DET GIR MEG SÅ MYE

Jeg er overbevist om at man skal velge bevisst hvem man bruker mest tid på her i livet. Sile ut de som sliter deg ut, og bruke masse tid med de som tilfører deg gode ting. Da snakker jeg positivitet, energi, motivasjon og glede. Jeg har ikke tid til negative folk i livet mitt, og jo eldre man blir – jo klarere ser man slike ting. Jeg elsker å ha gode og dype samtaler med folk, som handler om livet, ting vi tenker på og ting vi bryr oss om. Snakke om ting som betyr noe. Det er det få ting som slår! Og i går hadde jeg en helt magisk kveld sammen med Elaine og Belinda, hvor vi løste verdensproblemer for oss selv og har samtaler som gir meg ting å tenke på. Verdens fineste søstre som jeg setter så utrolig stor pris på! Jeg er heldig som har så fine folk i livet mitt, det er i hvert fall helt sikkert.

Her våknet jeg for en time siden, og jeg er straks klar for trening. I dag blir det rett og slett crossfit, innmari digg å komme på trening, få en ferdiglaget økt og ikke tenke noe særlig mer enn å bare gjøre. Gleder meg til følelsen etterpå, det er jo det som er det beste med nettopp trening! Ikke alltid så lett å makke seg til gymmet når høstmørket regjerer utenfor, men fy søren – det er bare til å gjøre det likevel. For er det noe som er 100% sikkert at gir endorfiner og energi til resten av dagen – så er det fysisk bevegelse. Yay! Fin start på onsdagen til dere alle sammen, og stor klem fra meg. ♥

malene birger kåpe & sko – samsøe lue – vero moda jeans – celiné veske

22 kommentarer

 1. Ha en fin dag! 🙂 du kledde forresten skikkelig godt lue, haha!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, søta 😀

 2. Kristina, jeg håper du kan ta dette som konstruktiv kritikk, for jeg mener virkelig ikke noe annet med det <3 Du er så nydelig i deg selv, så ikke airbrush ansiktet ditt på den måten som er gjort her! Da blir bildet så unaturlig og den gløden du egenltig har kommer ikke godt nok frem. Ha en fin dag, fine deg <3

  1. kristinaandersen

   Med hånden på hjertet, ansiktet mitt er ikke airbrushet <3 Jeg er ekstremt heldig med huden min, og bruker i tillegg et innmari godt pudder som gir "brushet" effekt over sminken, så det er det eneste i så fall. Enig i at det kan se sånn ut på disse bildene, men er det noe jeg aldri redigerer – så er den huden min 🙂 Klem!

   1. Du er så heldig! Bruker du fortsatt elixir? Jeg brukte det tidligere og var så fornøyd, Men fikk for meg at jeg ville prøve noe nytt, og huden er ikke den samme lenger. Tror jeg må gå tilbake til elixir!

   2. kristinaandersen

    Jeg fikk også for meg at jeg måtte prøve noe nytt, så nå er jeg i gang med å teste litt forskjellig. Blant annet Environ som jeg har brukt nå de to siste ukene. Veldig fornøyd så langt, men så elsker jeg virkelig Elixir. Men etter å ha brukt dette merket i tre år, har jeg hørt huden skal bytte produkter og få en forandring? Derfor jeg prøver meg litt frem nå, fordi jeg følte huden stod helt stille 🙂

 3. HELT enig! Det er ikke nødvendig med 15 «nære» venner, om halvparten eller mer, i grunn gir deg mest negativt enn positivt. Jeg har mine få jeg kjenner jeg kan snakke med om alt, uten å bli dømt herfra til månen. Det er så deilig! Du er et fint vesen, Kristina. Elsker når du byr på deg selv – det er så fint å lese <3 Nydelige bilder av deg også!! Fine fine du.
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   Så enig Charlotte! Og tusen takk, gode deg <3 Håper onsdagen din blir alle tiders!

 4. Åh guuuri for et antrekk! Gorgeous!

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte det Cathrine, takk 😀

 5. Så utrolig vakker du er, dette antrekket kledde du! Du er så utrolig tøff og full av positiv energi, selv i tunge perioder hvor alt kan virke litt mørkt <3 koser meg med å lese bloggen din.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, snille gode du <3

 6. Tenker du noen ganger på det at du «rangerer» vennene dine og omtaler noen som «best»? Og at det kan gjøre at de andre vennene dine føler seg mindre verdt? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har noen bestevenninner, og mange venninner 🙂 Det vil jeg tro er helt normalt. Er veldig flink til å ta vare på alle jeg har i livet mitt, så jeg tviler på at noen i livet mitt føler seg mindre verdt <3

 7. Såå fin kåpe!!
  Belinda virker så utrolig skjønn! Hva tenker du om dette med plantebasert kosthold? Har lest endel på bloggen hennes om det, men tror virkelig ikke jeg kunne klart det selv… men det tenker kanskje alle i starten? Stor klem til deg!❤️

  1. kristinaandersen

   Hun lærer meg mye om det når vi er sammen, og jeg er veldig nyskjerrig egentlig. I dag var jeg faktisk ute å handlet en del vegetarisk. Så vi får se, men jeg får begynne i det små 🙂 Det funker veldig fint for Belinda, og jeg er sykt stolt av henne for hvor dyregod og utrolig flink hun er med nettopp plantebasert kosthold. Ekstremt inspirerende 🙂 God klem!

 8. Ååååå du er så god, jeg koser meg alltid sånn med deg!

  1. kristinaandersen

   Kjempe glad i deg Belindus <3 <3

 9. Hei Kristina! Nydelige bilder! Du ser helt fantastisk ut. Kan jeg spørre hvilken str. du har i By Malene Birger kåpen? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har 38 i den! Litt trang til meg, så burde gått opp en størrelse 🙂 Klem!

 10. Jeg må bare rose deg for noe så lite som den ærlige kommentaren din over her. Du må være en av de få bloggerne som ikke kun skryter av bukser i XS!! Endelig noen som har skjønt det!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *