PLANER FOR DAGEN

Video med Geir: i dag skal det endelig spilles inn en ny videoblogg med livets mann, som jeg er så heldig å ha til regnskapsfører. Sendte han ei melding og spurte om han hadde lyst å stille opp, da bloggen min trenger litt glede igjen. Og gjett om han sa ja! Jeg har en innmari morsom plan, vi skal nemlig spise verdens sterkeste chili foran kamera – hehee…… Litt usikker på hvor bra akkurat det går, men det finner vi vel fort ut av tenker jeg.

Til behandling: jeg gikk på en liten smell på trening i går, det å ta hundre kettlebell swing med en 16 kilos kule var for tung belastning for ryggen min. Men denne gangen har jeg vært flink og fått behandling allerede i dag, så jeg håper det kan fikse seg i rekordfart. Jeg har jo hatt en ryggskade tidligere som gjorde at jeg ikke kunne trene på over fire måneder, så håper jeg slipper litt bedre unna denne gangen. Jeg krysser fingrene for at det bare er en muskelstrekk 🙂

Kjøpe ny sofa: dette gleder jeg meg så utrolig mye til! Etter en uke på madrass i stua så er jeg ganske lei, hehe. I dag kommer det endelig ny sofa på plass her hjemme, og jeg er skikkelig spent på hvilken modell jeg ender opp med og håper det blir kjempefint her hjemme uansett. Mine foreldre henter meg når de er ferdig på jobb, så skal vi ut på en aldri så liten sofarunde sammen.

Gladmelding: ellers har jeg en god nyhet til dere. Den godeste Queen B, Knollen, brosjan, youngmoney eller det han egentlig heter – Eirik, har endelig gitt meg klarmelding til faste videoblogger. Så to ganger i måneden vil det slippes ny film med oss, og det vet jeg vil glede mange der ute. Inkluderte meg selv! Lommeboka mi er derimot ikke glad, det måtte til en aldri så liten lønnsforhøyelse for å få Knollen med, i tillegg til et løfte om at det kommer mer i fremtiden. En ting er sikkert, den gutten kan forhandle. Jeg lurer på om Knollen har gått på pengeskolen i skjul?

fin start på torsdagen til dere alle. ♥

17 kommentarer

 1. Skal dere spise Carolina Reaper? Det blir en vond opplevelse tror jeg🙈

  1. kristinaandersen

   Yep! Ligger to stk i kjøleskapet, haha.. Glad jeg ikke vet hva jeg går til, for har en følelse av at det blir et mareritt :p

 2. Er du fortsatt på besøk på omsorgsenteret? Lenge siden du har skrevet noe om det.

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg har hatt en pause siden i sommer pga tiden strekker ikke til. Vi får se hva jeg gjør fremover, men akkurat nå er det så mye å gjøre at jeg vil prioritere min egen mommo når jeg først skal ha en «fridag» 🙂

 3. Bolia har 50% sofaer nå

  1. kristinaandersen

   I know, men jeg skal ikke ha Bolia akkurat nå 🙂

 4. Uff, jeg tåler ikke sterkt mat for fem flate øre, så jeg hadde ikke overlevd det der, tror jeg.. hah!! Gleder meg til å se resultatet da, hihi.. Og Knollen, herregud, jeg må le meg ihjel. Den gutten kan forhandle ja! Gleder meg til flere videoer med dere – dere er litt av et radarpar når dere setter i gang, hah!! Håper du får en nydelig dag, og at ryggen kommer seg fort <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Haha! Gleder meg jeg å 😀 Fiiin dag til deg Charlottemor <3

 5. Nydelig genser! Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Hei Marte 😀 Den er fra Malene Birger. Klem!

 6. For en utrolig fin farge på genseren din! Hvor er den kjøpt? Ha en fin dag videre! 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er fra Malene Birger. Klem!

 7. Gøy! Hvor mye får han i «lommepenger» for dette? 😮

  1. kristinaandersen

   Det blir ekstra på lønna han får hver måned, han jobber jo i firmart mitt 🙂 Gleder oss (meg, haha!) veldig <3

 8. Uff, du kommer jo tilmå ta livet av Geir;-) Hvor mye tar Knollen nå til dags?

  1. kristinaandersen

   Hahaha! Han får fast lønn i måneden, som nå er høyere. Han er ansatt i firmaet, og har vært det de siste tre årene 🙂 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *