HEI MANDAG!

Denne mandagen var det mildt sagt skikkelig digg å starte, for jeg har rett og slett hatt verdens mest produktive helg. Klapp på skuldra til meg selv! Brukt dagene til jobb, hele lørdagen var Knollen her og vi filmet til det nye videoprosjektet vårt. Bare å glede seg, dette blir så innmari bra! På kvelden dro jeg til Celina, hvor vi skulle se julefilm, spise sushi og kose oss. Problemet er bare at det ikke finnes så mange gode julefilmer sånn egentlig, bortsett fra klassikerne vi allerede har sett. Er dere ikke enige? For barn er jo utvalget enormt, men det er liksom det føler jeg. Bestis ble smådesperat etter julestemning, og smalt ut at «alt jeg vil er å se en julete film, med vokse mennesker som gjør julete ting!». Hahaha! Vel, vi lykkes ikke helt i letingen vår, så da endte vi opp med Love Actually – en klassiker jeg har sett minst tyve ganger. Men på merkelig vis er den like fin hver eneste gang likevel 😉

Her er jeg maks klar for å starte uken best mulig, jeg shinet nemlig over leiligheten i går og gjorde det meste klart for at denne uken skal gå smooth. Så nå skal det jobbes i noen timer, jeg skal blant annet prøve meg på noen spennende oppskrifter jeg vil dele med dere, redigere nok en video og gjøre litt regnskap. I ettermiddag bytter jeg ut treningssenteret med en lang tur i bymarka, best å utnytte finværet skikkelig når det først er her. Kan du også lage deg en god start på mandagen? Jaa! Så sees vi selvfølgelig igjen litt senere i dag. ♥

holzweiler skjerf – maud genser – ysl veske

19 kommentarer

 1. Herreguuuuud, for noen fine bilder av deg <3<3 ha en super mandag, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Julie, så snill du er 😀 God klem fra meg, håper mandagen din blir alle tiders <3

 2. Du er så herlig!! Blir sååå glad når jeg titter innom her. Du motiverer og inspirerer på alle plan. Herlig <3 Ha en nydelig mandag videre, det skal jeg også!!

  1. kristinaandersen

   Så utrolig koselig melding å få, Charlotte! Du er god <3 Nyyyt mandagen, håper dere også har finvær i dag 😀

 3. Hei, hva skjedde egentlig med prosjektet til deg og Ida? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Camilla! Det var prodcast vi skulle lansere, men jeg tviler på at det blir noe nå 🙂

 4. Hvis du vil se en morsom julefilm du ikke har sett før anbefaler jeg «bad moms christmas edition», som går på kino nå 😀 så den i går, skikkelig jentefilm med en juletwist!!

  1. kristinaandersen

   Sett den! Supergøy film, vi digget den 😀

 5. Nydelige bilder.

  1. kristinaandersen

   <3

 6. «A Christmas Carol» med Jim Carrey setter alltid igang en liten julegnist hos meg, hvertfall ^^,

 7. Må bare tipse deg om julefilmen Christmas with the Kranks, eller O jul med din glede. Det er min favoritt julefilm!

 8. Du må se tomten er far til alla barnen/utro med nissen. Kjempemorsom!

 9. Hallo! Da må du se fred clause. Den er så utrolig koselig og morsom.

 10. Søk på Christmas på Netflix. Da kommer det noen fine. De er ganske enkle, men av og til er det veldig koselig. Så det kommer en i november som heter noe mer prince og christmas!
  Jeg gleder meg til jul på bloggen din. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anja 😀

 11. Du ser så fresh ut og stråler god energi! <3
  Jeg kan anbefale "Hjem til jul" – den er noen år gammel da, så du har sikkert sett den…hvis mot formodning ikke; do it! 😀

  1. kristinaandersen

   Har sett den, kjempe koselig klassiker <3

 12. hvor har du kjøpt det finte skjerfet ditt, og hva er prisen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *