UKENS JULEFILM

En gang i uka denne måneden, kommer jeg til å tipse dere om stemningsfulle julefilmer. Noen har dere kanskje sett før, mens andre kan være nye. En ting er sikkert – julefilmer er så himla koselig og hører virkelig desember til! Har du noen fine tips til meg på nettopp julefilmer? Kom gjerne med de, i kveld skal det nemlig inviteres til filmkveld og hygge her hjemme.

CHRISTMAS WITH THE KRANKS

Ekteparet Luther og Nora har alltid vært over gjenomsnittet glad i julen, feiret stort med alle de er glad i og dekorert huset sitt i alle julens flotte farger sammen med resten av det sjarmerende nabolaget i Hemlock Street. De har feiret under trygge og lykkelige omstendigheter hvert eneste år, men dette året skal det bli annerledes. Parets eneste datter Blair bestemmer seg nemlig for å reise bort, noe som gjør at Luther og Nora gruer seg til en ensom og stille julefeiring. Men, en kveld får Luther en idé om å gjøre noe annerledes. Han vil nemlig boikotte julen og rømme avgårde til Karibien. Palmer, sol og strand virker plutselig hakket mer fristende enn en ensom jul hjemme alene. Nora blir raskt med på idéen, men nabolaget blir ikke like happy når de får høre om ekterparets merkelige planer.. Ingen snømann på taket og ingen seier til gata under den årlige julekonkurransen – kun fordi Luther nekter å dekorere huset. Krangelen med naboene er i gang, og ting blir ikke mindre kaotisk når Blair plutselig ringer fra flyplassen og forteller at hun kommer hjem til julaften likevel…

Skjønn, hyggelig og morsom film som uten tvil gir julestemning. Du finner den på netflix. ♥

18 kommentarer

 1. Snekker Andersen og Julenissen, som kom ut i fjor(?). Ligger ute på viaplay. Så koselig film! 😍

  1. kristinaandersen

   Den er så SKJØNN!! Elsker den <3

 2. Elsker alle julefilmer!! Tips til deg: Det går overdrevne kjærlighets-julefilmer hver kveld både på fem og 6 🙂

 3. Kristin Haugen Granli

  Den er ikke på Netflix…

  1. kristinaandersen

   Da må de ha fjernet den 🙁 <3

 4. Så koselig. Julefilmer er virkelig så koselig. Denne posten kan jeg like! Så «a prince for Christmas «forrige dagen, en veldig søt julefilm. «A christmas melody » som går på tv6 i kveld. Eller » a cinderella christmas» «oh christmas tree» «a Christmas kiss». Tv6 sender julefilmer hver kveld så bare å sette på opptak. Kos deg masse. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Åååå tusen takk for tips, Anja! Disse er notert 😀

 5. Hei fine du! Jeg finner ikke denne filmen på Netflix? 🙁

  1. kristinaandersen

   Ikke?? Nei så kjedelig!! 🙁 Da må de ha flyttet den.

 6. Hei:)

  Når får vi vite om prosjektet til deg og Ida? 🙂 føler det er en god stund siden du nevnte det.

  1. kristinaandersen

   Det var podcast vi skulle lansere, Wull & Andersen show. Men det blir ikke noe av 🙂

 7. Anbefaler på det sterkeste «En dag uten krig» (http://www.imdb.com/title/tt0424205/?ref_=nv_sr_1). Filmen tar for seg førjulsdagene på fronten under første verdenskrig i 1914, sett gjennom øynene til soldater på begge sider- og den ene dagen de legger konflikten til side for å feire en slags jul sammen. (Filmen er basert på virkelige hendelser). En bittersøt og nydelig film! Jeg må se den før jul hvert år 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Oda! Den må jeg sjekke ut <3 Men hvor finner jeg den?

   1. Har ikke funnet den på noen av de norske streaming-tjenestene, så jeg ser gjennom solarmoviez.ru 🙂

 8. Har du trikset litt med netflixen din? Har vært flere filmer du tipser om på Netflix som ikke ligger der…

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg deler netflix med Nina, så den er ikke trisket med. Jeg så den på netflix i fjor.

 9. Åååh du må se «The Christmasland» på TV2 sumo, herved min favorittjulefilm. Så skjønn!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! Den skal jeg sjekke ut i kveld 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *