg Kristina! 🙂 Kos deg masse! Selv skal jeg lage system i boden i helgen! 🙂 Det trengs!

  1. kristinaandersen

   Goood helg, Camilla! Høres smart ut med en opprydning i boden, det er så digg å få slikt gjort 😀

 6. Du er så flink, Kristina – så det er vel fortjent! 🙂 Jeg vil veldig gjerne se systemet ditt og hvordan du holder orden. Bor i en liten leilighet på 45kvm med kjæresten, så trenger å ta en skikkelig gjennomgang for å holde det ryddig i skuffer og skap 😉

  1. kristinaandersen

   Det er helt nydelig å ta en skikkelig gjennomgang og rydde ordentlig opp! Holder på å jobbe med innlegget nå, så det kommer straks 😀 Klem!

 7. Jeg vil se!

  1. kristinaandersen

   Kommer straks! 😀

 8. Jaa vil veldig gjerne se! Greit med rydde tips 🙂

  Må også si at du ser helt fantastisk ut om dagen, og at det naturlige kler deg!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Sarah <3 Så god du er!

 9. Så fin genser,fine deg.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk!

 10. Hei! Helt ute av kontekst, men så på snapchat at du har sett den 12 mann! Hva synes du? Jeg synes den er veldig bra, dog litt ekkel, hehe. Fun fact: visste du at han gamle mannen som liksom «ser» Baalsrud når han ankommer Furuflaten(der han offiseren som leter etter han gir han lua si) faktisk er Ottar(den lille gutten)? Han er den siste gjenlevende av alle i historien. Det er litt kult 🙂
  Er fra området så vet litt om historien, hehe.
  Ha en fin dag videre!

  1. kristinaandersen

   Den var suuperbra! Men veldig sterk og gripende syns jeg :O Helt forferdelig alt han gikk i gjennom, ble helt dårlig jeg 🙁 DET visste jeg ikke!! Så utrolig kult, og takk for at du delte kjære deg 😀 Jeg syns alt om krigen er så inspirerende, så skal dra å låne meg noen bøker om dette til neste uke. God klem <3

 11. Du kler virkelig det korte håret, superfint :*

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Karoline!! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *