DATE MED BESTIS

Det var så digg å ringe inn helgen sammen med bestevenninna i går. Vi trosset kulda og trasket rundt i byen i håp om å finne en koselig spiseplass, til tross for at vi hadde glemt at det er julebordsesong. I disse tider er det umulig å få bord uten reservasjon, men jammen hadde vi flaks til slutt og fikk komme inn i varmen. Det ble et glass vin på oss begge, deilig middag og gode samtaler om alt vi bryr oss om. Som Celina sa: «nå følger jeg meg voksen». Er det ikke sånn voksne folk gjør da? Spiser god middag og nipper på et glass rødvin? Det tror jeg, og jeg liker det! Tusen ganger bedre enn å bøtte nedpå hele flaska og rave rundt i vinterkulda. I disse dager føler jeg meg helt ferdig med å dra ut, det er så mye annet fint jeg vil prioritere og som jeg liker så mye bedre. Men så skal jeg jo ut og på julebord neste helg, og selv om det ikke frister akkurat nå – så jeg håper rakkefanten i meg kan våkne litt til den tid.

Lite bildedryss fra en koselig gårsdag kommer under her ♥ Skal vi flinkere til sånt nå i desember, vise hverdagslige og koselige ting. Det er jo det denne tiden handler om. Være sammen med de man er glad i og nyte dagene litt ekstra, ikke sant? Og beklager crappy bilde av meg, Celina er bare ingen fotograf og får det liksom ikke helt til uansett hvor mye hun prøver. Sånt blir det bråk rundt bordet av, haha! Jeg er jo i litt identitetskrise om dagen, i går bestemte jeg meg tydeligvis for å kjøre skappel junior greia mi igjen. Du vet, strikkegenser og naturlig look. Angret litt når alle løp rundt i kjoler som glitret mer enn julehuset Melania Trump, men man kan ikke vinne hver gang..

⋅ weekend ⋅

Her skal jeg gjøre meg klar til en superfin dag med masse jobb, før Knollen kommer til meg for å spille inn ny video. Den kommer allerede i morgen! Fin start på lørdagen til dere alle ♥

6 kommentarer

 1. Så koselig!
  Jeg lurer på hvordan det går med snusslutten?? er du snusfri?

  Fortsatt god helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Neei, ikke enda 🙁 Prøvd å slutte to ganger til, men det går ikke.. Jeg tenker at nyttårsløftet mitt er at fra 1.januar 2018 er det slutt på alt av snus 🙂 Klem og goood helg <3

 2. Fine jenter!

  1. kristinaandersen

   <33

 3. Hei!

  Først, jeg elsker bloggen din. Den gir meg skikkelige julestemning for tiden! Men jeg lurer på noe, bryr du deg noe om miljøet? Føler du er en av de store bloggerne som veldig sjeldent snakker om hjertesaker. Hvordan føler du at du bidrar til å gjøre noe med miljøkrisen?

  1. kristinaandersen

   Så koselig, Martine! Tusen takk. Hjertesakene mine er dyrevern og eldreomsorg, som jeg har blogget om og jobbet med masse de siste årene 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *