MOTIVASJONSBOOST

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER

 • workout motivation •

Her kommer et aldri så lite motivasjonsboost til treningsfronten! Er det noe som gjør at treningsmotivasjonen min fyker fra 0 til 100, så er det uten tvil nye treningsklær. Jeg klikket meg hjem litt nytt i helgen, og pakken kom faktisk i posten i dag – så nå gleder jeg meg skikkelig til morgendagens økt! Skal ikke alltid så mye til 😉 Pulsklokken over fra Polar kjøpte jeg forresten for noen måneder siden, og la meg bare si en ting – en mer motiverende treningskompis finnes ikke. Muligens det beste (og mest fornuftige..) kjøpet jeg gjorde i hele 2017, hehe. Nå blir det kveldsmat og hygge på besøk hos ei venninne, koos! Ha en kjempefin kveld

6 kommentarer

 1. Kjenner jeg trenger å fornye treningstøyet litt, så tusen takk for inspo! Den sorte jakken var råålekker!! 😀

  1. kristinaandersen

   I know!! Og så billig! 😀

 2. Hei. Hvor lang tid tok det fra du bestilte Daniel Wellington klokken din til du fikk den i posten? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Sunniva! Jeg har alltid fått den etter maks ei uke <3

 3. hei fine du! Jeg har tenkt til å kjøpe meg en ny treningsklokke, og vurderer den du nevnte, polar m430. hva syntes du om den, og er den verdt det? <3 ha en super kveld videre!

  1. kristinaandersen

   Som jeg skriver, beste kjøpet jeg har gjort i 2017 🙂 Jeg elsker den viiirkelig! Blir så motivert av den, måten den logger øktene på, skritteller..osv.. ANBEFALES 😀 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *