PARTY SEASON FAVES

. . .

Julebordsesongen nærmer seg virkelig med stormskritt, og jeg gleder meg så utrolig mye! Første julebord ut for min del blir 8.desember, tradisjonen tro blir det julebord med Marthe, Geir og denne gangen også Nikolai 🙂 Fytti så koselig det blir! Angående antrekk så er jeg i tvil hva jeg ender opp med, jeg har aldri vært en kjolejente – men fine topper og jumpsuits er mer min greie.

golden rings HER / burgunder topp HER

♥ ♥

To favoritter hos meg, som uten tvil skal brukes fremover. De gulløredobbene er så utrolig fine, og jeg fikk nesten bakoversveis når jeg så prisen. Bedre kan det ikke bli, gull er superfint sammen med burgunder. Gleder du deg til julebord og julehygge, og har du noen fine planer?

13 kommentarer

 1. Elsket ringene!

  1. kristinaandersen

   Jeg å! Så sykt fine 😀

 2. Såå lekkert.Må bare ha dette.

  1. kristinaandersen

   Så gøy 😀

 3. Hei, er øredobbene nikkelfrie? 😊

  1. kristinaandersen

   Det aner jeg ikke <3

 4. Lekkert. Det er gøy med julebord. Men både på jobbens og venninnenes julebord i år, så jobber jeg. Så enten får jeg gå all in på nyttårsaften, eller så må jeg ordne meg noe annet!! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Hvem er Nicolai? 🙂

 6. Nikolai som er kjæresten til Marthe?;)

  1. kristinaandersen

   Hehe, nei. Det er en venn av meg 🙂

 7. Syns du fortjener litt skryt! Du virker som ei veldig ålreit, hardtarbeidende jente. Så tommel opp!:)

  1. kristinaandersen

   Så god du er! Takk for fine ord, Elise <3

 8. Så fine både øredobbene og toppen var! Nydelig farge 😍
  Tradisjon tro skal jeg på jentejulebord med flotte venninner denne jula! Gleder meg masse. ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *