VERDENS STERKESTE CHILI CHALLENGE

Tidligere denne uka hadde jeg og livets regnskapsfører en challenge, vi skulle spise verdens sterkeste chili på film. Carolina Reaper. Jeg har googlet i ettertid og sett andre sine reaksjoner etter å ha smakt på denne type chili, og jeg må si jeg er sjukt imponert over meg selv. Haha! Jeg hadde egentlig trodd det skulle rakne fullstendig for meg, men jeg klarte å holde roen – selv om hele kroppen ristet og jeg sleit med å snakke 100% riktig fordi det var full brann i munnen. Det var ekstreeeemt sterkt! Men den godeste Geir? Pustebesvær har fått en ny mening….

Trykk på HD for best kvalitet.

29 kommentarer

 1. HahaHA! Dere to!

 2. Hahahaha jeg ler godt!! Herlig

 3. HAHA!! Æ Dør av latter! Herregud å vitti!!!
  Spiste den selv ei gang med en feiltagelse , og la oss bare si det sånn at det var verre nå det skulle ut :p aldri hatt D så vondt i hele mitt liv. Så ut som bongo fra Kongo etter å ha hatt det der i munnen :p

  1. kristinaandersen

   HAHAHA stakkars!!

 4. HAHAHA!!! Dere to er helt herlige! Fikk litt vondt av Geir altså, det så ikke så behagelig ut akkurat, hah! Alt han gjør for deg, FOR en fyr da! Ha en nydelig søndag videre, finingen <3
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha, Geiremann får gjennomgå! Nyt søndagen, Charlotte <3

 5. Haha rått !!!
  Digger regnskapsføreren din😍
  Så snill og morsom !!! Haha!

  Og du da, imponert over at du tålte det såpass bra !

  1. kristinaandersen

   Haha, ikke sant! Maks overrasket over meg selv :p

 6. Fantastisk.

 7. Gud, dere to altså!! Jeg ler! Stakkars Geir, fikk helt vondt av han! Imponert over alt han gjør for deg! Du tålte det virkelig bra da, Kristina! Hardhaus!:D

  1. kristinaandersen

   Hahah ikke sant! Hardhaus, ønsker meg det til kallenavn 😀

 8. Sykt morsom!! Elsker videoene. Kan jeg spørre hvilket kamera du filmer med?

  1. kristinaandersen

   Et lite canon, fungerer kjempefint 😀

   1. Vet du modellen? 😊

 9. Kristin Haugen Granli

  Stakkars mann! Blir helt kvalm her haha, håper han kom seg igjen 🙂

 10. Hahahah Geir er fantastisk, dere to altså! Vi hadde spising av Habanero som en challenge på nyttår for noen år siden og da var det noen som måtte til legen, så dette er ikke småtteri! Godt gjort 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha tuller du? Fy søren så tragikomisk! Var livredd det skulle skje med meg, men utrolig nok klarte jeg det fint :p

 11. sandra erfjord

  Hahaha, fantastisk! Geir burde få en medalje for dette her 😉

 12. Så mer ut som en habanero mtp størrelsen, men den er sterk den åå ! Tøffe dere er som prøver! Typen min maser at jeg skal prøve, men tørr ikke.. Han er en chili elsker

 13. Hæ? Du spyttet den jo ut. Man skal spise den vettu. 😉

  1. kristinaandersen

   Du trenger ikke svelge chilien, det har ingen effekt for smerten du får i munnen sies det 🙂

 14. Hahaa, ler så av de videoene dine!! Hvor er genseren din fra? Kjempefin:-)

  1. kristinaandersen

   Haha! Den er fra hm trend 😀

 15. Haha jeg liker deg og Geir sammen 🙂 morsomme!!

  Jeg så en snap du la ut i går, Milo lå på et sånt saueskinn lignende teppe foran peisen, jeg lurte på hvor det var fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Husker ikke merke søta, det er ett år gammelt :/ <3

 16. Ha ha.Altså jeg har aldri kommentert på blogg før men denne filmen av dere var så morsom😂😂..

 17. haha! ler aldri så mye som når jeg ser videoene dine! herregud rekneskapsføreren din må være verdens råeste! utrolig morsomt!!

 18. Hahaha, ååååååå. Dette elsket jeg!! =D Og Geir er jo tidenes mann!

 19. Dette er ikke en carolina reaper. Tror du har blitt skikkelig lurt av han du kjøpte den av. Carolina reaper blir langt ifra så stor som den dere har, og ser helt vortete or rar ut, også lukter den helt forjævlig. Dette ser ut som en habanero? Dessuten når dere skal spise en chili, så må man spise hele greia. Frøene og slimhinnen til chilien sitter helt i toppen ved stilken – helt i bunn (der du spiste) smaker den bare paprika 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *