46 DAGER TIL JULAFTEN

Tenk at det også bare er 23 dager til den første adventshelgen? Får kriblinger i hele meg av bare tanken, jul er det beste i verden. I dag har jeg rett og slett hatt en aldri så liten juledag! Allerede i november, tenker du? Ohyes! Så fort første desember er her skal bloggen forvandles til et lite juleunivers, så da gjelder det å ha det meste klart til den tid. Jeg har vært på en liten shoppingrunde, kjøpt masse fin julepynt og de søteste julekoppene jeg noen gang har sett. Og nå sitter jeg å tråler rundt på ebay, på jakt etter bestilling nummer to av masse fine props til desember. Det er så koselig.

best time of the year

Vi husker vel alle juletreet mitt i fjor? Muligens det største jeg noen sinne har sett innendørs… I år vurderer jeg faktisk heller å ta et lite et, slik som på bildene dere ser over. I en fin kurg, med bare lys på seg. Men så er jeg litt i tvil, og får plutselig lyst på et gigantisk et likevel 😉 Men da vil jeg hugge det selv, og gjøre en koselig dag ut av det! Det må vel finnes juletrefarmer her i Kristiansand? Hvis det i det hele tatt er noe som heter nettopp det, så skal jeg uten tvil ta turen dit. Tenk så koselig da?

14 kommentarer

 1. Kristina, da! Du som er så sprudlende og full av energi, hva skjer med headeren din? Synes du ser trist og anspent ut, veldig ulikt deg!

  1. kristinaandersen

   Ååå, så dumt du ikke likte den! Den er midltertidig til jeg får tatt nytt headerbilde 🙂

 2. Kan du legge ut link til det du evt finner på eBay? 😍 elsker jul! Gleder meg til og følge med her fremover 👏🏻

  1. kristinaandersen

   Ja, jeg tenker å vise det frem i diverse innlegg 😀 Herlig å høre Mina, yay! <3

 3. Åå, gleder meg til å få litt jule-inspo og julefølelse her inne!! Du er alltid så flink og kreativ med slikt. I år skal jeg virkelig jobbe hardt for å få julestemning, satser på at jeg klarer det også <3 Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 4. Ingvild Olsen

  Min pappa selger juletre på Hægeland, ca. 30 min nord for Kristiansand. Der kan man plukke ut eget juletre på jordet! Sjekk ut «juletre fra kile» hvis det kunne være interessant 🙂

  1. kristinaandersen

   Så stas! Jeg skal sjekke det ut med en gang 😀

 5. Gleder meg stort til advent! Har begynt litt smått med julemusikk. Har kjøpt pukka julekalenderen og venter på min egen julekopp som kommer i posten snart. Har gått bananas på wish de siste ukene! Kalendergaver til guttungen, pynt, utelys, julepysj til ungene etc. Har blitt mer fan av wish enn ebay i det siste.

 6. Kan du ikke legge ut noen tips om nettbutikker med flott interiør? :))

 7. Gleder meg til juletema på bloggen! Kanskje du ville delt med oss hva du har bestilt på ebay/ebaytips?

  1. kristinaandersen

   Tror ikke det er heelt min greie, jeg er ingen ebay ekspert :/ Haha! Men skal selvfølgelig vise dere utover desember 😀

 8. Åå kan du lage et innlegg med hva du bestiller fra eBay?

 9. Du må gjerne legge ut julepynten du kjøper 🙂 blir så inspirert! Gleder meg masse til å finne juletre til leiligheten jeg også 🙂 satser på å finne et stort et med mye greiner rett fra skogen vår 🙂 med selvfølgelig masse fin julepynt 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *