FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Første søndag i advent er endelig her, og disse dagene er jeg så utrolig glad i. Det er jo så innmari koselig! Denne søndagen har vært helt nydelig helt siden jeg stod opp, hvor det var vennefrokost hos meg, før vi dro videre på julegudstjeneste og konsert. Så utrolig fint og bare god stemning! Litt utpå dagen trosset jeg glatta og kjørte hjem til mine foreldre, hvor mamma hadde disket opp en helt fantastisk middag til oss. Ribbe, poteter, brun saus og masse godt tilbehør Noe av det aller beste jeg vet om, og ekstra godt siden dette var årets første julemiddag for min del.

★ ★

Nå skal jeg kose meg hjemme sammen med familien ett par timer til, før jeg tar turen hjem til meg selv og skal ha litt alenetid før en ny uke braker løs. I kveld er det jo siste uke i Farmen før det er tid for finale, og jeg har levd meg så alt for mye inn i dette programmet at det kan umulig være normalt… Hvis ikke Halvor vinner i kveld kommer jeg seriøst til å begynne å gråte, haha! Flere av oss som heier på denne supermannen eller? Flink til å jobbe og med et hjerte av gull – jeg liker han så utrolig godt! Så i kveld blir det lave skuldre frem til tvekampen begynner, og så gleder jeg meg maks til morgendagen. Håper alle sammen har hatt en kjempefin søndag så langt?

24 kommentarer

 1. Hei. Ser at du har sånne store tepper under sofaen, hvor kjøper du de fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Mia! Tenker du på teppet jeg har hjemme? Det er fra Bohus 🙂

 2. Så kooselig , skikkelig fint pyntet også 😃Hvor er telysholderne fra?
  Klem

  1. kristinaandersen

   Jeg er usikker, dette er hjemme hos mamma <3 Klem!

 3. Høres ut som en kjempekos søndag:) og moren din er så snill og flink som lager så deilig middag! Jeg heier også på Halvor og håper virkelig han vinner i kveld!

  1. kristinaandersen

   Jaa, mamma er superflink <3 HEIA HALVOR!! 😀

 4. Ser utrolig koselig ut! aah, julen er en helt magisk tid..

  Jeg lurer på hvordan en typisk jobbdag for deg ser ut? vil du si at det er krevende å være blogger? Hva er positive og negative sider?

  Ha en super søndag videre fine deg:*

  1. kristinaandersen

   Åh, det er vanskelig å svare på Christina! Som regel våkner jeg 06.30, jobber to timer og drar på trening. Jobber videre fra 09.30 til 16.30, og har enten fri resten av ettermiddagen eller så jobber jeg litt på kveldene hvis jeg har mye å gjøre. Dette er ingen fasit selvsagt, noen ganger kan jeg ta meg fri – fordi jeg har jobbet inn. Deilig å ha frihet til å velge selv, men heldigvis er jeg strukturert 🙂 Klem!

 5. Håper kristian vinner:-) Synes han fortjener det mer enn Halvor! Halvor blir for mye. Enten er han kjempesint eller superglad, og tror han vet alt.. Finnes ikke ydmyk! Kristian er kjempeflink og står på!:)

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg forstår hva du mener. Men han kan jo ALT, så da er det vel lov å være litt verdensmester tenker jeg :p

 6. Mammen din er bare så utrolig flink til å diske opp! Og så fint foreldrene dine har det! Ha en fin søndagskveld, og en god kommende uke <3

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk, Marie! Mamma er veldig flink og har det så koselig <3 Nyt kvelden videre du også 😀 God klem!

 7. Super blogg!:-)
  Kunne du skrevet et innlegg om forslag til pakkelek på jentejulebord? På forhånd takk:-)

  1. kristinaandersen

   Åh, pakkeleker er jeg ikke god på :O Spør Ida, hun er god på leker mener jeg <3 Klem!

   1. Ser nå at jeg ordla meg feil, forslag til gaver enn kan kjøpe å ha med på pakkelek:-)

 8. Så fantastisk og for et bord!! Dette virker som en perfekt førjulssøndag. Jeg skal på min siste nattevakt nå, jeg gleder meg til å bli ferdig med denne helgen jeg. Heldigvis har jeg fri helt til neste onsdag, så da skal jeg kose meg masse. Jeg er hundevakt for mamma og pappa sin hund da de er på ferie, så da skal jeg og vofsen kose oss i huset dems med mye trening og julekos!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Flinke deg Anja, som alltid står så på! Kos deg med hudevofsen, det er sååå koselig med dyr 😀 God klem og ha en fin nattevakt <3

 9. Du er så flink til å ta vare på leserene dine og svare de! Tommel opp!!! Så derfor håper jeg du svarer meg også,…..hvor har du kjøpt blusen din som du har på bildet her?!? Åsså må du si til moren din at hun er KNALLFLINK til å pynte og diske opp! Ha en fin førjulstid!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Else <3 Den er fra Sand Copenhagen 🙂 Klem!!

 10. Kan du spørre din mor hvor det sorte vitrineskapet er fra? Hils henne å si hun har det veldig fint hjemme:)
  Og du har fin blogg!!

  1. kristinaandersen

   I will! Tuusen takk Mari <3

 11. Herreguuuud mora di er flink til å ordne og styre. 😋 skrev til deg på insta, men det får du kanskje ikke sett 🤔 Lurte på om du viste hvor serviettene er fra – og de svarte små trærne som står på bordet 🖤

 12. Hva heter den kaken den ser utrolig god ut ? kan du dele oppskriften?

  <3

 13. hei! er det mulig å få vite hvor de svarte telys holderene er fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *