DET ER DAGEN FOR ORDNINGS

God morgen fra to trøtte typer Jeg skulle våknet klokken halv syv i dag og vært på trening en god time etterpå, men det gikk ikke helt etter planen. kan du si Jeg fikk nemlig ikke sove før 04.00 (det var i hvert fall sist jeg sjekket klokka..), da jeg ble liggende med noen helt syke svettetokter i absolutt hele natt. Jeg har jo nettopp vært syk, så da regner jeg egentlig med at det er snusabstinenser som har terrorisert meg denne natten. Er det normalt, eller? Jeg håper det, for jeg nekter at jeg skal bli syk igjen. Det skal vel egentlig ikke være mulig, så det må være kroppen som klikker fordi den ikke får det den er vant med tenker jeg. Sånn er det når man skal gå fra å være snusmumrikken til å bli helseguri, si 😉

. . .
good morning

Så nå skal jeg spise meg en god frokost, før jeg rett og slett skal bytte ut dagens planlagte treningsøkt med noe helt annet. I dag skal det endelig bli litt ordnings i heimen! Stuebordene mine til leiligheten har endelig kommet, så da vil jeg hente de og få de på plass. I tillegg må jeg ut til møbelbutikken jeg bestilte sofaen fra og få kjøpt impregnering for velour før det går helt rundt for meg. Denne sofaen trekker nemlig til seg alt av støv, jeg forstår seriøst ikke at det er mulig og må støvsuge den to (!) ganger til dagen for at den skal se fin ut. Så jeg håper dette middelet kan fungere, for å si det sånn. Ellers skal jeg bytte ett par lamper jeg dro med meg hjem litt for fort, og fikse litt sånn smått slik at jeg endeliiiig kan nærme meg å bli ferdig her hjemme. Gleder meg noe veldig til å vise dere alt! Enn så lenge ønsker jeg dere alle en fiiin dag, vi snakkes igjen litt senere

21 kommentarer

 1. Hahahaha, jeg må bare kommentere den overskriften. For min generasjon, som var litt for glad i å spille the sims, så betyr ordnings noe helt annet… På soverommet 😛 Mulig det bare er meg som koblet dette, men uansett, gjorde at jeg dro på smilebåndet hvertfall. Ha en fin dag, og håper at snusabstinensene forsvinner!

  1. kristinaandersen

   Hahaha, jeg leeeeer!! Kanskje det er jeg som ikke henger med?! Husker fortsatt den gangen jeg la ut bilde med vin og snacks på senga på instagram, og skreiv «netflix and chill»… Moment of my life :(( HAHA!! Klem og fin kveld til deg, Marita <3

  2. Viss jeg ikke husker helt feil, het (heter) det «heldigvis» årnings på the sims😂

 2. Kjenner jeg gleder meg sånn til å se stuen helt ferdig 🙂
  Blir gøy å se hvilken stil du har gått for denne gangen. Jeg er stor fan av interiørpostene dine!

  1. kristinaandersen

   Gleder meg masse til å vise dere, Monica! 😀

 3. Jeg las «årnings» jeg da…haha! Ha en fin dag, søte deg <3

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Fin kveld til deg Maria <<3

 4. Hei!
  Jeg mener å huske for en stund tilbake at du og Ida Wulff hadde noen samarbeidsplaner på gang. Ble det avviklet eller kommer nyheten senere?
  Lykke til med snusslutt, det får du til. La staheten din seire, haha!

  1. kristinaandersen

   La staheten seire – JA! 😀 Hihi!! Det var podcast jeg og Ida skulle lansere, men slik ting ser ut blir det dessverre ikke noe :/

 5. Jeg skal jeg å ommøblere litt i stuen.. Eller litt og litt, skal snu om på det meste. Håper det gjør susen, kjenner at en forandring passer veldig fint nå, haha 🙂 Håper impregneringen gjør susen, jeg hadde blitt gaaal av en sånn sofa. Har et sånt teppe, så kjenner til følelsen :-p Ha en nydelig dag, fine Kristina!

  1. kristinaandersen

   Så gøy, Charlotte! Det er alltid godt med en liten forandring i blant 😀 Håper jeg å, hvis ikke ryker den :p Haha! Klem <3

 6. Det kunne jeg fortalt deg på forhånd at velour trekker til seg alt har pynteputer og de ser ikke ut

  1. kristinaandersen

   Det er altså helt krise.. Var klar over at velour ville trekke til seg en del, men ikke så mye som dette. Det er heeelt ekstremt :O

   1. Husker fra barndommen at velour er ekstrem var mye av det før i tiden

    Men det er fint med velour da

 7. Gleder meg til å se det ferdige resultatet 😀

  1. kristinaandersen

   Gleder meg massse tiø å vise! 😀

 8. Haha enig med den første kommentaren om ordnings 😝 Tolket det også på «the sims» måten. Virket som du var super gira på «ordnings» 😂😂

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg døøør!!

 9. Hei, vil bare starte med å si du er så nydelig om dagen! Stå på med snuslutt, du er kjempe flink. Selv er det de søvnløse nettene som gjør det helt umulig for meg å slutte. Hvem har vel tid til å sovne 4 om morgenen eller senere?? Helt forferdelig! Håper det gir seg snart – heier på deg. Ha en fin kveld skjønne du. Klem

  1. kristinaandersen

   Håper jeg å, Lotte! I natt var heldigvis bedre <3 Stor klem!

 10. Håret ditt 😍 Såå søt!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *