TING JEG ER GLAD FOR

… hvordan livet er akkurat nå. Jeg har det bare så utrolig så godt, trygt og fint om dagen. Familien min er frisk og rask, vi gjør så mye gøy sammen og alle har det så greit. Vennene mine er som de alltid har vært, verdens beste gjeng. Milo fungerer så godt på de nye medisinene hans, og han er i storform om dagen. Måtte ting alltid være som de er nå. Det er så mye glede, latter og kjærlighet at jeg kan ikke annet enn å føle meg veldig takknemlig. Livet altså, det er ganske så fint!

… at jeg er ordentlig i gang med treningen etter en jul med mye sykdom og avslapping. Trening gjør meg så glad, og det er så digg å være i gang med skikkelig rutiner igjen. Ferie er helt nydelig det, men det er alltid godt å kommer tilbake til den godeste hverdagen igjen.

… at jeg har sluttet å snuse. Dette er kanskje det som gjør meg mest stolt om dagen! Jeg har snart gått åtte dager uten snus, og er så sjukt fornøyd! Tenk at jeg har brukt 2900 kroner hver eneste måned på noe som egentlig er så kvalmt og tullete? Aldri mer. Humøret mitt blir forresten lettere for hver dag som går, og jeg føler meg mye bedre enn hva jeg gjorde i forrige uke, så den største kneika er nok over. Min største last er jeg herved ferdig med for godt.

… at vi går lysere tider i møte. Nå er jeg klar for våren! Eller hva tenker dere? Hoho! Vinteren her på sørlandet har vært ufattelig kjip dette året, vi har hatt snø i noen få timer – før det har regnet bort igjen med en eneste gang. What a bummer! Jeg er egentlig ei skikkelig vinterjente – som elsker langrenn, snø, hytteturer og alt som hører med. Men her går jo ingenting etter planen, og når snøen ikke har planer om å komme på besøk, kan det like gjerne bli vår med en eneste gang for min del. Det jeg gleder meg aller mest til er følelsen av å våkne til dagslys om morgenen, og at dagene føles som de varer lengre – da solen ikke forsvinner så fort den har kommet frem. Det skal bli fint!

… den nye sesongen av Broen! Min favoritt krimserie! Ja, jeg vet NRK allerede har begynt å sende den – men jeg har planer om å spare opp absolutt alle episodene og ikke se før siste episode er sendt på tv. Ta meg et skikkelig maraton med den godeste Saga trampende rundt på skjermen, hehe.

… jeg er glad for at jeg i romjulen tok et skikkelig tak her hjemme, og ryddet alt av skuffer og skap. Nå gjenstår bare boden og gjesterommet, så er jeg ferdig for denne gang. En haug av klær har jeg også fjernet fra klesskapet, så jeg tenkte det straks var på tide med et nytt snapsale. Det skal bli fint! Noe av det beste jeg vet er faktisk å ha stålkontroll her hjemme, følelsen av å vite at ting er strøkent til og med der jeg ikke kan se – den er innmari digg. Ja, jeg er gal! Haha..

… sist, men ikke minst; det er et helt nytt år! Det er kanskje klisjé for mange, dette med «nytt år, nye muligheter» – men jeg har personlig alltid elsket følelsen som kommer med et nytt år. Det er en ny start, på en måte! På tide å legge bak seg småkjipe ting som skjedde i fjordåret, sette seg nye mål og jobbe strategisk mot dem. Legge nye ferieplaner, være glad for de nye månedene vi har i møte og ikke minst starte januar med et godt humør. Jeg er helt sikker på at 2018 kommer til å bli superfint, jeg har en ordentlig god følelse på dette året.

2 kommentarer

  1. Så fin liste<3

    1. kristinaandersen

      <3 <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *