THINGS I LIKE: SCENTED CANDLES

Jeg tenkte å ta opp «ting jeg liker» spalten min igjen, jeg! Dette holdt jeg jo på med i fjor cirka en gang i uka, men så gikk det jammen i glemmeboken relativt fort…. Haha! Men nå vil jeg begynne igjen, da jeg syns dette er en koselig og gøy vri på blogginnleggene mine. Små favoritter i hverdagen, ting, triks og dilldall jeg rett og slett er veldig glad i.

. . .

Duftlys! Jeg eeeelsker duftlys. Og jeg har så latterlig mange her hjemme at jeg må bare le. Men jeg er så utrolig glad i levende lys, og brenner det hver eneste kveld her hjemme. Det gir en så god, lun og hjemmekoselig følelse! Hvilken duftlys er din favoritt, og er du like hekta som meg?

mine favoritter

Voluspa: alle elsker dette merket vil jeg tro, hehe. Jeg digger det så mye at jeg var gal nok til å kjøpe det største Voluspa lyset jeg noengang har sett på Hawaii, slepte det blytunge lyset med meg i håndbagasjen på en 38 timers reise hjem til Norge (never again…) og voktet det som om det var babyen min. Haha! Her er favorittduftene mine saijo persimmon, crisp champagne, pink sitron, bourbon vanille og makassar ebony & peach.

Ecoya: disse lysene lukter helt nydelig, og jeg ble hektet fra første gang jeg luktet disse hjemme på badet hos Nina. Heldig som jeg er fikk jeg dette lyset av henne til jul i duften guava & lynchee, og jeg ble så glad! Det lukter helt fantastisk, så friskt og godt.

Kremmerhuset: minimalistiske og superfine lys jeg fikk av mammaen min til jul, og de passer helt perfekt inn her hjemme. De jeg har lukter mildt eukalyptus, superfresht.

H&M Home: h&m har fantastiske mange gode duftlys, til en veldig fin pris i forhold til de andre merkene. Min absolutt favoritt her er Clean Cotton, lysene lukter rett og slett bomull. Minner litt om nyvasket sengetøy som har hengt ute til tørk i frisk sommerluft, hvis det sier dere noe?

BÆR: den rosa med berry harvest er favoritten min, og lukter så ekstreeeeemt digg. BÆR sine duftlys er relativt sterke, noe jeg egentlig liker veldig godt – da lukter det digg lenge og du trenger heller ikke brenne lyset hele kvelden ut.

28 kommentarer

 1. Sånne innlegg liker jeg!
  Kjøpte et duftlys i forbifarten på fagmøbler her jeg bor, av merket meraki med duft av fiken og aprikos, og det kan jeg virkelig anbefale 😊
  Lukter magisk og varer lenge! Ellers er det voluspa og H&M det går i😊 Ha en flott uke, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Enig med deg 🙂 Meraki sine duftlys har jeg hatt flere ganger, og de er såå gode! Fin uke til deg, Tine 😀

 2. Husker at du kjøpte en veske en gang før du skulle til Gran Canaria med Ida; En Michael Kors set jet crossbody bag (?) i hvit. Er det en mulighet for at du har den enda og vil selge den?😇 Evt vet hvor jeg kan få tak i. Er helt umulig å finne hvite vesker i den størrelsen, med sølvdetaljer!

  1. kristinaandersen

   Den er solgt for lenge siden, Anita :/ Beklager <3 Jeg trooor Høyer selger denne modellen, de gjorde i hvert fall det i fjor 🙂 Klem!

 3. Ecoya er min favoritt 🙂 Så god!

  1. kristinaandersen

   Den er helt magisk! Såå sjukt god i lukta 🙂

 4. Hei. Vil veldig gjerne se nyttårskjolen din😍😎

  1. kristinaandersen

   Hei Mia! Jeg tok ingen nyttårsbilder denne gangen, da jeg hadde helt fri fra sosiale medier og kamera. Beklager <3

 5. Elsker voluspa! Fikk nettopp et stort til bursdagen min som jeg gleder meg til å brenne<3

 6. Heii 😀 er det en mulighet for å få navnet på hun du kjøpte kostholdsplan hos? sliter å holde en god balanse med kostholdet selv, så tenker at dette kunne vært en bra mulighet for å prøvd ut noe lignende

  1. kristinaandersen

   Jeg skal høre med henne 🙂

 7. Hei! 🙂 Jeg googlet litt rundt operasjon av dobbeltsyn/skjult skjeling og endte opp på bloggen din. Er du fornøyd etter operasjonen du tok for noen år siden mot dette? 🙂 Har øynene falt tilbake eller har de holdt seg rette? Var det verdt det? Hadde satt veldig stor pris på svar, da jeg vurderer å gjøre det samme 🙂

  1. kristinaandersen

   Heii A! Jeg har operert øynene mine hele tre ganger mot dobbelsyn, og operasjonen har ikke vært 100% velykket en eneste gang 🙁 Dobbeltsynet har kommet tilbake til meg innen en til to måneder hver gang, så jeg lever fortsatt med det. Nå har jeg én operasjon igjen, og jeg prøver å drøye den så lenge som mulig – da jeg er redd for å bli mer plaget med dette som voksen og ikke kunne gjøre noe mer med det i forhold til operasjon. Jeg skjelte kun på det venstre øyet (utover), og det ble faktisk operert til skjeling innover – men likevel har det sklidd ut igjen. Dette har skjedd alle tre gangene :/ Men likevel, om du ikke har operert før og dobbeltsynet plager deg – så ville jeg gjort det. Etter hva jeg vet er det fire operasjoner man kan ta, så du har jo ingen ting å miste. Og for all del, du kan være mye mer heldig enn det jeg har vært. Krysser fingrene for deg <3

   1. Oi så leit å høre at det ikke har fungert for deg! Skjønner godt at du «sparer» den siste operasjonen! For min del er det mest for det kosmetiske, problemet er ikke alvorlig bare litt irriterende så da høres det ut som det kanskje er mye styr for lite, hehe! Har du forsøkt botox-behandling og? Krysser fingrene for at det ordner seg for deg til slutt og!

   2. kristinaandersen

    Opererer du deg for skjeling, dobbeltsyn eller begge deler? Hvis du er plaget med noe av det, så ville jeg gjort det. Operasjonen går fort og er ikke farlig, selv om det selvfølgelig alltid føles skummelt med operasjon <3 Botoxbehandling vil dessverre ikke fungere på meg, da jeg er født nesten blind på det ene øyet og det dessverre ikke er noe som kan fikses med bare botox :/ I wish, hehe. Jeg ville egentlig hatt ny operasjon IGÅR da jeg er ekstremt plaget med øyet mitt om dagen, men prøver å drøye så lenge jeg kan. Uansett hva du bestemmer deg for, så masse lykke til <3 God klem!

 8. Hihi..merket heter ikke BÆR,men skandinavisk=) BÆR er bare en av luktene deres,samme med bla. Skog,hav,snö osv.
  Fint innlegg!

 9. Bær er fra merket Skandinavisk. Nydelige duftlys, du burde teste fler av dem 🙂

 10. Elsker sånne inlegg! Men det nederste merket heter Skandinavisk, duftlyset heter bær😃 de har mange andre gode dufter også!

 11. Haha, så morsomt at du drasse det med deg helt hjem til Norge.. det fåes kjøpt veldig mange steder i Norge også, og på nett:)

  1. kristinaandersen

   Jaa, men ikke her i Kristiansand – så DET visste jeg ikke :(( Haha!

 12. Det er så herlig med duftlys! Hvor du skriver at et lys heter bær, så er det kun beskrivelsen av duften på lyset. Merket heter Skandinavisk 🙂 det er mitt favorittmerke innen duftlys, og dufen jeg liker best heter skog, og er så fantastisk godt!

  1. kristinaandersen

   Så Bær er lukten?? Haha, det gir god mening – siden det lukter friiiske bær. Men Åh, det visste jeg ikke!! Takk for tips om Skog, det må jeg lukte på 😀

 13. Jeg er veldig glad i lysene fra Voluspa, men tar også i mot hva som helst, bare jeg like lukten. Til jul hadde jeg ikke juletre, men surret lys rundt en stor yuccapalme i stua og satt et lys fra H&M som luktet gran(!) ved siden av. Lukten var sååå autentisk, og siden jeg måtte bli i Trondheim pga. arbeidshelg ga det meg både hjemmelengsel og gode minner fra jul hos familien i Hedmark 🙂

  1. Wops, her gikk det litt fort.. her kommer resten: i samme serien som «BÆR»-lyset ditt, har de også et som heter «SNÖ» og det lukter AKKURAT det samme som det gjorde i resepsjonen/gangene på et hotell jeg og venninna mi var på i New York i sommer. Det er så rart – skikkelig flashback rett opp i nesa!

   1. kristinaandersen

    Oooh, takk for tips Maren!! Det må jeg prøve 😀

 14. Kjære vakre du 🙂 Du er som en vandrende engel her på jorden <3 Kan du ikke finne deg en partner å dele alt av det vakre med deg? Mann eller dame. Du står frem som en så jordnær herlig person, med så masse flott rundt deg. Er det et menneske på denne jord jeg unner å finne den store, store kjærligheten, ja så er det deg skjønne menneske <3

  1. kristinaandersen

   Oi, så søt du er Lise <3 Takk for kjempefine ord! Den store kjærligheten gleder jeg meg masse til jeg finner <3 Men kjenner jeg meg selv rett, så blir det noen år til :p God klem!

 15. Åå da bør du teste ut duftlysene fra «baobab» (de har egen instagram) disse er helt fantastiske <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *