SAMLE DINE JULEØNSKER PÅ EN PLASS

Dette innlegget har jeg gledet meg så til å skrive! At jeg gleder meg til jul er ingen hemmelighet, og mens jeg skriver dette sitter jeg å småsynger til Céline Dion sin fantastisk fine The Magic Of Christmas Day. En av de fineste julesangene jeg vet om, elsker den! Dette innlegget skal handle om nettopp jul, juleønsker og hvordan man kan gjøre akkurat dette litt lettere. ♥

gather all your wishes in one place

Desember kan (dessverre…) fort by på stress for mange, det er et dryss av julegaver som skal kjøpes og ønskene er mange. I år som i fjor, kommer meg og min familie til å bruke Regaloy sin supersmarte wishlist app, som rett og slett er en app som lar deg dele juleønskene dine med de du ønsker. Du oppretter din egen profil, velger hvem du ønsker å dele listen din med og legger inn det du ønsker deg til jul med bilder, beskrivelser og eventuelt hvor ønsket ditt kan kjøpes. Slik kan de rundt deg ha kontroll på ønskene dine, og hvis noen har kjøpt gaven? Da trykker man på «kjøpt», som vil vises for resten av familien at gaven allerede er ordnet – selvfølgelig uten at du får se det selv. En helt fantastisk smart og lett måte å holde kontroll på både ønsker og julegaver, ikke sant? Jeg er storfan av Regaloy sin app!

last ned regaloy sin app her

❥ ❥ ❥

Jeg har gjort min ønskeliste offentlig, så kan dere søke meg opp og ta en titt hvis dere er nyskjerrige på hva jeg ønsker meg til jul 🙂 Kristinas Juleønsker heter siden min, så koselig. ♥ Appen kan forresten lastes ned på appstore og i google play, og du finner nedlastingssiden HER.

13 kommentarer

 1. Hvor blir av videoen av deg og Knollen? 🙁

  1. kristinaandersen

   Den kommer denne uka. En video i uka, som jeg fortalte <3

 2. så smart! appen er lastet ned og tatt i bruk 😀

  1. kristinaandersen

   Yay 😀

 3. Hei! Kan ikke finne juleønskene dine i appen. Ble så nysgjerrig! 🙂

  1. kristinaandersen

   Profilen er åpen, så du skal se det ved å trykke på Kristinas Juleønsker <3

 4. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne begynt å merke innleggene dine bedre for reklame? 🙂
  Er umulig å se at det står annonse når det er skrevet i lysegrått OVER overskriften. Er ingen som ser der når man leser innlegget 🙂 Det kommer heller ikke opp på bloglovin at det er annonse når du merker der 🙂

  Sier det ikke for å være slem, men jeg klarer rett og slett ikke å se det når du reklamerer, så vil gjerne bli oppmerksom på at det jeg leser er reklame på en bedre måte 😀

  1. kristinaandersen

   Beklager at du føler det, Cathrine. Jeg vet mange er enig med deg. Så fremover skal jeg merke på en mer synlig måte 🙂 Klem!

 5. Fine Kristina! Kan ikkje du bytte header til eit bilde der du smiler og stråler? Får vanligvis så ekstremt god energi av headeren din, men denne var så alvorlig. Du var skikkelig fint (som alltid), men savner den sprudlende og vakre deg <3

  1. kristinaandersen

   Jo, det kommer ny i helgen <3

   1. Jippi! 😀

 6. Hei! Jeg lurer bare på hvorfor du ikke publiserer kommentarer under listerine innlegget ditt? Jeg er tannlegestudent og synes det er synd at du skal fronte en merkevare som ikke er anbefalt av tannhelsepersonell til den bruken du beskriver (ref. rett etter tannbørsting). Da er ikke Listerine godt nok og hvorfor bruke fluorskyll med for lavt innhold av fluor når man kan oppnå en bedre beskyttelse og like frisk smak (til omtrent samme pris) bare ved å bruke riktig type?
  Dette er ikke kritikk til deg Kristina, men mer en oppfordring til å spre riktig tannhelseanbefalinger.

 7. Hei, Hvor er genseren din fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *