ADAMS MATKASSE: EKSPRESSKASSEN

Adams Matkasse har jeg som dere vet lenge vært fan av, og har hatt matkasser flere ganger de siste årene. Det er rett og slett skikkelig hverdagsluksus, og så er det jo så koselig når kassen blir levert på døren! Mandagkveld dalte snøen ned utenfor, og klokken 16.30 ringte det på døren. Der stod en snill mann med verdens største smil, ga meg matkassen og ønsket meg en fin kveld. Så koselig! Siden mandag har jeg hatt god middag hver eneste dag, og jeg tenkte å dele en liten videosnutt med dere fra en koselig tacodate sammen med en merkelig entusiastisk lillebror 😉

Kassen jeg har hatt denne uken heter «ekspress for to», den er Adams desiderte bestselger og det forstår jeg godt. Ingen av middagene i kassen skal ta lengre enn 20 minutter å lage, og kassen kommer med «lite oppvask-garanti». Helt fantastisk genialt! Som alltid inneholder alle Adams Matkasser utelukkende norske og gode råvarer av den beste kvalitet – både kjøtt, fugl og fisk.

25% rabatt på dine to første leveranser

Nå har jeg et fantastisk nyttårstilbud til dere lesere, hvor dere får 25% rabatt på dine TO første leveranser hos Adams Matkasse. Rabattkoden du må bruke er TAKKKRISTINA, og den gjelder på hele handlekurven din – altså på både matkasser og eventuelle tilleggskasser. Dette er kun hvis du er ny kunde, og du kan bestille HER.

14 kommentarer

 1. Fine du!

  1. kristinaandersen

   <33

 2. Denne kassen så digg ut.Blir så fristet av dine alltid fine og fargerike bilder.Skal bestilles nå.

  1. kristinaandersen

   Så kjekt!! 😀

 3. Hei! Jeg husker du anbefalte en serie, spenning / thriller for en tid tilbake…. Husker dessverre ikke hva den het eller hva den handlet om.. Men det var et par som møttes, også viste det seg at en av de ble mer og mer psyk, men som seer visste man ikke hvem man skulle tro på. Gir det mening, vet du hvilken serie jeg snakker om? Takknemlig for svar! 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Vilde! Det høres ut som at du kanskje tenker på Liar? Den er suuuperbra, og du finner den på HBO <3

 4. Hvor er den fine stekepannen din fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Eva Solo 🙂

 5. Moro med video fra dere to.Denne matkassen så veldig god ut,må bestilles,takk for tipset.

  1. kristinaandersen

   <3

 6. Hvordan kamera filmer dere med her? 🙂 Flott video!

  1. kristinaandersen

   Her filmet vi bare med iphonen 🙂

 7. Kor er det blå serviset frå? 🙂

  1. kristinaandersen

   House Doctor 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *